Prøv 24K Golden dagkrem og nattkrem GRATIS i 30 dager

Ja takk, jeg vil gjerne ha en gratis prøve på 24K Golden dagkrem og nattkrem. Alt jeg skal betale er 36 kr for porto og ekspedisjon - prøvene er gratis. Dette er nok til daglig bruk i en måned. Samtidig blir jeg abonnent og får deretter, hver annen måned, en ny forsendelse - nok til 60 dagers bruk. Prisen for denne forsendelsen er kun 399 kr + porto 36 kr. (217,50 kr per mnd), som er 60% lavere enn normalprisen.

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene ved å gi beskjed til kundeservice. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto.


24k Golden dagkrem og nattkrem

Gi huden din en kongelig behandling

- som effektivt bekjemper rynker og aldringstegn!

Brukt den i mange år, veldig fornøyd med den.

Irene Vesteng Nordmarken

Inneholder ekte 24K gull

Tilfører huden næringsstoffer og fuktighet

Øker hudens produksjon av kollagen og eliminerer frie radikaler. Bremser hudens produksjon av melanin som forårsaker pigmentflekker.

Gir huden en sunn og frisk utstråling!


24 timers naturlig skjønnhetspleie

Historikere har påvist at den legendariske dronning Cleopatra i Egypt benyttet gull for å holde huden ung og vakker. Det samme gjorde prominente romere og dronningen av Qing-dynastiet i gamle Kina – ikke uten grunn!

24 karat gull

24K Golden Day dagkrem

Beskytter huden og bekjemper aldringstegn hele dagen. Gir i tillegg rikelig med fuktighet.

24k Golden dagkrem og nattkrem

24K Golden Night nattkrem

Forsterker fornyelsesprosessen og tilfører viktig næringsstoffer mens du sover. Det er nemlig om natten at fornyelsen av hudcellene er mest effektiv.

Parabenfri og dermatologisk testet

  • Tilfører huden næringsstoffer og fuktighet
  • Øker hudens produksjon av kollagen og eliminerer frie radikaler
  • Bremser hudens produksjon av melanin som forårsaker pigmentflekker

Gratis prøver - nok til 30 dager!

Sunnere, mykere og strammere hud - med aktive, naturlige ingredienser

24K Gull-serien stykrer huden din, dag og natt, ved hjelp av ingredienser fra naturen. Alle produktene i serien er parabenfrie og dermatologisk testet


PANAX GINSENG

PANAX GINSENG

– biologisk aktive stoffer fra ginsengroten forsinker aldrings¬prosessen og harmoniserer huden. Den regenererer, gir glød, strammer opp og bekjemper effektivt rynker, utvidede blodkar og mørke flekker.

TINDVED

TINDVED

– ekstrakt fra tindved er rikt på organiske syrer, eteriske oljer og vitamin A, B, C og D, samt essensielle fettsyrer som omega 7. Antioksidanter som gjør huden elastisk og øker dens motstandskraft.

KJEMPENATTLYS

KJEMPENATTLYS

– inneholder store mengder GLA og andre aktive stoffer som stimulerer til fornyelse av huden, slik at den fremstår sunn og frisk.

MAKADAMIAOLJE

MAKADAMIAOLJE

– olje utvunnet av makadamianøtter. Dette er en sterk antioksidant som beskytter cellemembranen. Den har oppstrammende effekt og bidrar til at huden regenereres raskt og effektivt.

SHEASMØR

SHEASMØR

– er en naturlig ingrediens som hentes ut av fruktene til sheatreet, og er en av få fuktighetsgivende ingredienser som er klinisk testet. Sheasmør virker beroligende på huden og er kjent for sin unike evne til å bedre hudens elastisitet og for sine fuktighetsgivende egenskaper. Alt dette er viktig i kampen mot hudens aldring.

100 % Garanti

Vi vil at du som kunde hos Aimé, alltid skal være 100% fornøyd. Skulle det være en forsendelse du ikke er tilfreds med, er det bare å returnere den. Du får pengene tilbake uten diskusjon.