Prøv 24K Golden dagkrem GRATIS i 30 dager

Ja takk, send meg gratis prøver på 24K Golden dagkrem med ekte 24k gull - nok til daglig bruk i 30 dager. Alt jeg skal betale er 36 kr i frakt og ekspedisjon.

Er jeg fornøyd med kremen, og vil fortsette den gode behandlingen av huden min, behøver jeg ikke gjøre noe som helst. Etter prøveperioden på 30 dager får jeg, som abonnent, hver annen måned en ny forsendelse med 24K Golden dagkrem, nok til daglig bruk i 60 dager og koster kun 275 kr. inludert frakt. Det er bare 137,50 kr. per måned

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene ved å gi beskjed til kundeservice. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto. Se vilkårene for mer nyttig informasjon


24k Golden dagkrem

Golden Day dagkrem

- gi huden din en kongelig behandling!

Inneholder ekte 24K gull

Tilfører huden næringsstoffer og fuktighet

Øker hudens produksjon av kollagen og eliminerer frie radikaler. Bremser hudens produksjon av melanin som forårsaker pigmentflekker.

Gir huden en sunn og frisk utstråling!


Hjelper huden hele dagen

Huden er vårt største organ og for at den skal fungere optimalt, trenger den daglig omsorg og pleie. Det er om dagen huden utsettes for mest, og det er derfor viktig å bruke en dagkrem som styrker og beskytter huden hele dagen.

Golden Day med 24k gull sørger for at huden får all den hjelpen den trenger gjennom dagen. 24k Golden Day dagkrem inneholder ekte 24 karat gull!

24 karat gull

24k gull

Gull styrker produksjon av kollagen og elastin, noe som forsinker hudens aldringsprosess og gjør huden mer elastisk. I tillegg stimulerer gull til økt celleproduksjon i kroppens ytterste hudlag. Dette fører til en sunnere og strammere hud.

Gull eliminerer i tillegg frie radikaler, noe som vil bremse hudens aldring ytterligere.

Hva skjer med huden din når den eldes?

Etter hvert som du blir eldre blir huden din tørrere, og evnen til å oppta fuktighet reduseres. Langsomt blir huden tynnere og elastisiteten forsvinner. Dette er en prosess som starter i 20-årene – hvor elastin- og collagen produksjonen reduseres med 65% frem til 80 års alderen.

Gi huden din den beste pleie!

Endringer i huden

Søylediagram som viser endringer i huden

Parabenfri og dermatologisk testet

  • Tilfører huden næringsstoffer og fuktighet
  • Øker hudens produksjon av kollagen og eliminerer frie radikaler
  • Bremser hudens produksjon av melanin som forårsaker pigmentflekker

Gratis prøver - nok til 30 dager!

Golden Day

- fantastisk dagkrem med en rekke aktive ingredienser.


PANAX GINSENG

PANAX GINSENG

– biologisk aktive stoffer fra ginsengroten forsinker aldrings¬prosessen og harmoniserer huden. Den regenererer, gir glød, strammer opp og bekjemper effektivt rynker, utvidede blodkar og mørke flekker.

TINDVED

TINDVED

– ekstrakt fra tindved er rikt på organiske syrer, eteriske oljer og vitamin A, B, C og D, samt essensielle fettsyrer som omega 7. Antioksidanter som gjør huden elastisk og øker dens motstandskraft.

KJEMPENATTLYS

KJEMPENATTLYS

– inneholder store mengder GLA og andre aktive stoffer som stimulerer til fornyelse av huden, slik at den fremstår sunn og frisk.

MAKADAMIAOLJE

MAKADAMIAOLJE

– olje utvunnet av makadamianøtter. Dette er en sterk antioksidant som beskytter cellemembranen. Den har oppstrammende effekt og bidrar til at huden regenereres raskt og effektivt.

SHEASMØR

SHEASMØR

– er en naturlig ingrediens som hentes ut av fruktene til sheatreet, og er en av få fuktighetsgivende ingredienser som er klinisk testet. Sheasmør virker beroligende på huden og er kjent for sin unike evne til å bedre hudens elastisitet og for sine fuktighetsgivende egenskaper. Alt dette er viktig i kampen mot hudens aldring.

100 % Garanti

Vi vil at du som kunde hos Aimé, alltid skal være 100% fornøyd. Skulle det være en forsendelse du ikke er tilfreds med, er det bare å returnere den. Du får pengene tilbake uten diskusjon.