Prøv Green Tea & pearl dagkrem GRATIS i 30 dager

Ja takk, send meg en gratis prøve på den eksklusive dagkremen med Green Tea & pearl – nok til bruk i 30 dager. Alt jeg skal betale er kr 36 for porto og ekspedisjon. Kremen betaler jeg ikke noe for.

Er jeg fornøyd med produktet jeg får, og vil fortsette den daglige behandlingen mot hudens aldring, behøver jeg ikke gjøre noe som helst. Etter prøveperioden på 30 dager får jeg, som abonnent, hver annen måned en ny forsendelse med Green Tea & pearl dagkrem, nok til daglig bruk i 60 dager og koster kr. 249,- + porto kr.36,-. Det er bare kr. 142.50,- per. mnd.

Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse videre forsendelser ved å gi beskjed til kundeservice senest 2 uker før neste forsendelse.


Green Tea & Pearl dagkrem

Grønn Te - en favoritt mot rynker!

Huden strammes opp, rynkene blir mindre synlige og grove porer trekkes sammen.

Spennende, naturlige ingredienser

Revitaliserende dagkrem som bekjemper hudens aldringstegn!

Parabenfri. Dermatologisk testet.
Ingredienser av høyeste kvalitet.
Produsert i samsvar med de strengeste EU-kravene.


PERLEEKSTRAKT

– keiserens 4 000 år gamle hemmelighet

Aimés Green Tea & pearl inneholder ekstrakt fra ekte perler. Disse blir dyrket i vann og det tar perlen hele 5 år å gro ferdig. Perlen inneholder proteiner og makroelementer som er enkle for huden å ta opp, og som gir kremen fantastiske egenskaper i kampen mot rynker og alderstegn!

Perleekstrakt er benyttet i over 4 000 år av den kinesiske keiserens leger, og er påstått å være hemmeligheten til konkubinenes vakre hud.

GRØNN TE

– favoritt mot rynker

Grønn Te er et helbredende ekstrakt som har revitaliserende og oppstrammende virkning på huden. Olje fra grønn te har et høyt innhold av vitamin B, C, E og K, og kan ha en sterk revitaliserende effekt på trett og aldrende hud. Huden strammes opp, rynkene blir mindre synlige og grove porer trekkes sammen. Grønn te er en av naturens sterkeste antioksidanter og nøytraliserer frie radikaler svært effektiv. Det er nettopp frie radikaler som står for mesteparten av hudens aldring!

OLIVENOLJE

– reparerer og ernærer

Fremhever hudens naturlige skjønnhet. Inneholder en kombinasjon av nærende fettsyrer, vitaminer og mineraler som har en reparerende og foryngende virkning.

PANTHENOL

– gir fuktighet

Virker beroligende på huden og har en rynkehemmende effekt. Panthenol gir også huden rikelig med fuktighet.

VITAMIN E

– glatter ut og fornyer

En sterk antioksidant som beskytter huden mot uttørking, i tillegg til å eliminere og motvirke frie radikaler. Vitamin E styrker også hudens kollagennivå, noe som bidrar til at huden fornyer seg raskere og rynkene reduseres.

Uten parabener.
Naturlige ingredienser.

Bestill gratis prøver!

100 % Garanti

Vi vil at du som kunde hos Aimé, alltid skal være 100% fornøyd. Skulle det være en forsendelse du ikke er tilfreds med, er det bare å returnere den. Du får pengene tilbake uten diskusjon.