Få én GRATIS prøve på Green Tea & pearl dagkrem

- og bli en våre fornøyde abonnenter!

Ekstragave til deg!
Bestiller du dagkremen GREEN TEA & pearl, får du også Aimés hånd-desinfeksjon i gave – helt gratis!
Generic placeholder image

Ja takk, jeg vil gjerne ha en GRATIS prøvekrukke med GREEN TEA & Pearl dagkrem. Dette er nok til daglig bruk i 30 dager. Prøvekrukken er helt gratis, jeg betaler kun 36 kr i porto. Samtidig blir jeg abonnent og får deretter, hver 8. uke, en ny forsendelse med GREEN TEA & pearl dagkrem – nok til 60 dagers bruk. Prisen for denne forsendelsen er 285 kr (142,50 kr per måned) pluss porto 36 kr.

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene ved å gi beskjed til kundeservice. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto. Se aime.no/vilkaar for mer nyttig informasjon.

Ja takk, send meg også en gratis antibac som velkomstgave!


Green Tea & Pearl dagkrem

Grønn Te - en favoritt mot rynker!

Revitaliserende dagkrem – som forebygger hudens aldringstegn og reparerer skader fra solen

  • Forebygger rynker og begrenser solskader
  • Uten parabener eller mineraloljer
  • Dermatologisk testet
  • Ikke testet på dyr
  • Hygienisk forsendelse – rett i din postkasse

Spennende, naturlige ingredienser

Revitaliserende dagkrem som bekjemper hudens aldringstegn!

Parabenfri. Dermatologisk testet.
Ingredienser av høyeste kvalitet.
Produsert i samsvar med de strengeste EU-kravene.


PERLEEKSTRAKT

– keiserens 4 000 år gamle hemmelighet

Aimés Green Tea & pearl inneholder ekstrakt fra ekte perler. Disse blir dyrket i vann og det tar perlen hele 5 år å gro ferdig. Perlen inneholder proteiner og makroelementer som er enkle for huden å ta opp, og som gir kremen fantastiske egenskaper i kampen mot rynker og alderstegn!

Perleekstrakt er benyttet i over 4 000 år av den kinesiske keiserens leger, og er påstått å være hemmeligheten til konkubinenes vakre hud.

GRØNN TE

– favoritt mot rynker

Grønn Te er et helbredende ekstrakt som har revitaliserende og oppstrammende virkning på huden. Olje fra grønn te har et høyt innhold av vitamin B, C, E og K, og kan ha en sterk revitaliserende effekt på trett og aldrende hud. Huden strammes opp, rynkene blir mindre synlige og grove porer trekkes sammen. Grønn te er en av naturens sterkeste antioksidanter og nøytraliserer frie radikaler svært effektiv. Det er nettopp frie radikaler som står for mesteparten av hudens aldring!

OLIVENOLJE

– reparerer og ernærer

Fremhever hudens naturlige skjønnhet. Inneholder en kombinasjon av nærende fettsyrer, vitaminer og mineraler som har en reparerende og foryngende virkning.

PANTHENOL

– gir fuktighet

Virker beroligende på huden og har en rynkehemmende effekt. Panthenol gir også huden rikelig med fuktighet.

VITAMIN E

– glatter ut og fornyer

En sterk antioksidant som beskytter huden mot uttørking, i tillegg til å eliminere og motvirke frie radikaler. Vitamin E styrker også hudens kollagennivå, noe som bidrar til at huden fornyer seg raskere og rynkene reduseres.

Uten parabener.
Naturlige ingredienser.

Bestill gratis prøver!

100 % Garanti

Vi vil at du som kunde hos Aimé, alltid skal være 100% fornøyd. Skulle det være en forsendelse du ikke er tilfreds med, er det bare å returnere den. Du får pengene tilbake uten diskusjon.