Prøv Retinol Vitamin A dagkrem GRATIS i 30 dager

Ja takk, send meg gratis prøver på Retinol Vitamin A dagkrem - nok til daglig bruk i 30 dager. Alt jeg skal betale er kr 36,- i frakt og ekspedisjon. Produktet betaler jeg ikke noe for.

Er jeg fornøyd med produktet jeg får, og vil fortsette den daglige behandlingen mot hudens aldring, behøver jeg ikke gjøre noe som helst. Etter prøveperioden på 30 dager får jeg, som abonnent, hver annen måned en ny forsendelse med Retinol Vitamin A dagkrem, nok til daglig bruk i 60 dager og koster kr. 275,- inkl. frakt og ekspedisjon. Det er bare kr. 137,50 per. mnd.

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene ved å gi beskjed til kundeservice. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto. Se vilkårene for mer nyttig informasjon


Retinol Vitamin A dagkrem

Renere, glattere og mer elastisk hud

– med aktive, naturlige ingredienser

  • Inneholder naturlig vitamin A
  • Bekjemper fine rynker og alderstegn
  • Stimulerer hudcellene til å fornye seg
  • Bedrer solskader og pigmentflekker
  • Minsker store porer og tørre partier
  • Parabenfri og dermatologisk testet

En komplett dagkrem

Helt fri for parabener, dermatologisk testet.

Styrker huden din ved hjelp av naturlige ingredienser.


Hva er Retinol?

Retinol er et annet ord for Vitamin A. A Vitamin stimulerer hudcellene til å fornye seg raskere . Gamle eller døde hudceller vil derfor raskere bli erstattet med nye, som mer effektivt tar til seg fuktighet. A Vitamin er også en sterk antioksidant som bremser hudens frigjøring av frie radikaler og øker produksjonen av kollagen. Frie radikaler er den største årsaken til rynker og linjer i huden. A Vitamin tas lett opp i huden og kan bremse aldringsprosessen dramatisk.

Positiv effekt på urenheter og solskader

Det er dessverre ikke slik at kviseproblemer alltid forsvinner med puberteten, også voksne kan slite med uren hud. Vitamin A kan motvirke kvisedannelse, bedre solskader, redusere fine linjer, redusere pigmentflekker og store porer, samt jevne ut hudfargen.

Gi huden din en langtidsbehandling

- da oppnår du best resultater.

Bekjempelse av hudens aldringstegn tar tid. Med litt tålmodighet og riktige pleieprodukter, er det mulig å få gode resultater. Vi anbefaler derfor at du bruker Retinol Vitamin A dagkrem daglig, over en lengre periode.

Stopp aldringstegn,
bestill i dag!

  • Glatter ut og reduserer rynker
  • Gir økt volum og fasthet
  • Lysner pigmentflekker
  • Tilfører fuktighet og gjenvinner elastitet
Gratis prøver - nok til 30 dager!

Hvorfor Retinol?

- fordi det effektivt bekjemper rynker og aldringstegn!


Dokumentert effekt mot rynker

A- Vitaminer er blant de mest gjennomtestede ingrediensene mot rynker og aldrings-tegn i huden, og det er også gjort en rekke studier der både bremsing og reduksjon av rynker og rynkedannelser bekreftes. I 2007 ble det utført en stor, uavhengig studie som viste følgende: «Påføring av konsentrert Retinol på huden minimum tre ganger i uken vil i betydelig grad bremse og reversere skadede hudceller». Dagkremen Retinol Vitamin A inneholder 0,3 prosent konsentrert Retinol, som er det maksimale av hva lovverket tillater.

I tillegg til A Vitaminer sin dokumenterte effekt mot hudens aldring, har jevnlig bruk også vist at porene i huden som et resultat av soling eller solskader ofte blir mindre. Retinol har i tillegg en desinfiserende effekt på huden og virker positivt på kviser og uren hud.

Retinol Vitamin A dagkrem

Retinols historie

A Vitamin sin effekt på rynker og linjer i huden ble nærmest oppdaget ved en tilfeldighet. I 1969 forsket professor Albert Kligman på bruken av retinoider mot hudsykdommer og brannskader. I prosessen oppdaget han at hudcellene fornyet seg raskere. Over 50 pst. av de eldre deltakerne i studiet rapporterte at huden ble glattere og at rynker og linjer i huden ble merkbart mindre.

RETINOL, NATURLIG A-VITAMIN

Stimulerer hudcellene til å fornye seg raskere, noe som igjen fører til et mer effektivt opptak av fuktighet i huden. Med alderen er det vanlig at huden vår blir tynnere og mister elastisitet. Ved langtidsbruk av retinol, blir de ytterste lagene av huden tykkere, og dette bidrar til å redusere rynker. “Skjønnhetens vitamin” er også en sterk antioksidant, som eliminerer frie radikaler og øker produksjonen av kollagen.

Immortelle i morter

En effektiv måte å tenke hudpleie på

Bekjempelse av hudens aldringstegn tar tid, men med litt tålmodighet og riktige pleieprodukter, er det mulig å få gode resultater. Vi anbefaler derfor at du bruker Retinol Vitamin A-produktene daglig, over en lengre periode. A-vitamin stimulerer nemlig til økt celledeling i huden og sørger for at det utvikles flere kapillarer (blodkar), noe som gir økt blodsirkulasjon. Over tid vil huden bli glattere og mykere, små rynkenett i huden og øyeregionen minskes, og huden får en friskere farge. Tørre partier og aldersflekker kan også bli mindre, eller forsvinne helt. Retinol Vitamin A dagkrem inneholder 0,3 % konsentrert retinol, som er det maksimale av hva lovverket tillater.

100 % Garanti

Vi vil at du som kunde hos Aimé, alltid skal være 100% fornøyd. Skulle det være en forsendelse du ikke er tilfreds med, er det bare å returnere den. Du får pengene tilbake uten diskusjon.