SynAke Lifting Facial Cream

SynAke Lifting Cream

Reduserer rynker med umiddelbar virkning

SynAke er et prisbelønnet virkestoff mot rynkedannelser og slapp hud, og inneholder en imitasjon av slangegift. Metoden er skånsom, trygg og meget effektiv.

  • Umiddelbar effekt på rynker og linjer i huden
  • Huden tilføres rikelig med fuktighet
  • Huden får spenst og smidighet
  • Huden blir fastere og mer elastisk

Opplev Synake Lifting Facial Cream GRATIS i 21 dager

Ja takk, send meg straks en gratis prøve på den effektive SynAke ansiktsbehandling. Jeg får nok til daglig bruk i 21 dager. Alt jeg betaler er 45 kr for porto og ekspedisjon. Produktet betaler jeg ikke noe for.

Er jeg fornøyd med produktene jeg får, og vil fortsette den daglige behandlingen mot hudens aldring, behøver jeg ikke gjøre noe som helst. Etter prøveperioden på 21 dager får jeg, som abonnent, hver annen måned en ny forsendelse med SynAke ansiktsbehandling nok til 45 dager så lenge jeg ønsker det. Denne krukken koster 294 kr inkludert frakt. Det er bare 196 kr per måned.

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene ved å gi beskjed til kundeservice. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto. Se vilkårene for mer nyttig informasjon


Bekjemper rynker og aldringstegn!

SynAke Lifting Facial Cream er en fuktighetsgivende hudkrem som effektiv bekjemper rynker og aldringstegn. Kremen har en mild og behagelig duft og bør brukes morgen og kveld.


Synake reduserer rynker med opptil 52% allerede etter kun få ukers bruk!

Tester utført på frivillige med og uten SynAke ga helt klare svar; SynAke gir færre rynker og reduserer i tillegg dybden på rynkene. Faktisk oppnådde man opp til 52% redusert rynkedannelse i pannen! Testen ble gjennomført over 28 dager med bruk av SynAke 2 ganger pr.dag.

Uten parabener.
Naturlige ingredienser.

Bestill gratis prøver!

100 % Garanti

Vi vil at du som kunde hos Aimé, alltid skal være 100% fornøyd. Skulle det være en forsendelse du ikke er tilfreds med, er det bare å returnere den. Du får pengene tilbake uten diskusjon.