AmberOmega dagkrem

Få en
gratis prøve

AmberOmega dagkrem

Redningen for tørr hud i ansiktet!

AmberOmega er en fuktighetsrik ansiktskrem for tørr hud. Når du prøver AmberOmega vil du oppdage at den:

 • Gir huden fuktighet og bedre struktur
 • Trekker sammen store porer
 • Gjør pigmentflekker lysere og virker forebyggende
 • Reduserer fine linjer og forebygger rynker
Få din gratis prøve nå

Nok til 30 dager. Frakt kr 36. Ingen bindingstid.

Vann i olje-teknologien

Hudpleie for tørr hud

En tørr hudtype kjennetegnes av at huden mangler fett. Tørr hud trenger å tilføres både fett og langvarig fukt.

Her får du en krem basert på "Vann i olje"-teknologien. Mikroskopiske dråper fuktighet og næring er innkapslet i gode oljer. Disse dråpene smelter inn i huden og forsyner huden med fukt og næring som den trenger gjennom hele dagen.

Ved å kombinere denne teknologien og virkestoffer som fjerner tørr hud, gjenoppretter og stabiliserer ansiktskremen AmberOmega hudens naturlige fuktbalanse.

Klikk her for å bestille
Amber (Rav)

Slik virker Amber på huden din

Amber (Rav) er et materiale av forstenet kvae som har ligget på havbunnen i minst 20 millioner år. Ravsyre er en av de sterkeste naturlige antioksidanter og er derfor svært effektiv mot frie radikaler i huden. Fri radikaler fører til mindre elastisitet og mer rynket hud. I tillegg kan ravsyre stimulere stoffskiftet som forbedrer sirkulasjonen i huden og dermed opprettholdes hudens sunne utstråling.

Klikk her for å bestille
AmberOmega dagkrem

Hvordan Omega hjelper huden

Omega-fettsyrer er verdifullt fett for kostholdet ditt og huden din. Det finnes 11 omega-fettsyrer, hvorav to (omega-3 og omega-6) anses som essensielle fordi kroppen ikke kan lage dem på egen hånd. Dette betyr at du må supplere dem på en eller annen måte.

Når Omega-fettsyrer påføres huden, har forskning vist at de spiller en kritisk rolle i å opprettholde hudens sunne utseende og normale funksjon. De fungerer som essensielle byggesteiner i hudens ytterste lag, og skaper en jevnere og sunnere hudfarge, uansett alder eller hudtype.

Klikk her for å bestille
AmberOmega dagkrem

Få en
gratis prøve

Ansiktskrem for tørr hud

AmberOmega Natural Wrinkle Defence er en ansiktskrem med gode oljer som gir huden beskyttelse og næring hele dagen. I tillegg inneholder kremen en rekke effektive urter som beskytter og fornyer huden.

Ansiktskremen styrker huden din med en kraftig kombinasjon av Omega-fettsyrer og naturlige virkestoffer som gir huden fantastisk pleie og gjør huden silkemyk.

Disse naturlige virkestoffene tilfører både antioksidanter, essensielle fettsyrer, vitaminer og fytosteroler, slik at huden føles velpleid og får et friskt utseende. En velegnet kombinasjon selv for ømfintlige og sarte hudtyper.

Klikk her for å bestille

Nøkkelingredienser

Tistel

Tistelolje (Carthamus tinctorius oil)

En lett, vegetabilsk olje som trekker raskt inn i huden. Den har et høyt innhold av Omega-6. Av Omega-6 danner kroppen prostaglandiner som i sin tur er viktige for å holde huden spenstig og myk. Dersom huden ikke danner tilstrekkelig med prostaglandiner får du tørr hud og det oppstår rynker.

Sheasmør (Butirospermum parkii)

Sheasmør (Butirospermum parkii)

Sheasmørets høye innhold av umettede fettsyrer, vitamin A og E eliminerer frie radikaler og bremser i tillegg videreutviklingen av rynker. Sheasmør beskytter huden mot uttørking, absorberes lett og er kjent for sin unike evne til forbedre hudens elastitet og tilføre fuktighet.

Rødkløver

Rødkløver

Rødkløver har et høyt innhold av fytoøstrogener som etterligner virkningen av østrogen i huden. Synkende østrogennivå er en av hovedårsakene til hudens aldring og fytoøstrogener er en trygg måte å gjenopprette balansen på.

Ekte rosenolje

Ekte rosenolje

Rosenolje er dampdestillert fra friske roseblader er bra for følsom, moden hud. Er regenerende og balanserende.

Åkersnelle

Åkersnelle

Åkersnelle har et høyt innhold av kielsyre som forsterker hudens struktur. Huden blir fastere, strammes opp og får bedre sirkulasjon av næring. Det er derfor Åkersnelle er et viktig middel mot slapp hud som samtidig gir huden mulighet til å fornye seg og få friskere farge.

Tusenfryd

Tusenfryd

Tanninene i tusenfrydekstrakt strammer opp huden og hjelper til å bleke pigmentflekker. Tusenfryd stimulerer huden, harmoniserer den og har en generell legende virkning.

Grønn te

Grønn te

Demper hevelser, glatter ut huden, trekker sammen grove porer, bleker pigmentflekker. Grønn te har helt enestående og kompleks virkning på trett og slapp hud. Olje fra Grønn Te har et høyt innhold av vitamin B, C, E og K og er en naturens sterkeste antioksidanter som beskytter huden mot for tidlig aldring.

Konjac Mannan

Konjac Mannan

Hudvennlig gelbase fra Amorphophallus Konjakplanten gir kremen lett, behagelig konsistens og gjør at aktive ingredienser i kremen trekkes lett inn i huden, hvor de får størst effekt.

Alle ingredienser/INCI:

Aqua, Squalane, Glycerin, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Oleyl Erucate, Polyacrylamide, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Oleate, Dicaprylyl Ether, Amber Powder, Laureth-7, Amorphophallus Konjac Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Equisetum Arvense Extract, Trifolium Pratense Flower Extract, Bellis Perennis Flower Extract, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, C 13-14 Isoparaffin, Rosa Damascena Flower Oil, Ethylhexylglycerin, Parfum


Ofte stilte spørsmål

Kan man returnere varen hvis man ikke er fornøyd?

Ja, du har full returrett og 100 % angrerett. Alt du betaler er returporto, så overfører vi eventuelle beløp du har betalt for kremen tilbake til deg.


Kan jeg få gratis prøve uten å bli abonnent?

Ja, du har ingen bindingstid og kan hoppe over en levering, endre frekvens, eller pause abonnementet når som helst. Alt du trenger å gjøre er å gi beskjed til kundeservice om å stoppe abonnementet etter at du har mottatt din gratis prøve.


Hvordan Omega-fettsyrer hjelper huden?

Omega-fettsyrer som de som finnes i fisk og ulike planteoljer er kjent for sine bemerkelsesverdige ernæringsmessige fordeler når de konsumeres via mat eller kosttilskudd som en del av et sunt kosthold – men du vet kanskje ikke om de fantastiske fordelene de har når de påføres huden.

Forskningen om omegaenes sunne fettsyrer for huden er fascinerende; faktisk inspirerte det oss til å formulere høyt spesialisert produkt for å levere disse viktige ingrediensene – og deres fordeler – til huden: AmberOmega Natural Wrinkle Defence. Legg dette omega-fettsyrepakkede produktet til hudpleierutinen din og forbedre resultatene du får for synlig forbedret hud.


Hva er Omega-fettsyrer?

Omega-fettsyrer er verdifullt fett for kostholdet ditt og huden din. Det er 11 omega-fettsyrer, hvorav to (omega-3 og omega-6) anses som essensielle fettsyrer fordi kroppen ikke kan lage dem på egen hånd (som betyr at du må supplere dem på en eller annen måte). Blant omegaene er dette de mest vitale for huden:

 • Omega-3 — Finnes i matvarer som fisk, linfrø (linfrø), valnøtt- og chiaoljer, pluss visse algearter
 • Omega-6 — Rikelig i mange planteoljer, linolsyre og pasjonsfruktolje
 • Omega-9 — Rikelig i linfrø (linfrø) olje og soyabønner, raps, peanøtt og solsikkeoljer

Omega-3 og 6 fettsyrer er ikke bare essensielle å konsumere oralt, men når de påføres huden, har forskning vist at de spiller en rolle i å opprettholde hudens sunne utseende, blant mange andre fordeler.


Hvordan er omega-fettsyrer til nytte for huden?

Omega-fettsyrer er virkelig bemerkelsesverdige ingredienser for huden. De fungerer som de essensielle byggesteinene i hudens overflatelag, og skaper en jevnere, jevnere, yngre og sunnere hudfarge, uansett alder eller hudtype. Og hvis ideen om å legge fiskeolje på huden høres litt ekkel ut, ikke bekymre deg - de planteavledede omega-3-fettsyrene er like bemerkelsesverdige for huden!

Her er noen av måtene lokal bruk av omega-fettsyrer kan hjelpe huden på:

 • Forsterk og glatt ut hudens overflate
 • Øk hydrering uten å føles tung og bidra til å holde huden hydrert
 • Rolige tegn på ytre stressfaktorer, inkludert rødhet og følsomhet
 • Eliminer tegn på flassende, dehydrert hud
 • Synlig styrker huden mot tegn på miljøskader
 • Tilfør antioksidanter for å synlig redusere fine linjer og rynker

Alle disse fordelene betyr at påføring av omega-fettsyrer på huden fører til synlige belønninger du vil elske, uten å bry deg med fiskeolje for huden (behold det for kostholdet ditt)!

Omegaer har en naturlig tilhørighet til huden og er spesielt gunstige når de kombineres med andre hudelskende ingredienser som ceramider, kolesterol og glyserin. Denne formeltilnærmingen er nøyaktig veien vi tok med vår AmberOmega Natural Wrinkle Defence, med den samme eksklusive blandingen av omega-fettsyrer.

Finn din krem - Første prøve er gratis!

Ikon av krukke

Nok til 30 dager

Kremen i første pakke er gratis, du betaler kun kr 36 for frakt. Krukken inneholder nok ansiktskrem til daglig bruk i 30 dager.

Ikon for kalender

Ingen bindingstid

Du har full frihet, vi tilpasser oss dine behov og ønsker. Du kan hoppe over en levering, endre frekvens, eller pause abonnementet når som helst.

Ikon for postbud

100 % fornøydgaranti

Du har full angre- og returrett. Hvis du ikke er fornøyd med varen får du pengene tilbake. Alt du betaler er returporto, så overfører vi eventuelle beløp du har betalt for kremen tilbake til deg.