Synake dagkrem og nattkrem

Få 2
gratis prøver

Synake dagkrem og nattkrem

Test våre oppstrammende ansiktskremer

SYN®AKE er et virkestoff som umiddelbart får muskulaturen i ansiktet til å slappe av når den påføres huden. Når spenningen i muskulaturen reduseres, blir huden fastere.

Den kunnskapen har vi tatt med oss i utviklingen av Synake-kremene. De er effektive mot rynker, pigmentflekker og tilfører huden all den fuktigheten den ønsker seg. For at du skal kunne teste om dette passer deg, får du:

  • en gratis prøve med dagkremen Synake Instant Lift
  • en gratis prøve med nattkremen Synake Instant Lift

Når du bruker disse, vil du se at rynker reduseres og ikke minst at huden blir spenstigere og får en ungdommelig glød.

Få 2 gratis prøver nå

Nok til 30 døgn. Frakt kr 49. Ingen bindingstid.

En hudpleier anbefaler

"Jeg har vært så heldig å få prøve disse produktene med Synake over en periode nå. Ansiktskrem, serum og øyekrem. Det er veldig gode produkter som gir huden masse fukt. De trekker raskt inn og de lukter veldig rent og godt. Spesielt godt likte jeg serumet, her merker man umiddelbart ved påføring at huden føles veldig spenstig. Det reduserer linjer og forebygger rynker.

Kort oppsummert, veldig gode produkter som gir huden alt den trenger. Fukt, glød og anti-age."

star-icon star-icon star-icon star-icon star-icon

- Susanne Halvorsen,
Hudpleier,
SH Beauty

Få 2 gratis prøver nå

Reduserer rynker og strammer opp huden

Diagram som viser den utrolige effekten av bare en eneste påføring av Synake-krem

Muskler i ansiktet som ofte trekker seg sammen, er en viktig grunn til at rynker utvikles. Synake-kremene reduserer frekvensen på muskelsammentrekninger umiddelbart etter påføring, og har stor effekt i 8 til 10 timer.

Ved regelmessig bruk av ansiktskremene med Synake, vil reduksjon av rynkene få mer langvarig virkning. Det gjør disse til gode ansiktskremer for voksen hud.

En klinisk studie viste at huden ble 21 % glattere ved bruk av krem med 4 % SYN®AKE. Dybden på rynkene ble redusert med 20 %.

Diagrammet viser den utrolige effekten av bare en eneste påføring av ansiktskrem med Synake.

Få 2 gratis prøver nå

Få 2
gratis prøver

Våre beste ansiktskremer for voksen hud

SYN®AKE er et tripeptid som består av tre aminosyrer bundet sammen av peptidbindinger. Peptider stimulerer hudcellene til å produsere mer kollagen. Det bidrar til å øke hudens elastisitet og fasthet.

Synake-kremene er våre beste ansiktskremer for voksen hud, fordi:

  • Mindre rynker: Når huden er avslappet får den færre og mindre dype rynker.
  • Holder huden fuktig: Styrker hudbarrieren så du ikke så lett får tørr hud i ansiktet.
  • Mindre rød og irritert: Peptider bidrar til å gjøre huden mindre rød.
  • Huden blir sterkere: Peptider hjelper huden å lage kollagen. Det gjør huden din sterk og elastisk.

Få 2 gratis prøver nå
Eva med Synake-krem

Tilfører ceramider så du unngår tørr hud i ansiktet

Mangel på ceramider er en av grunnene til at huden blir tørrere, mindre elastisk, og mer utsatt for irritasjon og skader når man blir eldre. Flere av virkestoffene i Synake-kremene inneholder ceramider som havrekjerneolje og solsikkeolje.

Når du tilfører ceramider gjennom Synake-kremene hjelper du huden med å gjenopprette hudbarrieren, beholde fuktigheten og redusere tegn på aldring.

Det anerkjente laboratoriet til Dr. Kurt Richter har satt sammen flere ceramider og lipider til ingrediensen Ceramide Complex CLR. Dette får du glede av i Synake Instant Lift Night Cream.

Klikk her for å bestille
Synake dagkrem og nattkrem

Få 2
gratis prøver

Du får renere, fastere og friskere hud

Dagkremen Synake Instant Lift beskytter, tilfører fuktighet og næring gjennom hele dagen. Synake dagkrem beskytter mot skadelig blått lys fra mobil, nettbrett og pc-skjerm og begrenser skadene fra forurensning og UV-stråler. Slik unngår du at hudcellene brytes ned gjennom dagen.

Fordi gjennomstrømmingen av blod til huden er større om natten, har huden større evne til å reparere seg selv og ta til seg næringsstoffer om natten. Nattkremen inneholder derfor store doser virkestoffer som støtter denne prosessen slik at fornyelsen av celler går raskere.

Du får det beste resultatet når du tar vare på huden din, 24 timer i døgnet.

Klikk her for å bestille

Nøkkelingredienser

Ingrediensene i Synake-kremene hjelper deg å holde huden sunn og frisk samtidig som rynker og fine liner bekjempes. Når du bruker våre beste ansiktskremer for voksen hud tilfører du huden alt dette:

Avokado

Avokadoolje

Persea Gratissima Oil (avokadoolje) er rik på essensielle fettsyrer og vitamin E. Den gir huden næring og fuktighet, samtidig som den gir beskyttelse mot antioksidanter.

Vitamin E (Tocopherol Acetate)

Glycerin

Glycerin fungerer som en fuktighetsbevarende ingrediens. Den trekker fuktighet til huden og forhindrer vanntap. Det bidrar til å glatte ut huden og gjør den myk.

Arganolje

Arganolje

Argania Spinosa Kernel Oil (arganolje) er en rik kilde til fuktighet og essensielle fettsyrer. Den nærer og fukter huden og er spesielt god for tørr og dehydrert hud.

Immortelle (Helichrysum italicum extract)

Immortelle

Helichrysum Italicum Extract (immortelle) er kjent for sine anti-inflammatoriske og beroligende egenskaper. Det lindrer irritert hud, reduserer rødhet og fremmer hudens helingsprosess.

Benzyl Salicylate: Benzyl er et duftstoff som gir en behagelig aroma til hudkremen.

Biosaccharide Gum-1 er en fuktighetsbevarende ingrediens som reduserer fuktighetstapet fra huden. Den gir også en myk og glatt følelse på huden.

Butylene glycol holder på fuktigheten i huden samtidig som den tilfører ny. Det er en ingrediens som gjør huden mykere og hjelper andre aktive ingredienser slik at de lettere penetrerer huden.

Sheasmør

Sheasmør

Butyrospermum Parkii Butter (sheasmør) er kjent for sine fuktighetsgivende og nærende egenskaper. Det bidrar til å mykgjøre og beskytte huden, spesielt tørr og sensitiv hud.

Caprylic/Capric Triglyceride er en lett olje som gir huden fuktighet og holder den myk. Den forbedrer hudens smidighet.

Copolymer forbedrer tekstur, holdbarhet og påføringsegenskapene til kremene.

Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate er en syntetisk peptid som reduserer synlige tegn på aldring, som rynker og fine linjer. Den øker hudens fasthet og elastisitet.

Ethylhexylglycerin er et mildt konserveringsmiddel samtidig som det holder på fuktigheten. Det bevarer produktets holdbarhet.

Helianthus Annuus Seed Oil (solsikkefrøolje) er rik på antioksidanter, demper betennelse, irritert hud og reduserer synligheten av arr og strekkmerker.

Helichrysum Italicum Extract er kjent for sine anti-inflammatoriske og beroligende egenskaper. Det lindrer irritert hud, reduserer rødhet og fremmer hudens helingsprosess.

Hexyl cinnamal er en duftstoffkomponent som gir en behagelig aroma til hudkremen.

Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate er en kombinasjon av ingredienser som brukes som fortykningsmiddel og emulgator. Det stabiliserer kremens formel og gjør den lettere å påføre huden.

Jania Rubens-ekstrakt er en ingrediens som er hentet fra en rød alge. Den fukter og nærer huden og gir samtidig beskyttelse mot antioksidanter.

Limonene er en naturlig aromakomponent som finnes i sitrusoljer. Det gir en frisk duft til hudkremen og bidrar til å stimulere sansene.

Linalool er et duftstoff som finnes i mange blomster- og plantebaserte oljer. Den er med på å gi en behagelig duft til hudkremen.

Aqua (vann) er en viktig ingrediens i hudkremer da det gir fuktighet til huden og bidrar til å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse.

Octyldodecanol er en lett emollient som gjør huden myk og glatt. Den fungerer også som en hudbarriere og reduserer fuktighetstap.

Octyldodecyl Xyloside fungerer som en emulgator og hjelper med å blande vann- og oljeinnhold i hudkremen. Det bidrar til å stabilisere kremens formel og forbedrer teksturen og konsistensen.

Panthenol er også kjent som provitamin B5, fukter og beroliger huden. Det styrker også hudens naturlige barriere og fremmer helingsprosessen.

Parfum er en viktig ingrediens som sammen med flere andre gir duft til hudkremen. Det gir en behagelig opplevelse under påføring og større følelse av velvære.

PEG-30 Dipolyhydroxystearat er en emulgator som gjør det mulig å blande vann- og oljeinnholdet i hudkremen. Det forbedrer teksturen og konsistensen av kremen.

Phenoxyethanol er et konserveringsmiddel som forhindrer vekst av mikroorganismer. Det bidrar til å forlenge kremenes holdbarhet og forhindre forurensning.

Sodium hyaluronate er en hyaluronsyre, som naturlig forekommer i huden. Det har evnen til å binde og holde på fuktighet, noe som bidrar til å hydrere og fukte huden. Sodium hyaluronate gjør også huden mer elastisk og jevner ut fine linjer og rynker.

Squalane er en lett og ikke-fet olje som likner på den naturlige oljen i huden. Den glatter ut og gjør huden myk. Squalane har også antioksidant-egenskaper som beskytter huden mot skadelige frie radikaler.

Tocopherol, også kjent som vitamin E, er en kraftig antioksidant som beskytter huden mot skader forårsaket av frie radikaler og miljøpåvirkninger. Det bidrar også til å fukte og berolige huden, og fremmer helingsprosessen.

Oat Lipid E inneholder naturlige lipider og essensielle fettsyrer fra havre. Den har fuktighetsgivende egenskaper som hjelper til med å hydrere og mykgjøre huden. Oat Lipid E har også beroligende og anti-inflammatoriske egenskaper, som kan være nyttige for å lindre irritert eller sensitiv hud.

Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba) inneholder naturlige antioksidanter som hjelper med å bekjempe oksidativt stress, en viktig årsak til for tidlig aldring av huden.

INCI:

Dagkrem: Aqua, Glycerin, Biosaccharide Gum-1, Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Octyldodecanol, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecyl Xyloside, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Argania Spinosa Kernel Oil, Persea Gratissima Oil, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Jania Rubens Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Helichrysum Italicum Extract, Butylene Glycol, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Parfum, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Nattkrem: Aqua, Glycerin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Avena Sativa Kernel Oil, Octyldodecanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Biosaccharide Gum-1, Sodium Hyaluronate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Phospholipids, Sphingolipids, Octyldodecyl Xyloside, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Parfum, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool


Omtaler


Ofte stilte spørsmål

Kan man returnere varen hvis man ikke er fornøyd?

Ja, du har full returrett og 100 % angrerett. Alt du betaler er returporto, så overfører vi eventuelle beløp du har betalt for kremen tilbake til deg.


Kan jeg få 2 gratis prøver uten å bli abonnent?

Ja, du har ingen bindingstid og kan hoppe over en levering, endre frekvens, eller pause abonnementet når som helst. Alt du trenger å gjøre er å gi beskjed til kundeservice om å stoppe abonnementet etter at du har mottatt din gratis prøve.


Hva er synake?

SYN®-AKE er et lav-molekyl peptid som trenger dypt inn i huden. Har en beroligende effekt på mikromuskulaturen i ansiktet. Når spenningen i muskulaturen reduseres, vil mange oppleve at rynker og fine linjer glattes ut. Minsker linjer og rynker.
INCI (aktiv): Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate.


Hva gjør synake?

SYN®-AKE reduserer muskelcellesammentrekning og er et skånsomt og rimelig alternativ til kjemiske injeksjoner. Peptidet er hurtigvirkende og effekten varer i 8–10 timer.


Hvor kommer synake fra?

Virkestoffet SYN®-AKE er et patentert og premiert peptid fra det sveitsiske laboratoriet Pentapharm. Forskerne her fant ut at ved å isolere peptidene i giften fra den asiatiske tempelslangen (Tropidolaemus wagleri), fikk man et virkestoff som hadde en mildt beroligende effekt på ansiktsmusklene.
Ved å kopiere disse peptidene i laboratoriet, har man i SYN®-AKE fått et virkestoff som får musklene under huden til å slappe av, som igjen gjør at rynker og linjer i ansiktet glattes ut, og dannelsen av nye rynker bremses. På denne måten vil du både forebygge rynker og bli kvitt fine linjer.


Hva gjør synake med huden?

Synake gir huden et lite løft. Du får en umiddelbar og skånsom lift-effekt, som ikke skader huden. Resultatet både føler og ser du selv!


Hvordan virker synake?

Den nyskapende formelen, med virksomme, patenterte Dipeptider, begrenser rynkedannende bevegelser i opptil 8 timer etter påføring. Dermed får huden mulighet til å regenerere seg uten at det dannes nye rynker, og linjene blir mildere og mindre. Dermed blir du kvitt fine linjer samtidig som du forebygger rynker.


Hva er rynker?

Rynker er en helt naturlig del av aldringsprosessen, og er små fordypninger i huden. Etterhvert som en blir eldre, blir huden tynnere og mister elastisiteten sin. Rynker er linjer og folder i huden som skyldes endringene i hudens elastisitet.


Hva gir rynker?

Det er flere ting som påvirker om en får rynker og hvor mye. Alle vil oppleve litt rynker etterhvert som en blir eldre, men mengden påvirkes av gener, livsstil, solens påvirkning på huden, den naturlige aldringsprosessen og hvordan en tar vare på huden sin.


Hva forebygger rynker?

Det beste en kan gjøre for å forebygge rynker er å ikke røyke og beskytte huden i solen. Du kan også forebygge ved å ta godt vare på huden med en god ansiktskrem mot rynker, og ved å ha en sunn livsstil (for eksempel er det viktig å spise nok antioksidanter og sove nok).


Hva fjerner rynker?

Mot fine, små rynker kan man bruke anti-age hudpleie. Synake Instant Lift Day Cream inneholder antioksidanter, peptider og hyaluronsyre som gjør dette til en god krem mot rynker.


Hva skyldes rynker?

Vanligvis er de mimiske rynkene dypere enn de aldersbetingede og skapes ved å rynke pannen eller å smile. Aldersbetingede rynker skyldes genetikk, miljø og livsstil, som for eksempel hvor mye du har vært ute i solen.


Når får man rynker?

Allerede i slutten av 20-årene begynner huden å forandre seg. Huden din vil etterhvert produsere mindre kollagen og miste elastisitet. Fornyelsen av hudceller vil også gå saktere. Aldrende hud mister volum og musklene blir slappere. Genetiske rynker viser seg ofte tidligere enn rynker som kommer av aldring og livsstil.


Når får man rynker under øynene?

Rynker rundt øynene er uunngåelig. Huden rundt øynene er ti ganger så tynn som huden i håndflaten, og øyeområdet har spesielt sensitiv hud. Det betyr at huden rundt øynene eldes seks ganger så fort som resten av ansiktet. Det er tre faktorer som spiller inn på når en får rynker under øynene; den genetiske strukturen i huden vår, ansiktsmimikk og solskader.

Hvor kommer rynker fra?

Rynker i huden kommer som regel fra aldring eller gener, men en får også rynker av røyking, soling uten solfaktor, og gjentatte ansiktsuttrykk.


Hvorfor rynker?

Rynker er en del av hudens naturlige aldring. Huden blir tynnere og mister etter hvert noe av elastisiteten sin. Alle vil oppleve dette, men personer med lys hud med lite pigmentering er mest utsatt.


Er rynker arvelig?

Arvelige forhold spiller en rolle, fordi hudtypen vår bestemmes av genene våre. Lys hud som ikke har lett for å bli brun er mest utsatt for dannelse av rynker. Den indre aldringsprosessens, følger et arvemønster, slik at barn vil kunne få samme rynkedannelse som mor eller far. Om en får samme rynker som mor eller far avgjøres av hvem man i utgangspunktet ligner på. Men gener er ikke det eneste som er avgjørende for hvordan og hvor rynker utvikler seg. Kosthold og livsstil er det som synes først i et ansikt. Røyking gir ofte rynker rundt munnen, mens sol, stress og usunn livsstil setter ofte sitt preg på aldring i ansikt og på kropp.

Er rynker genetisk?

Genetikk spiller en viktig rolle for når, hvor og hvordan vi utvikler rynker. Hudens tykkelse og evne til å reparere skader, er genetisk, slik at arv spiller en rolle for hvilken type hud vi har og om den holder seg sunn og ung lenger enn andre.

Vil du fjerne rynker rundt munnen?

Synake Instant Lift Day Cream kan fint smøres på huden rundt munnen. Bruker du denne oppstrammende ansiktskremen i kombinasjon med en fuktighetsrik lipgloss eller leppestift, vil synligheten av rynkene rundt munnen reduseres betraktelig.


Finn din krem - Første prøve er gratis!

Ikon av krukke

Nok til 30 døgn

Ansiktskremene i første pakke er gratis, du betaler kun kr 49 for frakt. Krukkene inneholder nok ansiktskrem til daglig bruk i 30 dager.

Ikon for kalender

Ingen bindingstid

Du har full frihet, vi tilpasser oss dine behov og ønsker. Du kan hoppe over en levering, endre frekvens, eller pause abonnementet når som helst.

Ikon for postbud

100 % fornøydgaranti

Du har full angre- og returrett. Hvis du ikke er fornøyd med varen får du pengene tilbake. Alt du betaler er returporto, så overfører vi eventuelle beløp du har betalt for kremen tilbake til deg.