Få først en GRATIS prøve på hele hudpleieserien CAVIAR, og bli en våre fornøyde abonnenter

Ja takk, jeg vil gjerne ha en gratis prøve på den effektive hudpleieserien CAVIAR. Alt jeg skal betale er 36 kr for porto og ekspedisjon - prøvene er gratis. Dette er nok til daglig bruk i en måned. Samtidig blir jeg abonnent og får deretter, hver annen måned, en ny forsendelse - nok til 60 dagers bruk. Prisen for denne forsendelsen er kun 495 kr inkl. porto (247,50 kr per mnd), som er 65% lavere enn normalprisen.

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene ved å gi beskjed til kundeservice. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto.


Green Tea & Pearl dagkrem

Prøv en kur med elastin og kollagen

– som forebygger solskader og lysner pigmentflekker!

  • Caviar & Collagen dagkrem
  • Caviar & Elastin nattkrem
  • Caviar øyekrem

Sunnere, mykere og strammere hud

– med aktive, naturlige ingredienser

CAVIAR-produktene styrker huden din, dag og natt, ved hjelp av flere naturlige «skjønnhetspleiere». Alle produktene i serien er parabenfrie og dermatologisk testet.


Kaviar

KAVIAREKSTRAKT:

Kaviarens celler ligner på cellene i huden vår. Dette gjør det lettere for huden å absorbere næringen fra kaviarekstrakt. Huden tilføres store mengder vitaminer, mineraler og fettsyrer, som regenererer og ernærer i dybden, slik at den forblir ungdommelig lengst mulig.

HYDROLISERT KOLLAGEN:

Dette er en nyvinning i vår CAVIAR-dagkrem! Hydrolisert kollagen er en kollagentype som absorberes lettere av huden. Kollagenet binder til seg vann, noe som glatter ut huden din, gir den større volum og strammer opp.

Sheasmør

SHEASMØR:

Sheasmør er en av naturens skatter for ungdommelig, elastisk hud, da den beskytter huden mot uttørking, slik at den beholder sitt volum og rynkene blir mindre synlige. Inneholder flerumettede omega-6 fettsyrer, som omdannes til prostaglandiner, som igjen holder huden spenstig, glatt og ungdommelig. Sheasmørets høye innhold av vitamin A og E eliminerer frie radikaler og bremser i tillegg videreutvikling av rynker.

PANTHENOL:

Omdannes til vitamin B5, som virker både beroligende på huden og letter absorberingen av andre aktive ingredienser i dypere hudlag.

Sheasmør

TUSENFRYDEKSTRAKT:

Tanninene i tusenfrydekstrakt strammer opp huden og hjelper til med å blekne aldersflekker. Tusenfryd stimulerer, harmoniserer og har en generell beroligende effekt på huden vår.

VITAMIN E:

En sterk antioksidant som beskytter huden mot uttørking, i tillegg til å eliminere og motvirke frie radikaler (som virker ødeleggende på hudcellene). Vitamin E styrker også hudens kollagennivå, noe som bidrar til at huden fornyer seg raskere og rynkene reduseres.

Caviar-serien
virker trippelt mot:

  • RYNKER – fordi den inneholder kaviar, som er hudens naturlige «lifting-kur». Sheasmør som bidrar til stram hud. Vitamin E, som eliminerer frie radikaler og motvirker den videre dannelsen av rynker.
  • SLAPP HUD – fordi den inneholder kollagen som binder til seg vann. På denne måten gir det huden større volum, strammer opp og virker fuktgivende.
  • PIGMENTFLEKKER OG GROVE PORER – fordi den inneholder tusenfrydekstrakt. Tanninene i ekstraktet virker blekende, beroligende og oppstrammende på huden.
Bestill gratis prøver!

100 % Garanti

Vi vil at du som kunde hos Aimé, alltid skal være 100% fornøyd. Skulle det være en forsendelse du ikke er tilfreds med, er det bare å returnere den. Du får pengene tilbake uten diskusjon.