Prøv Caviar Exclusive Skin dagkrem GRATIS i 30 dager

Ja takk, send meg gratis prøver på den effektive Caviar Exclusive Skin dagkrem - nok til daglig bruk i 30 dager. Alt jeg skal betale er kr 36,- i frakt og ekspedisjon. Produktene betaler jeg ikke noe for.

Er jeg fornøyd med produktene jeg får, og vil fortsette den daglige behandlingen mot hudens aldring, behøver jeg ikke gjøre noe som helst. Etter prøveperioden på 30 dager får jeg, som abonnent, hver annen måned en ny forsendelse med Caviar Exclusive Skin dagkrem nok til daglig bruk i 60 dager og koster kun kr. 285,- inkl. porto. Det er bare kr. 217,50 per. mnd.

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene ved å gi beskjed til kundeservice. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto. Se vilkårene for mer nyttig informasjon


CAVIAR EXCLUSIVE SKIN dagkrem

Caviar Exclusive Skin dagkrem

Fantastisk mot rynker og trett hud!

En rekke spennende ingredienser gir kremen fantastiske egenskaper:

  • Vitamin E
  • Tysenfryd ekstrakt
  • Mandelolje
  • Beluga kaviarekstrakt

Bekjemper rynker og aldringstegn!

Caviar Exclusive Skin er en fuktighetsgivende dagkrem som effektiv bekjemper rynker og aldringstegn. Kremen har en mild og behagelig duft.


Cellestrukturen i kaviar er svært lik den du finner i cellene i huden. Dette gjør at fornyelse av hudcellene og foryngelsesprosessen går fortere. Kaviar er også med på å øke produksjonen av collagen i huden din, noe som gjør at aldringsprosessen forsinkes dramatisk.

Tusenfrydekstrakt i kremen bleker pigmentflekker, reduserer grove porer og øker blod- og næringtilførslen til huden slik at den gjenvinner frisk, ungdommelig glød. Ved regelmessig bruk gir Caviar dagkrem huden din elastisitet, strammer den opp samt reduserer aldringstegn.

Uten parabener.
Naturlige ingredienser.

Bestill gratis prøver!

100 % Garanti

Vi vil at du som kunde hos Aimé, alltid skal være 100% fornøyd. Skulle det være en forsendelse du ikke er tilfreds med, er det bare å returnere den. Du får pengene tilbake uten diskusjon.