Gratis krem

Start med gratis krem

Fleksibel kalender

Lag din plan

Love it!

Stopp når du vil

24K Golden dagkrem

24K Golden Day dagkrem

En fantastisk dagkrem med en rekke aktive ingredienser som gir huden en sunn og frisk utstråling - hele dagen

  • - Inneholder ekte 24K gull
  • - Tilfører huden næringsstoffer og fuktighet
  • - Øker hudens produksjon av kollagen og eliminerer frie radikaler
  • - Bremser hudens produksjon av melanin som forårsaker pigmentflekker
Enkeltkjøp 499 kr
Abonnér og spar 45% 275 kr inkl. frakt

Start med en gratis prøve

36 kroner i frakt

24k gull

Historikere har påvist at den legendariske dronning Cleopatra i Egypt benyttet gull for å holde huden ung og vakker.

Det samme gjorde prominente romere og dronningen av Qing-dynastiet i gamle Kina – nå kan du gjøre det samme!

24K Golden Day dagkrem

Caviar & Collagen dagkrem

Hjelper huden hele dagen

Huden er vårt største organ og for at den skal fungere optimalt, trenger den daglig omsorg og pleie. Det er om dagen huden utsettes for mest, og det er derfor viktig å bruke en dagkrem som styrker og beskytter huden hele dagen.

Golden Day med 24k gull sørger for at huden får all den hjelpen den trenger gjennom dagen. 24k Golden Day dagkrem inneholder ekte 24 karat gull!

Gi huden ekstra styrke

Hva skjer med huden når den eldes?

Etter hvert som du blir eldre blir huden din tørrere, og hudens evne til å ta opp fuktighet reduseres. Langsomt blir huden tynnere og elastisiteten forsvinner. Dette er en prosess som starter i 20-årene – hvor produksjonen av elastin og kollagen reduseres med 65 prosent frem til 80-årsalderen.

Gi huden kongelig pleie
Hudens elastitet over tid

Start med en gratis prøve

og bli en våre fornøyde abonnenter

Ja takk, jeg vil gjerne ha en gratis prøve på Caviar & Collagen dagkrem. Alt jeg skal betale er 36 kr for porto og ekspedisjon - prøven er gratis. Dette er nok til daglig bruk i en måned. Samtidig blir jeg abonnent og får deretter, hver annen måned, en ny forsendelse - nok til 60 dagers bruk. Prisen for denne forsendelsen er kun 285 kr inkl. frakt (142,50 kr per mnd), som er 52 % lavere enn normalprisen.

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene ved å gi beskjed til kundeservice. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto.Spennende ingredienser som gir huden en sunn og frisk utstråling

Helt fri for parabener. Dermatologisk testet

Tilfører huden næringsstoffer og fuktighet. Øker hudens produksjon av kollagen og eliminerer frie radikaler. Bremser hudens produksjon av melanin som forårsaker pigmentflekker

PANAX GINSENG

PANAX GINSENG

– biologisk aktive stoffer fra ginsengroten forsinker aldrings¬prosessen og harmoniserer huden. Den regenererer, gir glød, strammer opp og bekjemper effektivt rynker, utvidede blodkar og mørke flekker.

Tindved

TINDVED

– ekstrakt fra tindved er rikt på organiske syrer, eteriske oljer og vitamin A, B, C og D, samt essensielle fettsyrer som omega 7. Antioksidanter som gjør huden elastisk og øker dens motstandskraft.

24K Golden Day dagkrem
Sheasmør

SHEASMØR

– er en naturlig ingrediens som hentes ut av fruktene til sheatreet. Sheasmør virker beroligende på huden og er kjent for sin unike evne til å bedre hudens elastisitet og for sine fuktighetsgivende egenskaper. Alt dette er viktig i kampen mot hudens aldring.

Kjempenattlys

KJEMPENATTLYS

– inneholder store mengder GLA og andre aktive stoffer som stimulerer til fornyelse av huden, slik at den fremstår sunn og frisk.

Makadamia

MAKADAMIAOLJE

– olje utvunnet av makadamianøtter med høyt innhold av omega 6, omega 7 og vitamin E. Oljen hjelper huden til å regenerere seg raskere og gjenvinne mykhet samt fuktighetsbalansen..