Prøv Green Philosophy GRATIS i 30 dager

Ja takk, send meg gratis prøver på den naturlige hudpleieserien Green Philosophy - nok til daglig bruk i 30 dager. Alt jeg skal betale er kr 36,- i frakt og ekspedisjon. Produktene betaler jeg ikke noe for.

Er jeg fornøyd med produktene jeg får, og vil fortsette den daglige behandlingen mot hudens aldring, behøver jeg ikke gjøre noe som helst. Etter prøveperioden på 30 dager får jeg, som abonnent, hver annen måned en ny forsendelse med Green Philosophy ansiktskrem og serum, nok til daglig bruk i 60 dager og koster kr. 399,- inkl. frakt og ekspedisjon. Det er bare kr. 199,50 per. mnd.

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene ved å gi beskjed til kundeservice. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto. Se vilkårene for mer nyttig informasjon


Green Philosophy ansiktskrem og serum

Green Philosophy

– Helt naturlig hudpleie.

  • Ingen parabener
  • Ingen sulfater
  • Ingen silikoner
  • Ingen kunstige fargestoffer
  • Ingen kunstig parfyme
  • Ingen mineraloljer

NYHET!

En grønn filosofi - som huden din vil elske!

Vår nye serie GREEN PHILOSOPHY er et naturlig alternativ til dagens hudpleieprodukter, spesielt sammensatt for å styrke huden din og effektivt bekjempe rynker og aldringstegn. Produktene er laget av det beste naturen har å by på, og inneholder ingen parabener, sulfater, silikoner, kunstige fargestoffer, kunstig parfyme eller mineraloljer.

Bra for deg - og bra for miljøet!


Immortelle

Immortelle – blomsten som aldri visner!

Effektiv mot rynker, ernærer og regenerer huden. Brukt av befolkningen rundt middelhavet i århundrer for sine unike, helende og revitaliserende egenskaper.

Hyaluronsyre – hudens egen fuktighetsreserve!

Tilfører volum, elastisitet og fuktighet. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i huden. Det kan holde på mange ganger sin egen vekt i vann, og er en effektiv komponent for å motvirke slapp hud og glatte ut rynker.

Karseekstrakt

Karseekstrakt

Motvirker pigmentflekker og gir en jevnere hudtone.

Aloe vera

Aloe vera

Fukter og reparerer. Ekstrakt fra denne planten er ekstremt fuktighetsgivende, leger huden og stimulerer kollagenproduksjonen.

Sheasmør

Sheasmør

Beskytter mot uttørking og bedrer hudens elastisitet. Sheasmør hentes ut av fruktene til sheatreet, og er en av få fuktighetsgivende ingredienser som er klinisk testet.

Kamille

Kamille

Naturlig ekstrakt fra kamilleblomster gir GREEN PHILOSOPHY-kremen en lett, behagelig, naturlig duft.

Lev litt grønnere
og bestill i dag!

  • Glatter ut og reduserer rynker
  • Gir økt volum og fasthet
  • Lysner pigmentflekker
  • Tilfører fuktighet og gjenvinner elastitet
Gratis prøver - nok til 30 dager!

En NY naturlig hudpleieserie

- som effektivt bekjemper rynker og aldringstegn!


Green Philosophy natural anti-age serum.

Naturlig, svært næringsrikt og konsentrert serum, som inneholder blant annet en stor mengde hyaluronsyre og aloe vera. Serumet tilfører huden fuktighet, næring og volum, og spesialbehandler rynkedannelser og tørre partier.

Green Philosophy natural anti-age cream.

Naturlig og effektiv hudkrem, som bekjemper og motvirker hudens aldringstegn, bleker pigmentflekker og tilfører huden essensielle fettsyrer og næring. Kremen inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer og er spesielt sammensatt av naturlige ingredienser av høyeste kvalitet - som styrker huden og gir den volumet og fastheten tilbake.

Serumet gir næring i dypere hudlag og påføres før dagkremen, som gir peie og beskyttelse.

Green Philosophy

Gi huden den behandlingen den fortjener!

Bekjempelse av hudens aldringstegn tar tid, men med litt tålmodighet og riktige hudpleieprodukter, er det innen rekkevidde å få gode resultater. Vi anbefaler derfor at du bruker GREEN PHILOSOPHY-produktene daglig, over en lengre periode, for optimal effekt. Krem og serum gir sterkest effekt og best resultat når disse brukes i kombinasjon.

Immortelle i morter

En helt ny måte å tenke hudpleie på

Mange hudpleieserier inneholder en rekke ingredienser som er skadelige for miljøet. GREEN PHILOSOPHY dagkrem og serum er utviklet spesielt for å ta vare på naturen. Ved å fjerne blant annet sulfater, parabaner og mineraler, spares miljøet for utslipp samtidig som huden din får en naturlig, effektiv behandling. GREEN PHILOSOPHY dagkrem og serum kommer i gjenvinnbar glassemballasje.

Bra for deg - og bra for miljøet.

100 % Garanti

Vi vil at du som kunde hos Aimé, alltid skal være 100% fornøyd. Skulle det være en forsendelse du ikke er tilfreds med, er det bare å returnere den. Du får pengene tilbake uten diskusjon.