Green Tea nattkrem | Aimé AS

Prøv Green Tea nattkrem GRATIS i 30 dager

Ja takk, send meg en gratis prøve på den eksklusive Green Tea nattkrem – nok til bruk i 30 dager. Alt jeg skal betale er kr 36 for porto og ekspedisjon. Kremen betaler jeg ikke noe for.

Er jeg fornøyd med produktet jeg får, og vil fortsette den daglige behandlingen mot hudens aldring, behøver jeg ikke gjøre noe som helst. Etter prøveperioden på 30 dager får jeg, som abonnent, hver annen måned en ny forsendelse med Green Tea nattkrem, nok til daglig bruk i 60 dager og koster 285 kr inkludert frakt. Det er bare kr. 142,50,- per. mnd.

Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse videre forsendelser ved å gi beskjed til kundeservice senest 2 uker før neste forsendelse.


Green Tea nattkrem

Green Tea Night Cream

En vidunderlig nattkrem, rik på næring og med høyt innhold av grønn te ekstrakt.

Spennende, naturlige ingredienser

Strammer opp huden, glatter ut rynker og tilfører fuktighet.


Green Tea nattkrem

Sheasmør og Vitamin E sørger for at frie radikaler elimineres i løpet av natten, og huden regenereres optimalt. Den er spesialtilpasset hudens nattregime, slik at huden får alt den trenger for å fornye seg og få tilbake elastisitet og spenst.

GRØNN TE

– favoritt mot rynker

Grønn Te er et helbredende ekstrakt som har revitaliserende og oppstrammende virkning på huden. Olje fra grønn te har et høyt innhold av vitamin B, C, E og K, og kan ha en sterk revitaliserende effekt på trett og aldrende hud. Huden strammes opp, rynkene blir mindre synlige og grove porer trekkes sammen. Grønn te er en av naturens sterkeste antioksidanter og nøytraliserer frie radikaler svært effektiv. Det er nettopp frie radikaler som står for mesteparten av hudens aldring!

OLIVENOLJE

– reparerer og ernærer

Fremhever hudens naturlige skjønnhet. Inneholder en kombinasjon av nærende fettsyrer, vitaminer og mineraler som har en reparerende og foryngende virkning.

PANTHENOL

– gir fuktighet

Virker beroligende på huden og har en rynkehemmende effekt. Panthenol gir også huden rikelig med fuktighet.

VITAMIN E

– glatter ut og fornyer

En sterk antioksidant som beskytter huden mot uttørking, i tillegg til å eliminere og motvirke frie radikaler. Vitamin E styrker også hudens kollagennivå, noe som bidrar til at huden fornyer seg raskere og rynkene reduseres.

Uten parabener.
Naturlige ingredienser.

Bestill gratis prøver!

100 % Garanti

Vi vil at du som kunde hos Aimé, alltid skal være 100% fornøyd. Skulle det være en forsendelse du ikke er tilfreds med, er det bare å returnere den. Du får pengene tilbake uten diskusjon.