Gratis krem

Start med gratis krem

Fleksibel kalender

Lag din plan

Love it!

Stopp når du vil

Green Tea & pearl dagkrem

Green Tea & pearl dagkrem

En revitaliserende og beroligende dagkrem – som forebygger hudens aldringstegn og reparerer skader fra solen. Med en mild, naturlig duft og behagelig konsistens, er dette en ansiktskrem du vil glede deg til å bruke – hver morgen!

  • Forebygger rynker og begrenser solskader
  • Uten parabener eller mineraloljer
  • Garantert ikke testet på dyr
  • Hygienisk forsendelse – rett i din postkasse
Enkeltkjøp 399 kr
Abonnér og spar 30% 285 kr

Start med en gratis prøve

36 kroner i frakt

Microbac - hånd-desinfeksjon

Ekstragave til deg

Bestiller du dagkremen GREEN TEA & pearl, får du også Aimés hånd-desinfeksjon i gave – helt gratis!

Hvorfor grønn te?

Grønn te

GRØNN TE – rik på historie (og vitaminer)

Grønn te er en spennende ingrediens som har vært benyttet i japansk og kinesisk folkemedisin i mange tusen år. Vi har benyttet denne fantastiske ingrediensen i våre kremer i en årrekke, og det er ikke uten grunn. Grønn te har nemlig en rekke helsefremmende egenskaper som huden nyter godt av.

Olje fra grønn te har et høyt innhold av vitamin B, C, E og K, og kan ha en sterk revitaliserende effekt på trett og aldrende hud. Dett gir en oppstrammende effekt, der rynkene blir mindre synlige og grove porer trekkes sammen.

Gir huden din litt ekstra næring

GRØNN TE - en kraftig antioksidant

Grønn te er en kraftig antioksidant som også er betennelsesdempende. Huden beroliges, og aldringsprosessen forsinkes.

Som en av naturens sterkeste antioksidanter, nøytraliserer grønn te frie radikaler i huden din svært effektiv. Det er nettopp frie radikaler som står for mesteparten av hudens aldring, og grønn te virker derfor forebyggende mot rynker.

I tillegg har vi tilsatt olivenolje og mannan, som i kombinasjon med grønn te lindrer og beskytter huden din svært effektivt. For å gi huden en sunn glød og farge, har vi tilsatt perleekstrakt. Les mer om ingrediensene under.

Gir huden din en følelse av ro
Grønn te og perler

Start med en gratis prøve

og bli en våre fornøyde abonnenter

Ja takk, jeg vil gjerne ha en GRATIS prøvekrukke med GREEN TEA & Pearl dagkrem. Dette er nok til daglig bruk i 30 dager. Prøvekrukken er helt gratis, jeg betaler kun 36 kr i porto. Samtidig blir jeg abonnent og får deretter, hver 8. uke, en ny forsendelse med GREEN TEA & pearl dagkrem – nok til 60 dagers bruk. Prisen for denne forsendelsen er 285 kr (142,50 kr per måned) pluss porto 36 kr.

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene ved å gi beskjed til kundeservice. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto.

Ja takk, send meg også en gratis antibac som velkomstgave!Spennende, naturlige ingredienser

Helt fri for parabener, dermatologisk testet.

OLIVENOLJE – reparerer og ernærer

Fremhever hudens naturlige skjønnhet. Inneholder en kombinasjon av nærende fettsyrer, vitaminer og miner aler som har en reparerende og foryngende virkning.

PANTHENOL – gir fuktighet

Virker beroligende på huden og har en rynkehemmende effekt. Panthenol gir også huden rikelig med fuktighet.

Mandler

PERLEEKSTRAKT – forebygger alderstegn

Ekstrakt fra ekte perler inneholder proteiner og makroelementer som er enkle for huden å ta opp, og som gir kremen fantastiske egenskaper i kampen mot rynker og alderstegn!

Green Tea & pearl dagkrem
Vitamin E

VITAMIN E – glatter ut og fornyer

Vitamin E eliminerer frie radikaler, som virker ødeleggende på hudcellene dine og fører til tidlig aldring av huden.

Vitamin E styrker kollagennivået i huden, noe som betyr at huden får bedre evne til å bygge seg opp igjen og motvirke at rynker dannes. Som en bonus beskytter Vitamin E mot uttørking og gir mykere hud.