Vitamin Boost & Protect hudpleie

Du sparer
1.898,-

Vitamin Boost & Protect

Her får du egenskapene til alle ingrediensene i vår hudpleie

Klikk på de produktene du vil lese mer om:

Få alle produktene gratis her

Verdi kr 1.996. Frakt kr 98. Ingen binding.

Dagkrem med c vitamin

Caviar, Vitamin C og SPF30 er viktige i dagkremen

I tillegg til disse effektive ingrediensene inneholder dagkremen aminosyrer, antioksidanter og flere fuktighetsgivende ingredienser. Til sammen beskytter de huden din mot UV-stråler og solskader.

Her er alle ingredienser/INCI: Aqua, Octocrylene, Glycerin, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Squalane, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Panthenol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sodium Polyacrylate, Potassium Cetyl Phosphate, Caviar Extract, Propylene Glycol, Argania Spinosa Kernel Oil, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Cera Alba, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Limonene, Linalool

Egenskapene til alle ingrediensene i dagkremen:

3-O-Ethyl Ascorbic Acid, på norsk 3-O-Etyl Askorbinsyre, en form av Vitamin C

Effektiv Hudpenetrasjon: 3-O-Etyl Askorbinsyre trenger lett inn i huden. Når den er i huden, omdannes den til aktiv Vitamin C, som er avgjørende for hudens helse.

Kraftig Antioksidant: En antioksidant som beskytter huden din mot skader fra frie radikaler og miljøpåvirkninger som UV-stråler og forurensning. Dette forsinker aldringstegn som fine linjer og rynker.

Fremmer Kollagenproduksjon: Vitamin C er essensielt for produksjonen av kollagen, et protein som gjør huden fast og elastisk, og holder den ungdommelig og spenstig.

Lysner huden: Det lysner huden og jevner ut hudtonen. Det er effektivt for å redusere synligheten av mørke flekker og hyperpigmentering.

Reduserer Rødhet: Vitamin C roer ned huden og reduserer rødhet.

Aqua, vann på norsk

Løsemiddel: Vann fungerer som et løsemiddel i hudpleieprodukter. Det betyr at det hjelper med å løse opp andre ingredienser og lage en enhetlig blanding.

Tilfører Fuktighet: Vann bidrar direkte til hydrering av huden din. Når det påføres, gir det umiddelbart huden fuktighet. Samtidig forbedres hudens evne til å absorbere andre fuktighetsgivende ingredienser.

Forbedrer Produktets Konsistens og Påføring: Vann bidrar til å gi produktet en lett og smidig konsistens. Det gjør det enklere å påføre og fordele jevnt over huden.

Transportmedium for Aktive Ingredienser: Vann er et medium for å transportere aktive ingredienser. Det sikrer deg at disse ingrediensene fordeles jevnt og absorberes effektivt.

Argania Spinosa Kernel Oil, bedre kjent som Arganolje

Rik på Essensielle Fettsyrer: Arganolje inneholder omega-6 og omega-9 fettsyrer, som er essensielle for å opprettholde hudens helse og elastisitet.

Helbredende Egenskaper: Takket være Arganoljens anti-inflammatoriske og helbredende egenskaper, bidrar den til å reparere og berolige skadet hud, inkludert hud som er påvirket av akne eller eksem.

Absorberes Lett: Arganolje har en lett tekstur og absorberes raskt av huden uten å etterlate en fet følelse.

Forbedrer Hudens Utseende: Regelmessig bruk av hudpleieprodukter med Arganolje forbedrer hudens fasthet, fuktighetsnivå og generelle utstråling.

Benzoic Acid

Konserveringsmiddel: Benzoic Acid er et konserveringsmiddel. Det forhindrer vekst av bakterier og sopp, noe som er essensielt for å bevare produktets sikkerhet og effektivitet over tid.

Soppdrepende og Antibakteriell: Benzoic Acid har soppdrepende og antibakterielle egenskaper. Det beskytter kremen effektivt mot et bredt spekter av mikroorganismer.

Stabiliserende pH-verdier: Den bidrar til å stabilisere pH-verdien i produktet. Det er viktig for både produktets ytelse og hudens komfort.

Benzyl Alcohol

Konserveringsmiddel: Benzyl Alcohol er først og fremst et konserveringsmiddel. Det bidrar til å forhindre vekst av bakterier og sopp, noe som er avgjørende for produktets holdbarhet og sikkerhet.

Løsemiddel: Det fungerer også som et løsemiddel, noe som betyr at det hjelper til med å løse opp andre ingredienser og forbedrer produktets konsistens.

Duftkomponent: Benzyl Alcohol gir en mild, hyggelig duft.

Butyl Methoxydibenzoylmethane, også kjent som Avobenzone

Bredspektret UV-beskyttelse: Avobenzone beskytter huden mot både UVA- og UVB-stråler. Dette er viktig for å forebygge solbrenthet, hudskader og redusere risikoen for hudkreft.

Stabil: Avobenzone er relativt stabil når det er formulert riktig. Det betyr at det gir deg effektivitet i solbeskyttelsesprodukter over tid.

Ikke-irriterende: Avobenzone er ikke irriterende for huden, noe som gjør det egnet for sensitiv hud.

Kosmetisk egnet: Avobenzone har en lett tekstur og evne til å blande seg godt med andre ingredienser. Dette er en fordel når man skal lage solkrem og andre solbeskyttelsesprodukter. Det er en ingrediens som føles komfortable på huden og ikke etterlater en ubehagelig film.

Langvarig beskyttelse: Avobenzone gir deg langvarig beskyttelse mot solens skadelige stråler når den brukes i kombinasjon med andre UV-filtre.

Butyrospermum Parkii Butter, Sheasmør på norsk

Ikke-komedogen: Det betyr at Sheasmør har en lav risiko for å tette porene, noe som gjør den ideell for ansiktspleie. Den er spesielt gunstig om du har sensitiv eller akneutsatt hud.

Anti-inflammatorisk: Sheasmør inneholder flere anti-inflammatoriske forbindelser, som reduserer rødhet og hevelse i huden.

Rik på vitaminer: Sheasmør er en naturlig kilde til vitaminene A, E og F. Disse vitaminene er avgjørende for god hudhelse, da de beskytter og reparerer huden samt forbedrer hudens elastisitet.

Antioksidant-egenskaper: På grunn av sitt høye innhold av vitamin E og andre antioksidanter, beskytter Sheasmør huden mot skader forårsaket av frie radikaler. Dette forsinker hudens aldringsprosess.

Hudhelende egenskaper: Sheasmør er kjent for sine helbredende egenskaper. Det brukes for å behandle små hudirritasjoner, mindre sår, og for å fremme helbredelse av huden.

Barrierebeskyttelse: Den danner en beskyttende barriere på huden som holder på fuktighet og beskytter mot miljøskader.

Caviar Extract

Rik på Næringsstoffer: Caviar Extract er kjent for sitt høye innhold av vitaminer, mineraler, lipider og proteiner, som alle er viktige for hudens helse. Disse stoffene gir næring til og vitaliserer huden din.

Tilfører fuktighet: Det inneholder essensielle fettsyrer som omega-3 og omega-6. Disse er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper. Dette holder huden hydrert og smidig og du unngår tørr hud.

Anti-aging-egenskaper: På grunn av sitt høye innhold av antioksidanter, bekjemper Caviar Extract tegn på aldring av huden. Huden beskyttes mot skadelige frie radikaler samtidig som hudens elastisitet forbedres.

Celler regenereres: Caviar støtter reparasjon og fornyelse av celler. Det gir en sunnere og mer ungdommelig hud.

Forbedrer Hudens Utseende: Regelmessig bruk forbedrer hudens tekstur og utstråling. Det gir deg en glattere og mer strålende hud.

Cera Alba, også kjent som bivoks

Fuktighetsbevarende: Bivoks er en utmerket naturlig fuktighetsbevarer. Den skaper en beskyttende barriere på hudoverflaten som bidrar til å holde på fuktigheten uten å tette porene dine.

Mykgjørende: Den myker opp huden, og gjør den mer smidig og glatt.

Anti-inflammatoriske Egenskaper: Bivoks har naturlige anti-inflammatoriske egenskaper som beroliger og lindrer irritert hud.

Antibakteriell: Bivoks beskytter huden mot infeksjoner.

Rik på Vitamin A: Bivoks er en god kilde til vitamin A, som er kjent for å støtte cellefornyelse og rekonstruksjon av huden.

Tykner og Stabiliserer: Bivoks fungerer som en tykner og stabilisator, forbedrer konsistensen av produktet, og gjør det rikere og mer luksuriøs.

Cetearyl Alcohol

Emulsjonsmiddel: Cetearyl Alcohol fungerer som et effektivt emulsjonsmiddel slik at olje- og vannbaserte komponenter kan blandes. Det er viktig for å opprettholde produktets stabilitet og konsistens.

Fuktighetsgivende: Selv om det er en type alkohol, er Cetearyl Alcohol ikke uttørrende. Tvert imot, det hjelper til med å mykgjøre og hydrere huden ved å låse inn fuktighet.

Tykner: Den gir kremen en rikere og tykkere konsistens, noe som gjør den behagelig å påføre.

Ikke-irriterende: Cetearyl Alcohol er mildt og lite irriterende for huden.

Stabiliserende: Det stabiliserer skum og bobler, noe som forbedrer teksturen.

Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, også kjent som søt appelsinolje

Aromaterapeutiske Fordeler: Søt appelsinolje er kjent for sin oppfriskende og oppløftende duft. Dette bidrar til å forbedre humøret og redusere stressnivået, noe som er en hyggelig sideeffekt.

Antioksidant-egenskaper: Stort innhold av vitamin C og andre antioksidanter. Det beskytter huden mot skade fra frie radikaler og bidrar til å forsinke aldringstegn som fine linjer og rynker.

Fremmer Klarere Hud: Søt appelsinolje har egenskaper som renser huden og reduserer forekomsten av akne.

Forbedrer Hudens Glød: Den forbedrer hudens utstråling og farge slik at huden lysnes og revitaliseres.

Naturlig Tonende Effekt: Oljen har også en mild tonende effekt på huden, hudtonen balanseres.

Beroligende Egenskaper: Selv om den er stimulerende, virker søt appelsinolje også beroligende på huden.

Dehydroacetic Acid

Konserveringsmiddel: Den forhindrer vekst av mikroorganismer som bakterier og sopp, noe som er viktig for å forlenge produktets holdbarhet og sikkerhet.

Effektiv i Lave Konsentrasjoner: Den er effektiv i relativt lave konsentrasjoner, noe som betyr at den kan brukes for å beskytte produkter mot mikrobiell forurensning uten å påvirke formelen eller konsistensen av produktet i nevneverdig grad.

Glycerin

Tilfører fuktighet: Glycerin trekker fuktighet fra luften inn i huden din. Dette bidrar til å forhindre at du får tørr hud. Det er viktig for å holde huden myk og smidig.

Beskytter Hudbarrieren: Ved å holde huden hydrert, styrker Glycerin hudbarrieren. Dette beskytter huden mot miljøskader og forhindrer tap av fuktighet.

Mykgjørende: Glycerin gjør huden myk ved å fylle opp de små rynkene og ujevnhetene. Det gjør huden mykere og jevnere.

Mild: Glycerin er kjent for å være mild og hudvennlig. Den er også ikke-komedogen, noe som betyr at den ikke tetter porene.

Forbedrer hudens utseende: Regelmessig bruk av Glycerin bidrar til å forbedre hudens tekstur og elastisitet, slik at huden din får et sunnere og mer ungdommelig utseende.

Helianthus Annuus Seed Oil, også kjent som solsikkeolje

Rik på Vitamin E: Solsikkeolje er en fremragende kilde til vitamin E, en kraftig antioksidant som beskytter huden mot miljøskader og for tidlig aldring.

Fuktighetsgivende: Den er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper. Solsikkeolje låser inn fuktighet i huden, og holder den hydrert og smidig.

Ikke-komedogen: Solsikkeolje har en lett konsistens og tetter ikke porene.

Anti-inflammatoriske Egenskaper: Takket være innhold av omega-6 fettsyrer, som linolsyre, har solsikkeolje naturlige anti-inflammatoriske egenskaper. Det beroliger og reduserer rødhet i huden.

Beskyttelse av Hudbarrieren: Den bidrar til å forsterke og beskytte hudens naturlige barriere, noe som er viktig for å opprettholde en sunn hud og beskytte mot ytre stoffer som irriterer.

Regenererende Effekter: Den bidrar til å forbedre hudens generelle tilstand og støtter regenerering av nye hudceller.

Limonene

Duft: Limonene er kjent for sin friske, sitrusaktige duft. Den gir en behagelig aroma og en oppfriskende og energigivende duft.

Antibakterielle Egenskaper: Limonene har naturlige antibakterielle egenskaper. Det bidrar til å holde huden ren og redusere forekomsten av akne og andre hudirritasjoner forårsaket av bakterier.

Anti-aging-egenskaper: Denne ingrediensen har antioksidantegenskaper. Det hjelper med å beskytte huden mot oksidativt stress og bidrar til å forsinke tegn på aldring.

Stimulerende for Huden: Limonene har en mild stimulerende effekt på huden. Det forbedrer blodsirkulasjonen og gi huden en sunnere glød.

Linalool

Duft: Linalool har en behagelig blomsterduft med en lett krydret note. Den gir en behagelig og beroligende aroma.

Beroligende Egenskaper: Linalool har naturlige beroligende egenskaper, noe som bidrar til å redusere stress og fremme en følelse av ro når den påføres huden.

Anti-inflammatorisk: Den har anti-inflammatoriske egenskaper som lindrer mindre hudirritasjoner og betennelser.

Antimikrobiell Aktivitet: Linalool har også antimikrobielle egenskaper, slik at huden beskyttes mot visse bakterier og mikroorganismer.

Octocrylene

UV-beskyttelse: Octocrylene absorberer både UVA- og UVB-stråler, som er de skadelige komponentene i sollys. Dette forhindrer solskader, rynker og tidlig aldring av huden.

Stabilitet i sollys: En av de største fordelene med octocrylene er at den brytes ned langsommere i solen. Dette gjør den effektiv over lengre perioder.

Forbedrer effektiviteten av andre UV-filtre: Octocrylene stabiliserer andre UV-filtre og øker filtrenes samlede effektivitet.

Fuktighetsbevarende egenskaper: Octocrylene bidrar til å holde huden fuktig. Det er viktig for å opprettholde en sunn hudbarriere og unngå tørr hud.

Panthenol

Fuktighetsgivende: Panthenol trekker fuktighet inn i huden og holder den låst inne. Det bidrar til å holde huden myk og elastisk.

Helbredende Egenskaper: Panthenol reparerer hudbarrieren og fremmer helbredelse av mindre hudirritasjoner.

Anti-inflammatorisk: Den har anti-inflammatoriske egenskaper som reduserer rødhet og betennelse i huden.

Forbedrer Hudens Utseende: Panthenol forbedrer hudens overflate og tekstur, og gjør den mykere og glattere.

Styrker Hudbarrieren: Ved å styrke hudens naturlige barriere, beskytter Panthenol huden mot ytre påvirkning og reduserer vanntap.

Potassium Cetyl Phosphate

Emulgator: En av de primære funksjonene til Potassium Cetyl Phosphate er som en emulgator. Den hjelper til med å blande olje- og vannbaserte komponenter og opprettholder produktets stabilitet og konsistens.

Konsistens: Den bidrar til å gi en jevn og behagelig konsistens til ansiktskremer, noe som forbedrer opplevelsen ved påføring.

Fuktighetsbevarende: Ved å bidra til å holde på fuktigheten i huden, er Potassium Cetyl Phosphate viktig for hudens hydrering.

Prunus Amygdalus Dulcis Oil

Fuktighetsgivende Egenskaper: Søtmandelolje er svært fuktighetsgivende slik at du unngår tørr hud. Huden blir myk og glatt.

Rik på Vitaminer og Næringsstoffer: Den er rik på vitamin E, en kraftig antioksidant, samt essensielle fettsyrer som bidrar til hudens helse.

Mild og Skånsom: Søtmandelolje er mild og skånsom mot huden din.

Anti-inflammatoriske Egenskaper: Oljen har naturlige anti-inflammatoriske egenskaper som lindrer hudirritasjon og betennelse.

Forbedrer Hudtonen og Tekstur: Regelmessig bruk av Søtmandelolje jevner ut hudtonen og forbedrer hudens generelle tekstur, gjør den klarere og mer strålende.

Naturlig Rengjøring: Søtmandelolje løser opp talg og urenheter i porene, noe som gjør den til et effektivt og naturlig rensemiddel.

Propylene Glycol

Fuktighetsgivende: Propylene Glycol er et humektant, noe som betyr at det hjelper huden med å tiltrekke seg og beholde fuktighet. Dette forhindrer tørr hud.

Forbedrer Produktabsorbsjon: Det øker absorbsjonen av andre ingredienser i huden, og det gjør virkestoffene mer effektive.

Løsemiddel: Propylene Glycol fungerer som et løsemiddel, noe som betyr at det hjelper til med å oppløse andre ingredienser og skape en jevn konsistens i kremen.

Mykgjørende Egenskaper: Det mykgjør huden, slik at den blir glattere og mer smidig.

Stabilisering: Det bidrar også til å stabilisere kombinasjonen av vannløselige og oljeløselige ingredienser i kremen.

Sodium Polyacrylate

Vannabsorberende: Sodium Polyacrylate er kjent for sin evne til å absorbere og holde på store mengder vann, noe som gjør det til en effektiv fuktighetsgivende ingrediens.

Tykkere: Denne ingrediensen fungerer som en tykner. Dette bidrar til en bedre og mer behagelig konsistens.

Film-dannende: Når påført huden, danner Sodium Polyacrylate en tynn film som holder fuktigheten i huden.

Squalane

Tilfører Fuktighet: Squalane etterligner de naturlige oljene i huden din, låser inn fuktighet, og holder huden hydrert uten at den føles tung eller fet.

Lett og Ikke-komedogen: Squalane har en meget lett konsistens. Det tetter ikke porene, noe som gjør det ideelt for alle hudtyper, inkludert fet og akne-utsatt hud.

Beskytter Hudbarrieren: Squalane styrker hudens barriere, beskytter mot miljøskader, og forebygger tap av fuktighet, noe som er viktig for å opprettholde en sunn og motstandsdyktig hud.

Antioksidant-egenskaper: Squalane inneholder antioksidanter som beskytter huden mot frie radikaler og ytre skader som fører til for tidlig aldring av huden.

Beroligende Effekt: Denne ingrediensen er kjent for sine beroligende egenskaper. Det gjør den egnet for sensitiv hud og for å lindre irritasjoner og rødhet.

Forebygger Tørrhet: Ved å etterligne hudens naturlige talg, hjelper Squalane med å balansere oljeproduksjonen, noe som er spesielt gunstig om du har tørr eller kombinert hud.

Tocopherol

Antioksidant: En av de viktigste egenskapene til Tocopherol er dens kraftige antioksidantvirkning. Det hjelper med å beskytte huden mot skader forårsaket av frie radikaler, som er knyttet til aldring og UV-stråling.

Fuktighetsgivende: Tocopherol har naturlige fuktighetsgivende egenskaper, og holder huden hydrert og smidig.

Helbredende Egenskaper: Det bidrar til å reparere og forbedre huden din, inkludert å redusere utseendet av arr, strekkmerker og fine linjer.

Forsterker Hudbarrieren: Tocopherol styrker hudens naturlige barriere. Det bidrar til å beskytte huden mot miljømessig stress og forhindre vanntap.

Anti-inflammatorisk: Det har anti-inflammatoriske egenskaper bidrar og til å berolige og lindre irritert hud.

Fotobeskyttelse: Selv om det ikke er en solkrem i seg selv, gir Tocopherol en viss grad av beskyttelse mot solens skadelige effekter når den brukes i kombinasjon med andre solbeskyttelsesingredienser.


Nattkrem med Caviar extract og Vitamin E

Caviar og Vitamin E er viktige i nattkremen

Nattkremen er ekstra beriket med både næring og fuktighet som huden din nyter godt av i mange timer.

Her er alle ingredienser/INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, PEG-8 Beeswax, Glyceryl Stearate, Potassium Lauroyl Wheat Amino Acids, Phospholipids, Urea, Hydrolyzed Wheat Protein, Glucose, Sorbitol, Fructose, Hydrolyzed Elastin, Caviar Extract, Ethylhexyl Palmitate, Sodium PCA, Glycine, Lysine, Sodium Glutamate, Malic Acid, Citric Acid, Glycolic Acid, Tartaric Acid, Lactic Acid, Ceteareth-20, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Potassium Hydroxide, Propylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium Distyrylbiphenyl Disulfonate, Triethanolamine, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, D-Limonene, Linalool


Egenskapene til alle ingrediensene i nattkremen:

Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

Tykningsmiddel: Denne ingrediensen fungerer som et tykningsmiddel, og bidrar til å skape den ønskede konsistensen i kremen.

Stabilisator: Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer stabiliserer emulsjoner, noe som er viktig for å sikre at produktets ingredienser ikke skiller seg og forblir jevnt fordelt.

Film-dannende Egenskaper: Denne ingrediensen kan danne en lett film på huden. Det reduserer fordampning og gir en jevnere overflate.

Forbedrer Produktets Tekstur: Det gir en glatt og behagelig følelse når produktet påføres, og påvirker hvordan produktet sprer seg over huden.

Kontrollerer Viskositet: Det hjelper med å kontrollere hvor flytende kremen blir, noe som er viktig for både den estetiske kvaliteten og funksjonaliteten til kremen.

Alpha-Isomethyl Ionone

Dufttilsetning: Alpha-Isomethyl Ionone i kremen er som en dufttilsetning. Den gir en behagelig, blomsterlignende duft.

Maskerer Uønskede Lukter: I tillegg til å gi sin egen duft, maskerer uønskede lukter fra andre ingredienser.

Aqua, vann på norsk

Løsemiddel: Vann fungerer som et løsemiddel i hudpleieprodukter. Det betyr at det hjelper med å løse opp andre ingredienser og lage en enhetlig blanding.

Tilfører Fuktighet: Vann bidrar direkte til hydrering av huden din. Når det påføres, gir det umiddelbart huden fuktighet. Samtidig forbedres hudens evne til å absorbere andre fuktighetsgivende ingredienser.

Forbedrer Produktets Konsistens og Påføring: Vann bidrar til å gi produktet en lett og smidig konsistens. Det gjør det enklere å påføre og fordele jevnt over huden.

Transportmedium for Aktive Ingredienser: Vann er et medium for å transportere aktive ingredienser. Det sikrer deg at disse ingrediensene fordeles jevnt og absorberes effektivt.

Benzyl Salicylate

Dufttilsetning: Salicylate er en duftkomponent. Den gir en mild, behagelig blomsterduft.

UV-Absorberende Egenskaper: Benzyl Salicylate fungerer som en UV-absorber ved at den hjelper med å beskytte produktet og huden mot visse typer UV-stråler. Dette bidrar til å forlenge produktets holdbarhet og beskytte huden mot solskade.

Stabilisering av Duft: I tillegg til å tilføre sin egen duft, stabiliserer Benzyl Salicylate andre duftkomponenter. Det sikrer at produktets duft forblir konsekvent over tid.

Forbedrer Produktets Sensoriske Egenskaper: Ved å forbedre duften av kremen, bidrar Benzyl Salicylate til å gjøre den mer tiltalende og behagelig å bruke.

Butyrospermum Parkii Butter, Sheasmør på norsk

Ikke-komedogen: Det betyr at Sheasmør har en lav risiko for å tette porene, noe som gjør den ideell for ansiktspleie. Den er spesielt gunstig om du har sensitiv eller akneutsatt hud.

Anti-inflammatorisk: Sheasmør inneholder flere anti-inflammatoriske forbindelser, som reduserer rødhet og hevelse i huden.

Rik på vitaminer: Sheasmør er en naturlig kilde til vitaminene A, E og F. Disse vitaminene er avgjørende for god hudhelse, da de beskytter og reparerer huden samt forbedrer hudens elastisitet.

Antioksidant-egenskaper: På grunn av sitt høye innhold av vitamin E og andre antioksidanter, beskytter Sheasmør huden mot skader forårsaket av frie radikaler. Dette forsinker hudens aldringsprosess.

Hudhelende egenskaper: Sheasmør er kjent for sine helbredende egenskaper. Det brukes for å behandle små hudirritasjoner, mindre sår, og for å fremme helbredelse av huden.

Barrierebeskyttelse: Den danner en beskyttende barriere på huden som holder på fuktighet og beskytter mot miljøskader.

Caprylic/Capric Triglyceride

Fuktighetsgivende: Denne ingrediensen er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper mot tørr hud. Den gjør huden myk og glatt ved å holde på fuktigheten.

Lett og Ikke-fetende: Caprylic/Capric Triglyceride har en lett tekstur og absorberes raskt av huden uten å etterlate en fet følelse.

Stabiliserende: Den bidrar til å stabilisere andre ingredienser i formelen og forbedrer både kremens holdbarhet og effektivitet.

Kilde til Antioksidanter: Caprylic/Capric Triglyceride inneholder antioksidanter. Det beskytter huden mot oksidativt stress og ytre miljøpåvirkninger.

Caviar Extract

Rik på Næringsstoffer: Caviar Extract er kjent for sitt høye innhold av vitaminer, mineraler, lipider og proteiner, som alle er viktige for hudens helse.

Tilfører fuktighet: Det inneholder essensielle fettsyrer som omega-3 og omega-6. Disse er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper.

Anti-aging-egenskaper: På grunn av sitt høye innhold av antioksidanter, bekjemper Caviar Extract tegn på aldring av huden.

Celler regenereres: Caviar støtter reparasjon og fornyelse av celler. Det gir en sunnere og mer ungdommelig hud.

Forbedrer Hudens Utseende: Regelmessig bruk forbedrer hudens tekstur og utstråling.

Ceteareth-20

Emulgerende Egenskaper: Ceteareth-20 gjør det mulig å blande oljer og vann slik at man får en jevn og homogen konsistens. Dette er viktig for å opprettholde produktets stabilitet og effektivitet over tid.

Forbedrer Tekstur: Det bidrar til å gi kremen en glatt, kremet tekstur. Det gjør den mer behagelig og tiltalende å bruke.

Hudkondisjonerende: Ceteareth-20 har milde hudkondisjonerende egenskaper, noe som bidrar til å gjøre huden myk og smidig etter bruk.

Løser Opp Ingredienser: Som et overflateaktivt middel hjelper Ceteareth-20 å løse opp andre ingredienser i formuleringen. Det er viktig for å oppnå en effektiv blanding av ingrediensene.

Fordeler Andre Ingredienser: Det hjelper også med å fordele andre aktive ingredienser jevnt, noe som sikrer at du får de fordelene disse ingrediensene gir.

Cetearyl Alcohol

Emulsjonsmiddel: Cetearyl Alcohol fungerer som et effektivt emulsjonsmiddel slik at olje- og vannbaserte komponenter kan blandes. Det er viktig for å opprettholde produktets stabilitet og konsistens.

Fuktighetsgivende: Selv om det er en type alkohol, er Cetearyl Alcohol ikke uttørrende. Tvert imot, det hjelper til med å mykgjøre og hydrere huden ved å låse inn fuktighet.

Tykner: Den gir kremen en rikere og tykkere konsistens, noe som gjør den behagelig å påføre.

Ikke-irriterende: Cetearyl Alcohol er mildt og lite irriterende for huden.

Stabiliserende: Det stabiliserer skum og bobler, noe som forbedrer teksturen.

Citric Acid

Fremmer cellefornyelse: Som en alfa-hydroksysyre (AHA) har Citric Acid eksfolierende egenskaper. Den hjelper til med å fjerne døde hudceller fra hudoverflaten, fremmer cellefornyelse og bidrar til å forbedre hudens tekstur og utstråling.

pH-regulerende: Citric Acid justerer pH-verdien slik at den er skånsomt mot huden din.

Antioksidant-egenskaper: Den har antioksidant-egenskaper, som beskytter huden mot skader forårsaket av frie radikaler og miljømessige stressfaktorer.

Lysner pigmentflekker: Regelmessig bruk av produkter med Citric Acid bidrar til å lysne hudtonen og redusere utseendet av pigmentflekker.

Holder på fuktighet: Selv om det ikke er en primær fuktighetsgiver, bidrar Citric Acid til å forbedre hudens evne til å holde på fuktighet.

Forbedrer Absorbsjon av Andre Ingredienser: Ved å eksfoliere og rense hudoverflaten, forbedrer også Citric Acid hudens evne til å absorbere andre virkestoffer.

Citronellol

Dufttilsetning: Citronellol er først og fremst kjent for sin rolle som en dufttilsetning. Det gir en frisk, blomsteraktig, rose-lignende duft til kremen.

Maskerer Uønskede Lukter: Det maskerer mindre tiltalende lukter fra andre ingredienser.

Dimethicone

Mykgjørende: Dimethicone myker opp og glatter hudens overflate. Dette gjør huden mer smidig og gir en silkeaktig følelse ved berøring.

Fuktighetsbevarende: Den danner en beskyttende barriere på huden slik at tap av fuktighet blir redusert og forhindrer at huden blir tørr.

Glattere Hudtekstur: Dimethicone jevner ut ujevnheter på hudoverflaten. Resultatet er en mer ensartet hudtekstur.

Ikke-komedogen: Selv om det er en type silikon, er Dimethicone kjent for å være ikke-komedogen, noe som betyr at det ikke tetter porene.

Beskyttende: Den gir beskyttelse mot miljøpåvirkninger, og skjermer huden mot skader forårsaket av forurensing og andre ytre faktorer.

Forbedrer Kremens Konsistens: Dimethicone forbedrer kremens konsistens og gjør den lettere å påføre.

Disodium Distyrylbiphenyl Disulfonate

Optisk Opplyser: Disodium Distyrylbiphenyl Disulfonate er som en optisk opplyser. Dette betyr at det bidrar til å gjøre huden synlig lysere og mer strålende ved å absorbere UV-lys og videresende det som blått lys. Dette kan gi huden en mer jevn og opplyst utseende.

Forbedrer Hudens Utseende: Ved å gi en optisk opplysende effekt, bidrar denne ingrediensen til å redusere utseendet på misfarging og ujevn hudtone, noe som gjør at huden ser klarere og mer enhetlig ut.

Stabilitet: Den er kjent for sin kjemiske stabilitet, noe som er viktig i formuleringen for å sikre langvarig kvalitet.

Kompatibilitet med Andre Ingredienser: Denne forbindelsen kombinerer godt med andre ingredienser, uten å forstyrre deres funksjoner.

D-Limonene

Dufttilsetning: D-Limonene brukes for å tilføre en behagelig sitrusduft, ofte for å skape eller forbedre en oppfriskende og ren følelse.

Forbedrer Produktets Sensoriske Profil: Tilsetningen av D-Limonene gjør produktet mer tiltalende ved å forbedre produktets duftprofil, noe som er en viktig faktor i brukeropplevelsen.

Maskerer Uønskede Lukter: Det bidrar til å maskere mindre tiltalende lukter fra andre ingredienser, slik at vi får en mer behagelig samlet duft.

Ethylhexyl Palmitate

Mykgjørende: Ethylhexyl Palmitate myker opp huden og gir en glatt, silkeaktig følelse. Dette gjør huden mer smidig og behagelig.

Fuktighetsgivende: Dette er en ingrediens som låser inn fuktighet i huden, og bidrar til å holde den hydrert.

Lett Tekstur: Ingrediensen har en lett og ikke-fetende konsistens, slik at du unngår en tung eller oljete følelse.

Løsemiddel: Det løser opp og integrerer andre ingredienser.

Ikke-komedogen: Den tetter ikke porene, noe som gjør den egnet for bruk på alle hudtyper, inkludert fet og akneutsatt hud.

Ethylhexylglycerin

Konserveringsmiddelforsterker: Ethylhexylglycerin forsterker konserveringsmidlene. Den brukes sammen med andre konserveringsmidler for å øke deres effektivitet. Dette tillater lavere konsentrasjoner av tradisjonelle konserveringsmidler, som kan være mer irriterende for huden.

Fuktighetsgivende Egenskaper: Ethylhexylglycerin fungerer også som en mild fuktighetsgiver. Det hjelper med å myke opp huden og gir en glatt, ikke-fet følelse. En av mange ingredienser i produktet som forhindrer tørr hud.

Hudkondisjonerende: Denne ingrediensen har hudkondisjonerende egenskaper. Den bidrar til å forbedre hudens utseende og tekstur ved å gjøre den mykere og glattere.

Forbedrer Produktets Følelse: Ethylhexylglycerin forbedrer den sensoriske opplevelsen av kremen, det vil si hvordan produktet føles på huden.

Fructose, en naturlig forekommende sukkerart.

Fuktighetsgivende: Som andre sukkerarter, har Fructose evnen til å tiltrekke og holde på fuktighet i huden. Det hjelper mot tørr hud.

Mykgjørende Effekt: Ved å beholde fuktighet, bidrar Fructose til å myke opp huden, noe som forbedrer hudens tekstur og gir en glattere overflate.

Energi til Hudceller: Fructose tilfører energi til hudcellene, støtter deres funksjon og bidrar til en sunnere hud.

Antioksidant-egenskaper: Som en naturlig sukkerart, har Fructose antioksidantegenskaper. Det beskytter huden mot oksidativt stress og miljøskader.

Forbedrer Absorpsjonen av Andre Ingredienser: Fructose bedrer hudens evne til å absorbere andre næringsstoffer og aktive ingredienser.

Glucose, en enkel sukkerart.

Fuktighetsgivende: Glucose er et naturlig fuktighetsgivende middel. Det trekker til seg og holder på fuktigheten i huden.

Energigivende for Hudceller: Glucose er en grunnleggende energikilde for cellene. Det stimulerer og revitaliserer hudcellene.

Antioksidantegenskaper: Glucose beskytter huden mot skader forårsaket av frie radikaler og miljømessige stressfaktorer.

Glycine

Fuktighetsgivende: Glycine spiller en kritisk rolle i å opprettholde hudens hydrering slik at du unngår tørr hud.

Hudreparerende: Som en byggestein av protein, bidrar Glycine til å reparere og regenerere hudceller. Det er viktig for å opprettholde en sunn hud.

Antioksidant: Glycine har antioksidantegenskaper, som beskytter huden mot skade forårsaket av frie radikaler og miljømessige stressfaktorer.

Forbedrer Hudens Elastisitet: Ved å støtte kollagenproduksjonen, bidrar Glycine til å forbedre hudens fasthet og elastisitet. Det er spesielt viktig for å gi kremen anti-aging-egenskaper.

Beroligende Effekt: Den har en beroligende effekt på huden, og lindrer irritert og betent hud.

Støtter Hudens Barrierefunksjon: Glycine styrker hudens barriere. Det er viktig for å beskytte mot miljøskader og forhindre fuktighetstap.

Glycolic Acid, en populær alfa-hydroksysyre (AHA).

Eksfolierende: Glycolic Acid er kjent for sin kraftige eksfolierende effekt. Den løser opp bindingene mellom døde hudceller på hudoverflaten. Det fremmer peeling og cellefornyelse.

Anti-aging Fordeler: Ved å fjerne døde hudceller, reduserer Glycolic Acid synligheten av fine linjer og rynker, og gir huden en mer ungdommelig hudtone og tekstur.

Forbedrer Hudens Utstråling: Regelmessig bruk av produkter med Glycolic Acid forbedrer hudens glød ved å fremme en jevnere hudtone.

Fuktighetsgivende: Til tross for sin eksfolierende natur, har Glycolic Acid også fuktighetsgivende egenskaper. Den trekker til seg og binder fuktighet til huden, noe som bidrar til å opprettholde hydrering slik at du unngår tørr hud.

Stimulerer Kollagenproduksjon: Den stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, Det er viktig for hudens fasthet og elastisitet.

Behandler Hyperpigmentering: Glycolic Acid er effektivt i behandling av hyperpigmentering, aldersflekker og andre former for ujevn hudfarge.

Klarerer Akne: Fordi Glycolic Acid holder porene fri for overflødig olje og døde hudceller reduseres størrelsen på forstørrede porer og dermed sannsynligheten for akne.

Glycerin

Tilfører fuktighet: Glycerin trekker fuktighet fra luften inn i huden din. Dette bidrar til å forhindre at du får tørr hud. Det er viktig for å holde huden myk og smidig.

Beskytter Hudbarrieren: Ved å holde huden hydrert, styrker Glycerin hudbarrieren. Dette beskytter huden mot miljøskader og forhindrer tap av fuktighet.

Mykgjørende: Glycerin gjør huden myk ved å fylle opp de små rynkene og ujevnhetene. Det gjør huden mykere og jevnere.

Mild: Glycerin er kjent for å være mild og hudvennlig, Den er også ikke-komedogen, noe som betyr at den ikke tetter porene.

Forbedrer hudens utseende: Regelmessig bruk av Glycerin bidrar til å forbedre hudens tekstur og elastisitet, slik at huden din får et sunnere og mer ungdommelig utseende.

Glyceryl Stearate

Emulgator:
Glyceryl Stearate er en emulgator som gjør det mulig å blande vann og olje-baserte ingredienser.

Mykgjørende:
Glyceryl Stearate myker opp huden. Dette gir en glatt og smidig følelse når kremen påføres.

Holder på fuktighet:
Den danner en barriere på hudoverflaten. Dette forhindrer tap av fuktighet og holder huden hydrert slik at den ikke blir tørr.

Forbedrer Kremens Tekstur:
Glyceryl Stearate gir en kremaktig og luksuriøs konsistens.

Stabiliserer formelen:
Den stabiliserer formuleringen og forlenger kremens holdbarhet. Det sikrer at nattkremen forblir effektiv over tid.

Hudkondisjonerende:
Glyceryl Stearate forbedrer eller opprettholder hudens tilstand, gjør den mykere og mer pleiet.

Hexyl Cinnamal

Dufttilsetning:
Hexyl Cinnamal i kremen er som en duftkomponent. Den har en søt, blomsteraktig duft med hint av jasmin.

Forbedrer Produktets Sensoriske Profil:
Tilsetningen av Hexyl Cinnamal gjør kremen mer tiltalende ved å gi en behagelig duft.

Maskerer Uønskede Lukter:
Det bidrar til å maskere mindre tiltalende lukter fra andre ingredienser.

Hydrolyzed Elastin

Forbedrer Hudens Elastisitet:
Hydrolyzed Elastin forbedrer hudens elastisitet slik at huden beholder sin naturlige fleksibilitet og spenstighet. Det er viktig for et ungdommelig utseende.

Fuktighetsgivende:
Denne ingrediensen hjelper også med å holde på fuktigheten i huden, noe som gjør den mer hydrert og forhindrer at huden blir tørr.

Hudreparerende:
Hydrolyzed Elastin kan reparere og gjenoppbygge hudens struktur, spesielt i områder hvor elastisiteten har blitt redusert på grunn av aldring eller miljøfaktorer.

Forbedrer Hudens Tekstur:
Regelmessig bruk av krem som inneholder Hydrolyzed Elastin forbedrer hudens generelle tekstur, og gjør den glattere og mer raffinert.

Støtter Hudens Helbredelsesprosess:
Hydrolyzed Elastin bidrar til hudens naturlige helbredelsesprosess, noe som er spesielt nyttig for skadet eller aldrende hud.

Hydroxycitronellal

Dufttilsetning: Hydroxycitronellal har en søt, blomsteraktig duft som minner om liljekonvall.

Forbedrer Produktets Sensoriske Profil: Tilsetningen av Hydroxycitronellal gjør kremen mer tiltalende for brukeren ved å gi en behagelig og tiltalende duft.

Maskerer Uønskede Lukter: I tillegg til å tilføre sin egen duft, hjelper Hydroxycitronellal til med å maskere mindre tiltalende lukter fra andre ingredienser.

Lactic Acid, eller melkesyre på norsk

Mild Eksfoliering: Lactic Acid er kjent for sin evne til å forsiktig eksfoliere hudoverflaten.

Fuktighetsgivende Egenskaper: I motsetning til mange andre eksfolierende syrer, har Lactic Acid også fuktighetsgivende egenskaper.

Forbedrer Hudens Tekstur: Regelmessig bruk av krem med Lactic Acid forbedrer hudens tekstur.

Reduserer Hyperpigmentering: Den lysner mørke flekker og jevner ut hudtonen.

Kollagenproduksjon: Ved å stimulere cellefornyelse, bidrar Lactic Acid til å fremme kollagenproduksjon.

Linalool

Duft: Linalool har en behagelig blomsterduft med en lett krydret note.

Beroligende Egenskaper: Linalool har naturlige beroligende egenskaper, noe som bidrar til å redusere stress og fremme en følelse av ro når den påføres huden.

Anti-inflammatorisk: Den har anti-inflammatoriske egenskaper som lindrer mindre hudirritasjoner og betennelser.

Antimikrobiell Aktivitet: Linalool har også antimikrobielle egenskaper, slik at huden beskyttes mot visse bakterier og mikroorganismer.

Lysine, en essensiell aminosyre

Støtter Kollagenproduksjon: Lysine spiller en viktig rolle i produksjonen av kollagen, et nøkkelprotein som bidrar til å holde huden fast og elastisk.

Hudreparasjon og Regenerering: Lysine reparerer skadet hud og fremmer regenerering av hudceller.

Fuktighetsgivende Egenskaper: Lysine bidrar til å opprettholde hudens hydrering ved å styrke hudbarrieren og redusere fuktighetstap.

Forbedrer Hudens Tekstur: Regelmessig bruk av produkter som inneholder Lysine forbedrer hudens tekstur.

Malic Acid, en alfa-hydroksysyre (AHA) som naturlig finnes i mange frukter

Eksfolierende: Malic Acid er en mild eksfoliant som fjerner døde hudceller fra hudens overflate, fremmer cellefornyelse og forbedrer hudens tekstur og glød.

Fuktighetsgivende: Malic Acid bidrar også til å øke hudens hydrering.

Forbedrer Hudtonen: Regelmessig bruk av produkter med Malic Acid jevner ut hudtonen og reduserer utseendet av pigmentflekker.

Anti-aging Effekter: Malic Acid bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker.

Parfum eller parfyme på norsk

Forbedrer Duftopplevelsen: Hovedformålet med å tilsette parfyme er å gi en behagelig duft som forbedrer den generelle brukeropplevelsen.

Maskerer Råvarelukter: Parfyme brukes også for å maskere luktene av andre ingredienser i produktet.

Bidrar til Produktidentitet: Duften av kremen er en viktig del av identiteten til produktet.

PEG-8 Beeswax, også kjent som polyetylenglykol-derivert bivoks

Emulgator: PEG-8 Beeswax fungerer som en emulgator som gjør det mulig å blande vann- og oljebaserte ingredienser.

God Konsistens: Det bidrar til å gi kremen ønsket konsistens.

Fuktighetsgivende Egenskaper: PEG-8 Beeswax bidrar til å holde på fuktigheten i huden.

Mykgjørende: Den gjør huden myk og smidig.

Phenoxyethanol

Konserveringsmiddel: Phenoxyethanol forhindrer vekst av bakterier, mugg og gjær, noe som er avgjørende for å sikre produktets sikkerhet og holdbarhet over tid.

Stabilisator: Det bidrar også til å stabilisere kremen.

Forbedrer Produktets Duft: Phenoxyethanol bidrar til kremens duftprofil, selv om dette ikke er dens primære funksjon.

Phospholipids

Fuktighetsgivende: Lipider er fremragende fuktighetsgivere som styrker hudens naturlige barriere og forhindrer fuktighetstap.

Reparerer Hudbarrieren: De spiller en viktig rolle i å opprettholde og reparere hudens lipidbarriere.

Anti-aging Egenskaper: Phospholipids reduserer tegn på aldring av huden ved å støtte hudens elastisitet og fasthet.

Potassium Hydroxide

pH-justering: Lik Sodium Hydroxide, brukes Potassium Hydroxide primært for å justere pH-verdien.

Støtter Emulsjon: Den hjelper i emulgeringsprosessen ved å stabilisere formuleringen og forhindrer at olje- og vannbaserte komponenter blir separert.

Forbedrer Produktkonsistens: Potassium Hydroxide forbedrer konsistensen av produktet og gjør den lettere og mer behagelig å påføre.

Potassium Lauroyl Wheat Amino Acids

Mild Rengjøring: Denne ingrediensen fjerner urenheter fra huden uten å forstyrre hudens naturlige oljer eller forårsake overdreven uttørking.

Fuktighetsbevarende: Potassium Lauroyl Wheat Amino Acids bevarer fuktigheten i huden slik at den ikke blir tørr.

Hudpleiende: Takket være innholdet av aminosyrer, nærer denne ingrediensen huden og forbedrer hudens generelle utseende og helse.

Prunus Amygdalus Dulcis Oil

Fuktighetsgivende Egenskaper: Søtmandelolje er svært fuktighetsgivende, slik at du unngår tørr hud. Huden blir myk og glatt. Den absorberes lett uten å etterlate en fet følelse.

Rik på Vitaminer og Næringsstoffer: Den er rik på vitamin E, en kraftig antioksidant, samt essensielle fettsyrer som bidrar til hudens helse. Disse stoffene gir huden næring og forbedrer dens elastisitet.

Mild og Skånsom: Søtmandelolje er mild og skånsom mot huden din.

Propylene Glycol

Fuktighetsgivende: Propylene Glycol er et humektant, noe som betyr at det hjelper huden med å tiltrekke seg og beholde fuktighet, og forhindrer dermed tørr hud.

Forbedrer Produktabsorbsjon: Det øker absorpsjonen av andre ingredienser i huden og gjør virkestoffene mer effektive.

Løsemiddel: Propylene Glycol fungerer som et løsemiddel, noe som betyr at det hjelper til med å oppløse andre ingredienser og skape en jevn konsistens i kremen.

Sodium Glutamate

Fuktighetsgivende: Sodium Glutamate fungerer som en fuktighetsgiver ved å trekke til seg og holde på fuktighet i huden, noe som bidrar til å opprettholde hudens hydrering og forhindre tørr hud.

Styrker Hudens Barriere: Den styrker hudens barrierefunksjon, noe som er viktig for å beskytte mot miljøskader og forhindre fuktighetstap.

Hudkondisjonerende: Sodium Glutamate har hudkondisjonerende egenskaper, noe som bidrar til å opprettholde hudens tilstand, gjør den mykere og mer pleiet.

Sorbitol

Fuktighetsgivende: Sorbitol er et effektivt fuktighetsbevarende middel som trekker fuktighet fra luften og holder den i huden, slik at tørr hud unngås.

Mykgjørende: Den har en mykgjørende effekt på huden.

Stabiliserer Kremens Konsistens: Sorbitol stabiliserer formuleringen og gir en jevn, kremaktig tekstur.

Tartaric Acid

Eksfolierende egenskaper: Tartaric Acid hjelper til med å eksfoliere huden ved å løse opp bindingene mellom døde hudceller på hudoverflaten. Dette fremmer cellefornyelse, reduserer tilstoppede porer, og fører til en jevnere, mer strålende hudtone.

pH-regulerende: Den hjelper til med å justere og opprettholde en optimal pH-verdi, noe som er viktig for å bevare hudens naturlige barrierefunksjon og forhindre irritasjon.

Antioksidant-egenskaper: Tartaric Acid er en antioksidant som beskytter huden mot skader forårsaket av frie radikaler og miljømessige stressfaktorer. Det forebygger tegn på tidlig aldring, som fine linjer og rynker.

Forbedrer hudens tekstur: Ved å fremme eksfoliering, bidrar tartaric Acid til å forbedre hudens tekstur og mykhet. Regelmessig bruk av produkter som inneholder tartaric Acid, reduserer ruhet og gjør huden glattere.

Fremmer klarere hud: Den eksfolierende virkningen av tartaric Acid reduserer forekomsten av akne og andre urenheter i huden ved å holde porer fri for overflødig olje og døde hudceller.

Forbedrer hudens fuktighetsnivå: Ved å stimulere cellefornyelsen øker tartaric Acid produksjonen av naturlige fuktighetsfaktorer i huden. Det forbedrer hudens evne til å beholde fuktighet.

Støtter absorbsjon av andre ingredienser: Eksfoliering fjerner døde hudceller som kan hindre penetrasjon av andre aktive ingredienser. Ved å inkludere tartaric Acid i formuleringen, vil effektiviteten av andre ingredienser forbedres.

Tocopheryl Acetate

Antioksidant Egenskaper: Tocopheryl Acetate fungerer som en kraftig antioksidant. Det nøytraliserer frie radikaler i huden som kan skade hudceller og akselerere aldringsprosessen.

Hudbeskyttelse: Den beskytter huden mot miljøskader forårsaket av UV-stråler og forurensning. Dette reduserer risikoen for tidlige aldringstegn som fine linjer og rynker.

Fuktighetsgivende: Denne ingrediensen bidrar også til å holde huden fuktig ved å styrke hudens barriere, noe som reduserer fuktighetstap. Det bidrar til at du unngår tørr hud.

Hudreparasjon og Helbredelse: Vitamin E er kjent for sine helbredende egenskaper, og bidrar til å reparere og forbedre utseendet på skadet hud. Dette gjør ingrediensen spesielt nyttig mot tørr, skadet og aldrende hud.

Anti-inflammatorisk: Tocopheryl Acetate har også anti-inflammatoriske egenskaper. Det roer ned irritert hud og reduserer rødhet.

Komplementerer Andre Ingredienser: Det fungerer godt i kombinasjon med andre ingredienser, for eksempel Vitamin C, ved å forsterke de samlede antioksidantegenskapene.

Triethanolamine

pH-justering: Triethanolamine justerer og balanserer pH-verdien. Det hjelper med å sikre at produktet har en pH som er kompatibel med huden. Det er viktig for å unngå irritasjon.

Emulgator: Triethanolamine fungerer også som en emulgator. Det betyr at det hjelper med å blande vann og olje i kremen.

Forbedrer Produktkonsistens: Det forbedrer konsistensen av kremen, og gjør den lettere å påføre og fordele jevnt over huden.

Forbedrer Kremens Effektivitet: Ved å hjelpe til med å oppløse andre ingredienser, forbedrer Triethanolamine effektiviteten av andre aktive ingredienser.

Urea

Fuktighetsgivende: Urea trekker fuktighet inn i huden og holder den låst inne slik at huden ikke blir tørr.

Keratolytisk Effekt: Det betyr at den bidrar til å oppløse og fjerne det ytre, døde laget av hudceller, og fremmer dermed cellefornyelse. Dette gjør huden glattere og forbedrer dens utseende.

Styrker Hudbarrieren: Ved å forbedre hudens evne til å holde på fuktighet, bidrar Urea til å styrke hudens barrierefunksjon.

Reduserer Kløe: Den har en beroligende effekt på huden og reduserer kløe og irritasjon.

Penetrerer Huden: Urea kan trenge dypt inn i huden. Det gjør den effektiv for å levere fuktighet til og behandling av dypere hudlag.

Forbedrer Absorbsjon av Andre Ingredienser: Ved å mykgjøre det øverste laget av huden, forbedrer Urea absorpsjonen av andre aktive ingredienser.


Øyekrem med Caviar og Vitamin E

Øyekrem med Caviar og Vitamin E

Den lette konsistensen gjør at den er lett å smøre ut og sikrer at huden din alltid er spenstig. Oljeinnholdet gir næring, og antioksidanter befrir huden for frie radikaler som akselererer aldring.

Her er alle ingredienser/INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, PEG-8 Beeswax, Glyceryl Stearate, Potassium Lauroyl Wheat Amino Acids, Phospholipids, Urea, Hydrolyzed Wheat Protein, Glucose, Sorbitol, Fructose, Hydrolyzed Elastin, Caviar Extract, Ethylhexyl Palmitate, Sodium PCA, Glycine, Lysine, Sodium Glutamate, Malic Acid, Citric Acid, Glycolic Acid, Tartaric Acid, Lactic Acid, Ceteareth-20, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Potassium Hydroxide, Propylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium Distyrylbiphenyl Disulfonate, Triethanolamine, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, D-Limonene, Linalool


Egenskapene til alle ingrediensene i øyekremen:

Aqua, vann på norsk

Løsemiddel: Vann fungerer som et løsemiddel i hudpleieprodukter. Det betyr at det hjelper med å løse opp andre ingredienser og lage en enhetlig blanding.

Tilfører Fuktighet: Vann bidrar direkte til hydrering av huden din. Når det påføres, gir det umiddelbart huden fuktighet. Samtidig forbedres hudens evne til å absorbere andre fuktighetsgivende ingredienser.

Forbedrer Produktets Konsistens og Påføring: Vann bidrar til å gi produktet en lett og smidig konsistens. Det gjør det enklere å påføre og fordele jevnt over huden.

Transportmedium for Aktive Ingredienser: Vann er et medium for å transportere aktive ingredienser. Det sikrer deg at disse ingrediensene fordeles jevnt og absorberes effektivt.

Benzyl Salicylate

Dufttilsetning: Salicylate er en duftkomponent. Den gir en mild, behagelig blomsterduft.

UV-Absorberende Egenskaper: Benzyl Salicylate fungerer som en UV-absorber ved at den hjelper med å beskytte produktet og huden mot visse typer UV-stråler. Dette bidrar til å forlenge produktets holdbarhet og beskytte huden mot solskade.

Stabilisering av Duft: I tillegg til å tilføre sin egen duft, stabiliserer Benzyl Salicylate andre duftkomponenter. Det sikrer at produktets duft forblir konsekvent over tid.

Forbedrer Produktets Sensoriske Egenskaper: Ved å forbedre duften av kremen, bidrar Benzyl Salicylate til å gjøre den mer tiltalende og behagelig å bruke.

C13-14 Isoparaffin

Emollient: C13-14 Isoparaffin fungerer som en emollient. Det betyr at den mykgjør og glatter ut huden ved å danne en tynn film på hudoverflaten. Dette hjelper med å låse inn fuktighet, redusere tap av vann og gjøre huden mykere og mer smidigere.

Ikke-komedogen: Den har en lett tekstur som ikke tetter til porene (ikke-komedogen). Det gjør den egnet om du har fet eller akneutsatt hud.

Stabilisator: Den er en stabilisator i formuleringen, og den bidrar til å forbedre teksturen og konsistensen av produkter. Det gjør produktet mer behagelige å påføre.

Løsemiddel: På grunn av sin kjemiske struktur fungerer C13-14 Isoparaffin som et løsemiddel. Det hjelper til med å oppløse eller dispergere andre ingredienser i en formel, slik at de kan kombineres mer effektivt.

Caviar Extract

Rik på Næringsstoffer: Caviar Extract er kjent for sitt høye innhold av vitaminer, mineraler, lipider og proteiner, som alle er viktige for hudens helse. Disse stoffene gir næring til og vitaliserer huden din.

Tilfører fuktighet: Det inneholder essensielle fettsyrer som omega-3 og omega-6. Disse er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper. Dette holder huden hydrert og smidig og du unngår tørr hud.

Anti-aging-egenskaper: På grunn av sitt høye innhold av antioksidanter, bekjemper Caviar Extract tegn på aldring av huden. Huden beskyttes mot skadelige frie radikaler samtidig som hudens elastisitet forbedres.

Celler regenereres: Caviar støtter reparasjon og fornyelse av celler. Det gir en sunnere og mer ungdommelig hud.

Forbedrer Hudens Utseende: Regelmessig bruk forbedrer hudens tekstur og utstråling. Det gir deg en glattere og mer strålende hud.

Cetyl Alcohol

Emollient: Cetyl Alcohol fungerer som en emollient, noe som betyr at det mykgjør og glatter huden ved å danne en beskyttende barriere på overflaten. Dette reduserer fuktighetstap og gjør huden myk og smidig.

Tykningsmiddel: Cetyl Alcohol er også et tykningsmiddel. Det bidrar til å gi konsistens og tekstur til produkter som kremer og lotioner, noe som gjør dem lettere å påføre og mer behagelige å bruke.

Stabilisator: Cetyl Alcohol stabiliserer formuleringer ved å hjelpe til med å forhindre at ingredienser skiller seg eller mister effektiviteten over tid.

Fuktighetsbevarende: Selv om det er en type alkohol, har Cetyl Alcohol ikke de samme uttørkende egenskapene som andre typer alkohol. I stedet hjelper det til med å bevare fuktighet i huden, noe som er gunstig for tørr hud.

Ikke-irriterende: Cetyl Alcohol er generelt godt tolerert av de fleste hudtyper og forårsaker ikke irritasjon eller sensitivitet.

Lett og hurtigabsorberende: Takket være sin lette konsistens, absorberes Cetyl Alcohol raskt inn i huden uten å etterlate en fet eller klebrig følelse. Dette gjør det egnet for bruk under sminke.

Glansgivende egenskaper: Det kan også bidra til å gi huden en sunn glød.

Citronellol

Dufttilsetning: Citronellol er først og fremst kjent for sin rolle som en dufttilsetning. Det gir en frisk, blomsteraktig, rose-lignende duft til kremen.

Maskerer Uønskede Lukter: Det maskerer mindre tiltalende lukter fra andre ingredienser.

Ethylhexylglycerin

Konserveringsmiddelforsterker: Ethylhexylglycerin forsterker konserveringsmidlene. Den brukes sammen med andre konserveringsmidler for å øke deres effektivitet. Dette tillater lavere konsentrasjoner av tradisjonelle konserveringsmidler, som kan være mer irriterende for huden.

Fuktighetsgivende Egenskaper: Ethylhexylglycerin fungerer også som en mild fuktighetsgiver. Det hjelper med å myke opp huden og gir en glatt, ikke-fet følelse. En av mange ingredienser i produktet som forhindrer tørr hud.

Hudkondisjonerende: Denne ingrediensen har hudkondisjonerende egenskaper. Den bidrar til å forbedre hudens utseende og tekstur ved å gjøre den mykere og glattere.

Forbedrer Produktets Følelse: Ethylhexylglycerin forbedrer den sensoriske opplevelsen av kremen, det vil si hvordan produktet føles på huden.

Glycerin

Tilfører fuktighet: Glycerin trekker fuktighet fra luften inn i huden din. Dette bidrar til å forhindre at du får tørr hud. Det er viktig for å holde huden myk og smidig.

Beskytter Hudbarrieren: Ved å holde huden hydrert, styrker Glycerin hudbarrieren. Dette beskytter huden mot miljøskader og forhindrer tap av fuktighet.

Mykgjørende: Glycerin gjør huden myk ved å fylle opp de små rynkene og ujevnhetene. Det gjør huden mykere og jevnere.

Mild: Glycerin er kjent for å være mild og hudvennlig, Den er også ikke-komedogen, noe som betyr at den ikke tetter porene.

Forbedrer hudens utseende: Regelmessig bruk av Glycerin bidrar til å forbedre hudens tekstur og elastisitet, slik at huden din får et sunnere og mer ungdommelig utseende.

Glyceryl Stearate

Emulgator: Glyceryl Stearate er en emulgator som gjør det mulig å blande vann og olje-baserte ingredienser.

Mykgjørende: Glyceryl Stearate myker opp huden. Dette gir en glatt og smidig følelse når kremen påføres.

Holder på fuktighet: Den danner en barriere på hudoverflaten. Dette forhindrer tap av fuktighet og holder huden hydrert slik at den ikke blir tørr.

Forbedrer Kremens Tekstur: Glyceryl Stearate gir en kremaktig og luksuriøs konsistens.

Stabiliserer formelen: Den stabiliserer formuleringen og forlenger kremens holdbarhet. Det sikrer at nattkremen forblir effektiv over tid.

Hudkondisjonerende: Glyceryl Stearate forbedrer eller opprettholder hudens tilstand, gjør den mykere og mer pleiet.

Hexyl Cinnamal

Dufttilsetning: Hovedbruken av Hexyl Cinnamal i kremen er som en duftkomponent. Den har en søt, blomsteraktig duft med hint av jasmin.

Forbedrer Produktets Sensoriske Profil: Tilsetningen av Hexyl Cinnamal gjør kremen mer tiltalende ved å gi den en behagelig duft.

Hydroxycitronellal

Dufttilsetning: Hydroxycitronellal har en søt, blomsteraktig duft som minner om liljekonvall.

Forbedrer Produktets Sensoriske Profil: Tilsetningen av Hydroxycitronellal gjør kremen mer tiltalende for brukeren ved å gi en behagelig og tiltalende duft.

Maskerer Uønskede Lukter: I tillegg til å tilføre sin egen duft, hjelper Hydroxycitronellal til med å maskere mindre tiltalende lukter fra andre ingredienser.

Limonene

Duft: Limonene er kjent for sin friske, sitrusaktige duft. Den gir en behagelig aroma og en oppfriskende og energigivende duft.

Antibakterielle Egenskaper: Limonene har naturlige antibakterielle egenskaper. Det bidrar til å holde huden ren og redusere forekomsten av akne og andre hudirritasjoner forårsaket av bakterier.

Anti-aging-egenskaper: Denne ingrediensen har antioksidantegenskaper. Det hjelper med å beskytte huden mot oksidativt stress og bidrar til å forsinke tegn på aldring.

Stimulerende for Huden: Limonene har en mild stimulerende effekt på huden. Det forbedrer blodsirkulasjonen og gi huden en sunnere glød.

Linalool

Duft: Linalool har en behagelig blomsterduft med en lett krydret note. Den gir en behagelig og beroligende aroma.

Beroligende Egenskaper: Linalool har naturlige beroligende egenskaper, noe som bidrar til å redusere stress og fremme en følelse av ro når den påføres huden.

Anti-inflammatorisk: Den har anti-inflammatoriske egenskaper som lindrer mindre hudirritasjoner og betennelser.

Antimikrobiell Aktivitet: Linalool har også antimikrobielle egenskaper, slik at huden beskyttes mot visse bakterier og mikroorganismer.

Caviar Extract

Rik på Næringsstoffer: Caviar Extract er kjent for sitt høye innhold av vitaminer, mineraler, lipider og proteiner, som alle er viktige for hudens helse. Disse næringsstoffene gir næring til og vitaliserer huden.

Fuktighetsgivende: Den inneholder essensielle fettsyrer som omega-3 og omega-6, som er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper. Dette holder huden hydrert og smidig.

Anti-aging Egenskaper: På grunn av sitt høye innhold av antioksidanter, bekjemper Caviar Extract tegn på aldring. Huden beskyttes mot skadelige frie radikaler samtidig som hudens elastisitet forbedres.

Celler regenereres: Caviar støtter cellefornyelse og reparasjon. Det gir en sunnere og mer ungdommelig hud.

Forbedrer Hudens Utseende: Regelmessig bruk forbedrer hudens tekstur og utstråling, noe som resulterer i en glattere, mer strålende hud.

Panthenol

Fuktighetsgivende: Panthenol trekker fuktighet inn i huden og holder den låst inne. Det bidrar til å holde huden myk og elastisk.

Helbredende Egenskaper: Panthenol reparerer hudbarrieren og fremmer helbredelse av mindre hudirritasjoner.

Anti-inflammatorisk: Den har anti-inflammatoriske egenskaper som reduserer rødhet og betennelse i huden.

Forbedrer Hudens Utseende: Panthenol forbedrer hudens overflate og tekstur, og gjør den mykere og glattere.

Styrker Hudbarrieren: Ved å styrke hudens naturlige barriere, beskytter Panthenol huden mot ytre påvirkning og reduserer vanntap.

Persea Gratissima Oil (Avokadoolje)

Rik på essensielle fettsyrer: Avokadoolje inneholder mye oljesyre, linolsyre og linolensyre, kjent for sine fuktighetsgivende og nærende egenskaper.

Vitaminrik: Den er rik på vitaminer A, D, og E, kraftige antioksidanter som beskytter huden mot skadelige UV-stråler og miljømessige stressfaktorer.

Antiinflammatoriske egenskaper: Avokadoolje har naturlige antiinflammatoriske egenskaper, som hjelper til med å redusere rødhet og irritasjon i huden.

Fremmer kollagenproduksjon: Forskning tyder på at avokadoolje bidrar til å øke produksjonen av kollagen, noe som reduserer forekomsten av fine linjer og rynker.

Dyp penetrasjon: Avokadoolje har en unik evne til å trenge dypt inn i huden, noe som sikrer maksimal næring og fuktighet.

Beskyttende egenskaper: Den styrker hudens barriere og beskytter mot eksterne skader og fuktighetstap.

Phenoxyethanol

Konserveringsmiddel: Phenoxyethanol forhindrer vekst av bakterier, mugg og gjær, og bidrar til å opprettholde produktets sikkerhet og holdbarhet.

Stabilisator: Phenoxyethanol bidrar også til å stabilisere kremen.

Forbedrer Produktets Duft: Phenoxyethanol bidrar til kremens duftprofil.

Polyacrylamide

Konsistens og viskositetskontroll: Polyacrylamide hjelper med å justere og forbedre konsistensen av produktet, samtidig som det sikrer jevn fordeling over huden.

Film-dannende egenskaper: Polyacrylamide danner en tynn, pustende film som bidrar til å låse inn fuktighet og aktive ingredienser, og beskytter huden mot miljømessige stressfaktorer.

Stabilisator: Polyacrylamide fungerer som en stabilisator i formuleringer og forhindrer at produktene skiller seg.

Binder: Den bidrar til å holde andre komponenter i en formulering sammen.

Glattende effekt på huden: Den glatter ut hudens overflate og reduserer utseendet på fine linjer.

Propylene Glycol

Fuktighetsgivende: Propylene Glycol hjelper huden med å tiltrekke seg og beholde fuktighet, og forhindrer dermed tørr hud.

Forbedrer Produktabsorbsjon: Det øker absorbsjonen av andre ingredienser i huden, og gjør virkestoffene mer effektive.

Løsemiddel: Propylene Glycol fungerer som et løsemiddel som hjelper til med å oppløse andre ingredienser.

Mykgjørende Egenskaper: Det mykgjør huden, slik at den blir glattere og mer smidig.

Stabilisering: Propylene Glycol bidrar også til å stabilisere kombinasjonen av vannløselige og oljeløselige ingredienser i kremen.

Squalane

Tilfører Fuktighet: Squalane etterligner de naturlige oljene i huden din, låser inn fuktighet, og holder huden hydrert.

Lett og Ikke-komedogen: Squalane har en meget lett konsistens og tetter ikke porene, noe som gjør det ideelt for alle hudtyper.

Beskytter Hudbarrieren: Squalane styrker hudens barriere og beskytter mot miljøskader, og forebygger tap av fuktighet.

Antioksidant-egenskaper: Squalane inneholder antioksidanter som beskytter huden mot frie radikaler og ytre skader.

Beroligende Effekt: Denne ingrediensen er kjent for sine beroligende egenskaper og lindrer irritasjoner og rødhet.

Tocopheryl Acetate (Vitamin E-acetat)

Antioksidant Egenskaper: Tocopheryl Acetate fungerer som en kraftig antioksidant og nøytraliserer frie radikaler i huden.

Hudbeskyttelse: Den beskytter huden mot miljøskader forårsaket av UV-stråler og forurensning.

Fuktighetsgivende: Den bidrar også til å holde huden fuktig ved å styrke hudens barriere.

Hudreparasjon og Helbredelse: Vitamin E-acetat har helbredende egenskaper og bidrar til å reparere og forbedre utseendet på skadet hud.

Anti-inflammatorisk: Tocopheryl Acetate har også anti-inflammatoriske egenskaper som roer ned irritert hud.

Komplementerer Andre Ingredienser: Det fungerer godt i kombinasjon med andre ingredienser, for eksempel Vitamin C, ved å forsterke de samlede antioksidantegenskapene.


Serum med vitamin C og peptider

Serum med vitamin C og peptider

Serumet har et høyt innhold av Glycerin og vitamin C, som balanserer talgproduksjonen, forbedrer fuktigheten og øker hudens immunforsvar. Også serumet inneholder Caviar som binder fuktigheten godt og fremmer produksjonen av kollagen og elastin.

Her er alle ingredienser/INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, PEG-8 Beeswax, Glyceryl Stearate, Potassium Lauroyl Wheat Amino Acids, Phospholipids, Urea, Hydrolyzed Wheat Protein, Glucose, Sorbitol, Fructose, Hydrolyzed Elastin, Caviar Extract, Ethylhexyl Palmitate, Sodium PCA, Glycine, Lysine, Sodium Glutamate, Malic Acid, Citric Acid, Glycolic Acid, Tartaric Acid, Lactic Acid, Ceteareth-20, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Potassium Hydroxide, Propylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium Distyrylbiphenyl Disulfonate, Triethanolamine, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, D-Limonene, Linalool


Egenskapene til alle ingrediensene i ansiktsserumet:

3-O-Ethyl Ascorbic Acid

Effektiv Hudpenetrasjon: 3-O-Etyl Askorbinsyre trenger lett inn i huden. Når den er i huden, omdannes den til aktiv Vitamin C, som er avgjørende for hudens helse.

Kraftig Antioksidant: En antioksidant som beskytter huden din mot skader fra frie radikaler og miljøpåvirkninger som UV-stråler og forurensning. Dette forsinker aldringstegn som fine linjer og rynker.

Fremmer Kollagenproduksjon: Vitamin C er essensielt for produksjonen av kollagen, et protein som gjør huden fast og elastisk, og holder den ungdommelig og spenstig.

Lysner huden: Det lysner huden og jevner ut hudtonen. Det er effektivt for å redusere synligheten av mørke flekker og hyperpigmentering.

Reduserer Rødhet: Vitamin C roer ned huden og reduserer rødhet.

Aqua

Løsemiddel: Vann fungerer som et løsemiddel i hudpleieprodukter. Det betyr at det hjelper med å løse opp andre ingredienser og lage en enhetlig blanding.

Tilfører Fuktighet: Vann bidrar direkte til hydrering av huden din. Når det påføres, gir det umiddelbart huden fuktighet. Samtidig forbedres hudens evne til å absorbere andre fuktighetsgivende ingredienser.

Forbedrer Produktets Konsistens og Påføring: Vann bidrar til å gi produktet en lett og smidig konsistens. Det gjør det enklere å påføre og fordele jevnt over huden.

Transportmedium for Aktive Ingredienser: Vann er et medium for å transportere aktive ingredienser. Det sikrer deg at disse ingrediensene fordeles jevnt og absorberes effektivt.

Benzoic Acid

Konserveringsmiddel: Benzoic Acid er et konserveringsmiddel. Det forhindrer vekst av bakterier og sopp, noe som er essensielt for å bevare produktets sikkerhet og effektivitet over tid.

Soppdrepende og Antibakteriell: Benzoic Acid har soppdrepende og antibakterielle egenskaper. Det beskytter kremen effektivt mot et bredt spekter av mikroorganismer.

Stabiliserende pH-verdier: Den bidrar til å stabilisere pH-verdien i produktet. Det er viktig for både produktets ytelse og hudens komfort.

Benzyl Alcohol

Konserveringsmiddel: Benzyl Alcohol er først og fremst et konserveringsmiddel. Det bidrar til å forhindre vekst av bakterier og sopp, noe som er avgjørende for produktets holdbarhet og sikkerhet.

Løsemiddel: Det fungerer også som et løsemiddel, noe som betyr at det hjelper til med å løse opp andre ingredienser og forbedrer produktets konsistens.

Duftkomponent: Benzyl Alcohol gir en mild, hyggelig duft.

<

Butylene Glycol

Tilfører fuktighet: Butylene Glycol er en effektiv fuktighetsgiver som tiltrekker og beholder vann i huden. Dette bidrar til å opprettholde hudens hydrering, gjør huden myk og glatt, slik at du unngår tørr hud.

Løsemiddel: Den fungerer som et løsemiddel. Det betyr at den hjelper med å oppløse andre ingredienser og forene komponentene. Dette bidrar til å skape en jevn og homogen tekstur i produktet.

Penetreringsforsterker: Butylene Glycol forbedrer hudens opptak av andre aktive ingredienser ved å øke deres evne til å trenge inn i huden.

Kondisjonerende egenskaper: Den har hudkondisjonerende egenskaper som bidrar til å gjøre huden myk og glatt. Det gjør huden mer smidig og forbedrer dens generelle utseende.

Mild: Butylene Glycol er mild for huden og har lav risiko for å forårsake irritasjon. Det gjør den egnet for bruk i produkter for sensitiv hud.

Stabilisator: Butylene Glycol stabiliserer formuleringen og hjelper til med å bevare produktets stabilitet over tid.

Antimikrobiell aktivitet: Selv om det ikke er et kraftig konserveringsmiddel i seg selv, bidrar Butylene Glycol til å forsterke effektiviteten av andre konserveringsmidler i produktformuleringer, takket være sine antimikrobielle egenskaper.

Carbomer

Fortykningsmiddel: Carbomer er et effektivt fortykningsmiddel som gir produktet en ønsket viskositet eller tykkelse.

Stabiliserer emulsjoner: Carbomer bidrar til å stabilisere emulsjoner, noe som sikrer at olje- og vannbaserte ingredienser forblir blandet og forhindrer at produktet skiller seg.

Holder på fuktighet: Når den påføres huden, danner Carbomer en lett film som bidrar til å holde på fuktighet og beskytte huden mot miljømessige aggressorer.

Transportmedium for Aktive Ingredienser: Carbomer bidrar til å forbedre leveringen av aktive ingredienser ved å kontrollere frigjøringen av disse stoffene.

Mild: Carbomer er en mild ingrediens som er egnet for bruk i produkter beregnet for sensitiv hud.

Caviar Extract

Rik på Næringsstoffer: Caviar Extract er kjent for sitt høye innhold av vitaminer, mineraler, lipider og proteiner, som alle er viktige for hudens helse. Disse stoffene gir næring til og vitaliserer huden din.

Tilfører fuktighet: Det inneholder essensielle fettsyrer som omega-3 og omega-6. Disse er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper. Dette holder huden hydrert og smidig og du unngår tørr hud.

Anti-aging-egenskaper: På grunn av sitt høye innhold av antioksidanter, bekjemper Caviar Extract tegn på aldring av huden. Huden beskyttes mot skadelige frie radikaler samtidig som hudens elastisitet forbedres.

Celler regenereres: Caviar støtter reparasjon og fornyelse av celler. Det gir en sunnere og mer ungdommelig hud.

Forbedrer Hudens Utseende: Regelmessig bruk forbedrer hudens tekstur og utstråling. Det gir deg en glattere og mer strålende hud.

Citric Acid

Fremmer cellefornyelse: Som en alfa-hydroksysyre (AHA) har Citric Acid eksfolierende egenskaper. Den hjelper til med å fjerne døde hudceller fra hudoverflaten, fremmer cellefornyelse og bidrar til å forbedre hudens tekstur og utstråling.

pH-regulerende: Citric Acid justerer pH-verdien slik at den er skånsomt mot huden din.

Antioksidant-egenskaper: Den har antioksidant-egenskaper, som beskytter huden mot skader forårsaket av frie radikaler og miljømessige stressfaktorer.

Lysner pigmentflekker: Regelmessig bruk av produkter med Citric Acid bidrar til å lysne hudtonen og redusere utseendet av pigmentflekker.

Holder på fuktighet: Selv om det ikke er en primær fuktighetsgiver, bidrar Citric Acid til å forbedre hudens evne til å holde på fuktighet.

Forbedrer Absorbsjon av Andre Ingredienser: Ved å eksfoliere og rense hudoverflaten, forbedrer også Citric Acid hudens evne til å absorbere andre virkestoffer.

Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, også kjent som søt appelsinolje

Aromaterapeutiske Fordeler: Søt appelsinolje er kjent for sin oppfriskende og oppløftende duft. Dette bidrar til å forbedre humøret og redusere stressnivået, noe som er en hyggelig sideeffekt.

Antioksidant-egenskaper: Stort innhold av vitamin C og andre antioksidanter. Det beskytter huden mot skade fra frie radikaler og bidrar til å forsinke aldringstegn som fine linjer og rynker.

Fremmer Klarere Hud: Søt appelsinolje har egenskaper som renser huden og reduserer forekomsten av akne.

Forbedrer Hudens Glød: Den forbedrer hudens utstråling og farge slik at huden lysnes og revitaliseres.

Naturlig Tonende Effekt: Oljen har også en mild tonende effekt på huden, hudtonen balanseres.

Beroligende Egenskaper: Selv om den er stimulerende, virker søt appelsinolje også beroligende på huden.

Dehydroacetic Acid

Konserveringsmiddel: Den forhindrer vekst av mikroorganismer som bakterier og sopp, noe som er viktig for å forlenge produktets holdbarhet og sikkerhet.

Effektiv i Lave Konsentrasjoner: Den er effektiv i relativt lave konsentrasjoner, noe som betyr at den kan brukes for å beskytte produkter mot mikrobiell forurensning uten å påvirke formelen eller konsistensen av produktet i nevneverdig grad.

Glycerin

Tilfører fuktighet: Glycerin trekker fuktighet fra luften inn i huden din. Dette bidrar til å forhindre at du får tørr hud. Det er viktig for å holde huden myk og smidig.

Beskytter Hudbarrieren: Ved å holde huden hydrert, styrker Glycerin hudbarrieren. Dette beskytter huden mot miljøskader og forhindrer tap av fuktighet.

Mykgjørende: Glycerin gjør huden myk ved å fylle opp de små rynkene og ujevnhetene. Det gjør huden mykere og jevnere.

Mild: Glycerin er kjent for å være mild og hudvennlig, Den er også ikke-komedogen, noe som betyr at den ikke tetter porene.

Forbedrer hudens utseende: Regelmessig bruk av Glycerin bidrar til å forbedre hudens tekstur og elastisitet, slik at huden din får et sunnere og mer ungdommelig utseende.

Lecithin

Naturlig forekommende gruppe fettstoffer: Holder på fuktighet: Lecithin bidrar til å holde huden hydrert ved å danne en barriere på hudoverflaten som forhindrer tap av fuktighet.

Emulgator: Lecithin fungerer som en naturlig emulgator, som gjør det mulig å blande olje- og vannbaserte ingredienser. Dette er viktig for å skape et stabilt og ensartet produkt.

Bedrer hudens elastisitet: Det bidrar til å myke opp og glatte huden ved å forbedre hudens elastisitet. Dette gjør huden din mer smidig og reduserer utseendet av fine linjer og rynker.

Reparerende egenskaper: Lecithin inneholder essensielle fettsyrer som er viktige for reparasjon og vedlikehold av hudens cellevegger. Dette bidrar til å styrke hudens barrierefunksjon og forbedre huden generelle helse.

Antioksidant-egenskaper: Lecithin er rikt på fosfolipider, som har antioksidantegenskaper. Dette beskytter huden mot oksidativ skade forårsaket av frie radikaler som fører til tidlig aldring.

Bedrer Penetrering: Denne ingrediensen hjelper andre næringsrike ingredienser med å trenge dypere inn i huden. Det øker effektiviteten av disse ingrediensene.

Beroligende egenskaper: Lecithin har naturlige beroligende egenskaper. De roer irritert og sensitiv hud. Dette gjør det til en ideell ingrediens for produkter rettet mot tørr, følsom eller betent hud.

Mild: Lecithin anses generelt for å være mild og ikke-irriterende for huden. Det gjør det egnet for bruk i hudpleieprodukter for sensitiv hud.

Limonene

Duft: Limonene er kjent for sin friske, sitrusaktige duft. Den gir en behagelig aroma og en oppfriskende og energigivende duft.

Antibakterielle Egenskaper: Limonene har naturlige antibakterielle egenskaper. Det bidrar til å holde huden ren og redusere forekomsten av akne og andre hudirritasjoner forårsaket av bakterier.

Anti-aging-egenskaper: Denne ingrediensen har antioksidantegenskaper. Det hjelper med å beskytte huden mot oksidativt stress og bidrar til å forsinke tegn på aldring.

Stimulerende for Huden: Limonene har en mild stimulerende effekt på huden. Det forbedrer blodsirkulasjonen og gi huden en sunnere glød.

Linalool

Duft: Linalool har en behagelig blomsterduft med en lett krydret note. Den gir en behagelig og beroligende aroma.

Beroligende Egenskaper: Linalool har naturlige beroligende egenskaper, noe som bidrar til å redusere stress og fremme en følelse av ro når den påføres huden.

Anti-inflammatorisk: Den har anti-inflammatoriske egenskaper som lindrer mindre hudirritasjoner og betennelser.

Antimikrobiell Aktivitet: Linalool har også antimikrobielle egenskaper, slik at huden beskyttes mot visse bakterier og mikroorganismer.

Palmitoyl Tripeptide-1 (Pal-GHK)

Reduserer rynker og fine linjer: Palmitoyl Tripeptide-1 er kjent for å stimulere hudens kollagenproduksjon, noe som reduserer utseendet på fine linjer og rynker.

Reparerende egenskaper: Den hjelper til med å reparere skadet hud ved å stimulere hudcellenes regenerative prosesser.

Reduserer betennelse: Palmitoyl Tripeptide-1 har anti-inflammatoriske egenskaper, og beroliger irritert hud og reduserer rødhet.

Forbedrer hudens barriere: Ved å fremme kollagenproduksjonen og støtte hudens naturlige reparasjonsprosesser, bidrar også Palmitoyl Tripeptide-1 til å styrke hudens barrierefunksjon.

Anti-aging-egenskaper: Gjennom sin evne til å stimulere kollagenproduksjon og fremme hudens reparasjon, forebygger Palmitoyl Tripeptide-1 tegn på tidlig aldring.

Forbedrer hudens tekstur: Regelmessig bruk av produkter som inneholder Palmitoyl Tripeptide-1 forbedrer hudens fasthet, tekstur og generelle utseende.

Palmitoyl Tetrapeptide-7

Reduserer betennelse: Palmitoyl Tetrapeptide-7 har vist seg å redusere betennelsesprosesser i huden.

Reparerende egenskaper: Den stimulerer regenerering og reparasjon av hudceller, noe som bidrar til å forbedre hudens tekstur og utseende.

Forbedrer hudens barriere: Ved å bidra til å reparere og styrke hudens barriere, hjelper Palmitoyl Tetrapeptide-7 med å bevare fuktighetsnivået i huden og beskytte mot ytre faktorer.

Anti-aging-egenskaper: Peptiden reduserer tegn på aldring ved å dempe inflammatorisk aktivitet i huden og støtte regenerering av hudceller.

Bedrer hudens elastisitet: Ved å stimulere hudfornyelse og støtte sunn hudstruktur, vil Palmitoyl Tetrapeptide-7 bidra til å forbedre hudens elastisitet og fasthet.

Synergistiske effekter: Når den brukes i kombinasjon med andre peptider, har det synergistiske effekter, noe som forsterker dens anti-aging og hudberoligende egenskaper.

Tilfører fuktighet: Selv om dens primære funksjon ikke er hydrering, kan forbedringen av hudens barrierefunksjon indirekte bidra til bedre fuktighetsbevaring i huden.

Polysorbate 20

Emulgator: Polysorbate 20 hjelper med å blande oljer og vann, noe som gjør det mulig for oljebaserte og vannbaserte ingredienser å blandes homogent.

Løsemiddel: Det fungerer også som et løsemiddel, og hjelper til med å oppløse andre ingredienser som ellers ville være vanskelige å innlemme i en formulering.

Stabiliserer dufter og essensielle oljer: Det innlemmer og stabiliserer dufter og essensielle oljer, og sikrer at duften forblir konsistent gjennom bruk.

Mykgjørende: Selv om det hovedsakelig brukes som emulgator og løsningsmiddel, har også Polysorbate 20 en viss mykgjørende effekt på huden.

Forbedrer produktets spredbarhet: Ved å redusere overflatespenningen mellom ingrediensene, forbedrer Polysorbate 20 hvordan produktet sprer seg over huden.

Propylene Glycol

Fuktighetsgivende: Propylene Glycol er et humektant, og hjelper huden med å tiltrekke seg og beholde fuktighet, og forhindrer dermed tørr hud.

Forbedrer Produktabsorbsjon: Det øker absorbsjonen av andre ingredienser i huden, og gjør virkestoffene mer effektive.

Løsemiddel: Propylene Glycol fungerer som et løsemiddel, og hjelper til med å oppløse andre ingredienser og skape en jevn konsistens i kremen.

Mykgjørende Egenskaper: Det mykgjør huden, slik at den blir glattere og mer smidig.

Stabilisering: Det bidrar også til å stabilisere kombinasjonen av vannløselige og oljeløselige ingredienser i kremen.

Phytic Acid (Fytinsyre)

Antioksidant-egenskaper: Fytinsyre er kjent for sine sterke antioksidantegenskaper, som bidrar til å nøytralisere frie radikaler og forebygge tidlig aldring av huden.

Fremmer cellefornyelse: Fytinsyre fungerer som en mild eksfoliant, og hjelper med å fjerne døde hudceller fra hudoverflaten, og forbedrer dermed hudens tekstur og tone.

Lysner pigmentflekker: Den har evnen til å redusere produksjonen av melanin ved å hemme aktiviteten til tyrosinase, og dermed redusere utseendet på hyperpigmentering og aldersflekker.

Forbedrer Absorbsjon av Andre Ingredienser: Ved å fremme mild eksfoliering, hjelper fytinsyre med å forbedre penetreringen av andre fuktighetsgivende ingredienser, og forbedrer dermed hudens fuktighetsnivå og generelle helse.

Mild: Til tross for sine eksfolierende egenskaper, anses fytinsyre for å være mindre irriterende enn andre eksfolianter, og er derfor egnet for sensitive hudtyper.

Pullulan

Øyeblikkelig oppstrammende effekt: En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene til Pullulan er dens evne til umiddelbart å stramme opp huden, og redusere synligheten av fine linjer og rynker midlertidig.

Film-dannende egenskaper: Pullulan danner en beskyttende film på huden som bidrar til å opprettholde hudens hydrering og beskytter mot miljømessige stressfaktorer.

Forbedrer hudens tekstur: Ved å danne en glatt film på huden, jevner Pullulan ut hudens tekstur og gjør den mykere og smidigere.

Antioksidant-egenskaper: Pullulan har antioksidantegenskaper som bidrar til å nøytralisere frie radikaler og redusere oksidativt stress.

Forbedrer stabilitet: Pullulan bidrar også til å forbedre stabiliteten til formuleringen og sikrer at produktet beholder sin effektivitet og tekstur over tid.

Mild: Pullulan anses for å være mild og ikke-irriterende for huden, og er derfor egnet for bruk på sensitiv hud.

<

Sclerotium Gum

Fortykningsmiddel: Sclerotium Gum tjener som et effektivt, naturlig fortykningsmiddel, og gir produktet ønsket konsistens.

Gelformende egenskaper: En ingrediens som bidrar til å danne en jevn, gel-lignende tekstur, som er spesielt nyttig for å skape produkter som føles lette og forfriskende på huden.

Mykgjørende: Sclerotium Gum bidrar til å hydrere og myke opp huden, og forbedrer hudens fuktighetsnivå.

Stabiliserer emulsjoner: Det bidrar til å stabilisere emulsjoner og sikrer at olje- og vannbaserte ingredienser forblir godt blandet.

Forbedrer hudens barriere: Ved å danne en beskyttende barriere på hudoverflaten, bidrar Sclerotium Gum til å beskytte huden mot miljømessige stressfaktorer og forhindre tap av fuktighet.

Naturlig og bærekraftig: Som en naturlig og fornybar ressurs, er Sclerotium Gum et bærekraftig valg for formuleringer som fokuserer på økologisk og miljøvennlig hudpleie.

Mild: Det anses generelt for å være mildt og ikke-irriterende for huden, noe som gjør det egnet i produkter for sensitiv hud.

Sodium Lactate (Natriumlaktat)

Tilfører fuktighet: Sodium Lactate er en utmerket fuktighetsgiver og bidrar til å øke hudens fuktighetsinnhold ved å tiltrekke og holde på vann.

pH-regulerende: Som et salt av melkesyre, bidrar Sodium Lactate til å balansere pH-verdien i produktet, noe som er viktig for å opprettholde en sunn hudbarriere.

Fremmer cellefornyelse: Sodium Lactate fungerer også som en mild eksfoliant, og hjelper med å fjerne døde hudceller fra hudoverflaten.

Antimikrobielle egenskaper: Den har antimikrobielle egenskaper som bidrar til å forhindre vekst av bakterier på huden.

Beroligende: Sodium Lactate har også beroligende egenskaper og kan bidra til å redusere irritasjon og betennelse i huden.

Forbedrer absorpsjon: Den øker absorbsjonen av andre aktive ingredienser i huden, og forbedrer deres effektivitet.

Sodium Citrate (Natriumsitrat)

pH-regulerende: Sodium Citrate justerer og stabiliserer pH-verdien i produktet, noe som er viktig for å opprettholde en sunn hudbarriere og forhindre irritasjon.

Antioksidant-egenskaper: Som en antioksidant beskytter Sodium Citrate huden mot skader forårsaket av frie radikaler, og bidrar dermed til å forhindre tidlig aldring.

Forbedrer hudens tekstur: Ved å bidra til å balansere pH-verdien, kan Sodium Citrate også forbedre hudens tekstur og jevnhet, og gi en glattere og mer jevn hudoverflate.

Mild: Sodium Citrate er mild for huden din og egnet for bruk på sensitiv hud.

Stabiliserer aktive ingredienser: Sodium Citrate bidrar til å stabilisere aktive ingredienser i formuleringen, og sikrer deres effektivitet over tid.

Tilfører fuktighet: Ved å bidra til å justere produktets pH-verdi, forbedrer Sodium Citrate indirekte hudens evne til å beholde fuktighet.

Tocopherol (Vitamin E)

Antioksidant: Tocopherol beskytter huden mot skader forårsaket av frie radikaler, som er knyttet til aldring og UV-stråling.

Fuktighetsgivende: Tocopherol bidrar til å holde huden hydrert og smidig ved å tilføre fuktighet.

Helbredende Egenskaper: Det hjelper til med å reparere og forbedre huden din, inkludert å redusere utseendet av arr, strekkmerker og fine linjer.

Forsterker Hudbarrieren: Tocopherol styrker hudens naturlige barriere, noe som bidrar til å beskytte huden mot miljømessig stress og forhindre vanntap.

Anti-inflammatorisk: Det har anti-inflammatoriske egenskaper som bidrar til å berolige og lindre irritert hud.

Fotobeskyttelse: Mens det ikke er en erstatning for solkrem, gir Tocopherol en viss grad av beskyttelse mot solens skadelige effekter når det brukes sammen med andre solbeskyttende ingredienser.

Xanthan Gum

Fortykningsmiddel: Xanthan Gum gir produktet den rette konsistensen og viskositeten ved å tjene som et effektivt fortykningsmiddel.

Stabiliserer emulsjoner: Det bidrar til å stabilisere emulsjoner og forhindre at olje- og vannfasene skiller seg, og sikrer langvarig stabilitet i formuleringen.

Holder på fuktighet: Xanthan Gum låser fuktighet i huden ved å danne en lett, pustende film på hudoverflaten, og bidrar dermed til å opprettholde hudens hydrering og forhindre tørr hud.

Reduserer rynker og fine linjer: Når det påføres huden, bidrar Xanthan Gum til å jevne ut hudens overflate og redusere synligheten av rynker og fine linjer, noe som gir en glattere hudtekstur.

Leveringssystem for aktive ingredienser: Xanthan Gum forbedrer leveringen av aktive ingredienser ved å stabilisere formuleringen og sikre jevn fordeling av ingredienser under påføring.

Synergistisk med andre fortykningsmidler: Det fungerer godt i kombinasjon med andre fortykningsmidler og gellingsmidler for å skape ønskede teksturer i produktet.

Mild: Xanthan Gum er hentet fra naturlige kilder og anses å være mild for huden, noe som gjør den egnet for sensitiv hud.

Biologisk nedbrytbar: Som en naturlig ingrediens, er Xanthan Gum biologisk nedbrytbar.


Finn din hudpleie - Få de første gratis!

Ikon av krukke

Nok til 60 døgn

Hudpleien i første pakke er gratis, du betaler kun kr 98 for frakt. Produktene inneholder nok hudepleie til bruk i 60 døgn.

Ikon for kalender

Ingen bindingstid

Du har full frihet, vi tilpasser oss dine behov og ønsker. Du kan hoppe over en levering, endre frekvens, eller pause abonnementet når som helst.

Ikon for postbud

100 % fornøydgaranti

Du har full angre- og returrett. Hvis du ikke er fornøyd med varen får du pengene tilbake. Alt du betaler er returporto, og du skylder ingenting.