Få først en GRATIS prøve, og bli en våre fornøyde abonnenter!

Ja takk, jeg vil gjerne ha en gratis prøve på 24K Golden nattkrem med ekte 24k gull. Alt jeg skal betale er 36 kr for frakt. Dette er nok til daglig bruk i en måned. Samtidig blir jeg abonnent og får deretter, hver annen måned, en ny forsendelse - nok til 60 dagers bruk. Prisen for denne forsendelsen er kun 239 kr inkludert frakt (kun 119,50 kr. per mnd.), som er 52% lavere enn normalprisen.

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene ved å gi beskjed til kundeservice. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto. Se vilkårene for mer nyttig informasjon.

24k Golden nattkrem

Golden Night nattkrem

Gir huden en sunn og frisk utstråling mens du sover!

Huden jobber best om natten

- derfor er det viktig med ekstra fukt og næringsstoffer

Huden er vårt største organ og for at den skal fungere optimalt, trenger den daglig omsorg og pleie. Men det er om natten fornyelse av hudceller er mest effektiv, og det er derfor viktig å bruke en nattkrem som forsterker denne prosessen.

Når du bruker en nattkrem gir du huden din fuktighet og næring når den er mest mottakelig for dette.

24k Golden nattkrem

Gi huden den beste pleie

- med ginseng og 24k Gull!

Golden Night med 24k gull sørger for at huden får all den hjelpen den trenger gjennom natten.

Ved å styrke produksjonen av kollagen og elastin, forsinker den hudens aldringsprosess og gjør huden mer elastisk.

I tillegg stimulerer nattkremen til økt celleproduksjon i kroppens ytterste hudlag. Dette fører til en sunnere og strammere hud, med reduksjon av rynker og fine linjer.

Du finner også ingredienser som eliminierer frie radikaler, noe som vil bremse hudens aldring ytterligere.

Parabenfri og dermatologisk testet

  • Tilfører huden næringsstoffer og fuktighet
  • Øker hudens produksjon av kollagen og eliminerer frie radikaler
  • Bremser hudens produksjon av melanin som forårsaker pigmentflekker

Få først en gratis prøve

Golden Night

- fantastisk nattkrem med en rekke aktive ingredienser.

24k Golden nattkrem
24 karat gull

24K GULL

Historikere har påvist at den legendariske dronning Cleopatra i Egypt benyttet gull for å holde huden ung og vakker. Det samme gjorde prominente romere og dronningen av Qing-dynastiet i gamle Kina – ikke uten grunn!

Nå er en slik behandling tilgjenglig for flere enn de kongelige.

PANAX GINSENG

PANAX GINSENG

Biologisk aktive stoffer fra ginsengroten forsinker aldringsprosessen og harmoniserer huden. Den regenererer, gir glød, strammer opp og bekjemper effektivt rynker, utvidede blodkar og mørke flekker.

TINDVED

TINDVED

Ekstrakt fra tindved er rikt på organiske syrer, eteriske oljer og vitamin A, B, C og D, samt essensielle fettsyrer som omega 7. Antioksidanter som gjør huden elastisk og øker dens motstandskraft.

KJEMPENATTLYS

KJEMPENATTLYS

Inneholder store mengder GLA og andre aktive stoffer som stimulerer til fornyelse av huden, slik at den fremstår sunn og frisk.

MAKADAMIAOLJE

MAKADAMIAOLJE

Olje utvunnet av makadamianøtter. Dette er en sterk antioksidant som beskytter cellemembranen. Den har oppstrammende effekt og bidrar til at huden regenereres raskt og effektivt.

SHEASMØR

SHEASMØR

Er en naturlig ingrediens som hentes ut av fruktene til sheatreet, og er en av få fuktighetsgivende ingredienser som er klinisk testet. Sheasmør virker beroligende på huden og er kjent for sin unike evne til å bedre hudens elastisitet og for sine fuktighetsgivende egenskaper. Alt dette er viktig i kampen mot hudens aldring.

Hva skjer med huden din når den eldes?

Etter hvert som du blir eldre blir huden din tørrere, og evnen til å oppta fuktighet reduseres. Langsomt blir huden tynnere og elastisiteten forsvinner. Dette er en prosess som starter i 20-årene – hvor elastin- og collagen produksjonen reduseres med 65% frem til 80 års alderen.

Gi huden din den beste pleie!

Endringer i huden

Søylediagram som viser endringer i huden

100 % Garanti

Vi vil at du som kunde hos Aimé, alltid skal være 100% fornøyd. Skulle det være en forsendelse du ikke er tilfreds med, er det bare å returnere den. Du får pengene tilbake uten diskusjon.