Synake Instant Lift cream

Få en
gratis prøve

Synake Instant Lift cream

Gi huden din et løft - umiddelbart!

  • Prisvinnende sveitsisk teknologi!
  • Umiddelbar virkning
  • Lysner pigmentflekker
  • Parabenfri og dermatologisk testet

Få din gratis prøve nå

Nok til 30 dager. Frakt kr 36. Ingen bindingstid.

Slik virker Synake Instant Lift cream

Synake INSTANT LIFT CREAM er en oppstrammende hudkrem til ansikt som umiddelbart gjør underverker for huden din. Det er et smertefritt alternativ til kostbare, kjemiske injeksjoner. Huden får et lite løft – og har du først opplevd effekten av en slik ansiktskrem, er det ingen vei tilbake!

Den nyskapende formelen, med virksomme, patenterte Dipeptider, begrenser rynkedannende bevegelser i opptil 8 timer etter påføring. Dermed får huden mulighet til å regenerere seg uten at det dannes nye rynker, og linjene blir mildere og mindre.

Klikk her for å bestille

Reduserer rynkene uten kostbare inngrep – raskt og skånsomt

Prisvinnende sveitsisk teknologi

Løfter og beroliger

Virkestoffet SYN®-AKE er et patentert og premiert peptid fra det sveitsiske laboratoriet Pentapharm. Forskerne her fant ut at ved å isolere peptidene i giften fra den asiatiske tempelslangen (Tropidolaemus wagleri), fikk man et virkestoff som hadde en mildt beroligende effekt på ansiktsmusklene.

Ved å kopiere disse peptidene i laboratoriet, har man i SYN®-AKE fått et virkestoff som får musklene under huden til å slappe av, som igjen gjør at rynker og linjer i ansiktet glattes ut, og dannelsen av nye rynker bremses. Effekten varer i 8–10 timer, og er et skånsomt og rimelig alternativ til kjemiske injeksjoner.

Få din gratis prøve nå
Parabenfri og dermatologisk testet

Gir fylde og fuktighet

Hyaluronsyre (Sodium hyaluronate) er ungdommens fuktbinder. Synake INSTANT LIFT CREAM supplerer huden din med ekstra lange molekyler av hyaluronsyren, da hudens eget lager brytes ned med stigende alder. Ettersom hyaluronsyren binder til seg store mengder vann og næring, mister huden mye av volumet når hyaluronsyre-nivået synker. Synake INSTANT LIFT CREAM motvirker denne prosessen.

Fucogel moisturiser og den patenterte "Water-in-Oil"-teknologien, sørger for at det dannes en fuktighetsgivende "film" ved påføring. Huden blir silkemyk og forsynes med fuktighet og næring i mange timer.

Få din gratis prøve nå
Synake Instant Lift cream

Få en
gratis prøve

Pleier og regenererer

Synake Instant Lift cream styrker huden din ved hjelp en kraftig kombinasjon av naturlige ingredienser som gir fantastisk pleie og gjør huden silkemyk. Hud som tilføres nok fuktighet og næring regenereres nemlig optimalt.

Disse naturlige ingrediensene tilfører både antioksidanter, essensielle fettsyrer, vitaminer og fytosteroler, slik at huden føles velpleid og får et delikat utseende. En velegnet kombinasjon selv for ømfintlige og sarte hudtyper.

Få din gratis prøve nå

Nøkkelingredienser

Avokado

Avokadoolje (Persea Gratissima oil)

En næringsrik, beskyttende og fuktighetsbevarende olje med et høyt vitamininnhold. Bidrar til at kremen er rik på fuktighet og stimulerer kollagenmetabolismen som gir myk hud.

Vitamin E (Tocopherol Acetate)

Vitamin E (Tocopherol Acetate)

Vitamin E er en av naturens sterkeste antioksidanter og fuktighetsgivende stoffer. Eliminerer frie radikaler som skader hudens celler og forårsaker på denne måten hudens aldring. Den beskytter kollagennivået i huden som vil forebygge rynker. Hud som får nok Vitamin E blir glatt og fornyer seg optimalt.

Arganolje

Arganolje

Inneholder store mengder fytosteroler, antioksidanter, vitaminer og viktige fettsyrer som gir rik næring og pleie til huden.

Immortelle (Helichrysum italicum extract)

Immortelle (Helichrysum italicum extract)

«Udødelighetens plante, som aldri visner» har blitt brukt av befolkningen ved Middelhavet i århundrer, med sine helende og regenerende egenskaper for huden.

Alle ingredienser/INCI:

Aqua, Glycerin, Biosaccharide Gum-1, Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Octyldodecanol, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecyl Xyloside, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Argania Spinosa Kernel Oil, Persea Gratissima Oil, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Jania Rubens Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Helichrysum Italicum Extract, Butylene Glycol, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Parfum, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool


Omtaler


Ofte stilte spørsmål

Kan man returnere kremen hvis man ikke er fornøyd?

Ja, du har full returrett og 100 % angrerett. Alt du betaler er returporto, så overfører vi eventuelle beløp du har betalt for kremen tilbake til deg.


Kan jeg få gratis prøve uten å bli abonnent?

Ja, du har ingen bindingstid og kan hoppe over en levering, endre eller stoppe abonnementet når som helst. Alt du trenger å gjøre er å gi beskjed til kundeservice om å stoppe abonnementet etter at du har mottatt din gratis prøve.


Hva er synake?

SYN®-AKE er et lav-molekyl peptid som trenger dypt inn i huden. Har en beroligende effekt på mikromuskulaturen i ansiktet. Når spenningen i muskulaturen reduseres, vil mange oppleve at rynker og fine linjer glattes ut. Minsker linjer og forebygger rynker.
INCI (aktiv): Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate.


Hva gjør synake?

SYN®-AKE reduserer muskelcellesammentrekning og er et skånsomt og rimelig alternativ til kjemiske injeksjoner. Peptidet er hurtigvirkende og effekten varer i 8–10 timer.


Hvor kommer synake fra?

Virkestoffet SYN®-AKE er et patentert og premiert peptid fra det sveitsiske laboratoriet Pentapharm. Forskerne her fant ut at ved å isolere peptidene i giften fra den asiatiske tempelslangen (Tropidolaemus wagleri), fikk man et virkestoff som hadde en mildt beroligende effekt på ansiktsmusklene.
Ved å kopiere disse peptidene i laboratoriet, har man i SYN®-AKE fått et virkestoff som får musklene under huden til å slappe av, som igjen gjør at rynker og linjer i ansiktet glattes ut, og dannelsen av nye rynker bremses.


Hva gjør synake med huden?

Synake gir huden et lite løft. Du får en umiddelbar og skånsom lift-effekt, som ikke skader huden. Resultatet både føler og ser du selv!


Hvordan virker synake?

Den nyskapende formelen, med virksomme, patenterte Dipeptider, begrenser rynkedannende bevegelser i opptil 8 timer etter påføring. Dermed får huden mulighet til å regenerere seg, forebygge rynker og sørge for at de fine linjene blir mildere og mindre.


Finn din krem - Første prøve er gratis!

Ikon av krukke

Nok til 30 dager

Kremen i første pakke er gratis, du betaler kun kr 36 for frakt. Krukken inneholder nok ansiktskrem til daglig bruk i 30 dager.

Ikon for kalender

Ingen bindingstid

Du har full frihet, vi tilpasser oss dine behov og ønsker. Du kan hoppe over en levering, endre frekvens, eller pause abonnementet når som helst.

Ikon for postbud

100 % fornøydgaranti

Du har full angre- og returrett. Hvis du ikke er fornøyd med varen får du pengene tilbake. Alt du betaler er returporto, så overfører vi eventuelle beløp du har betalt for kremen tilbake til deg.