Retinol Vitamin A øyekrem

Du sparer
kr 160

Test vår øyekrem med retinol

Retinol Vitamin A øyekrem

 • Øyekrem mot rynker og mørke ringer
 • Spesiallaget for den ømfintlige huden rundt øynene
 • Vitenskapelig dokumentert effekt på rynker
 • Du får nok til daglig bruk i to måneder

Klikk her for 40% rabatt

Kr 399 Kr 239. Du sparer kr 160. Avslutt når som helst.

Vitamin A har vitenskapelig dokumentert effekt på rynker

Retinol Vitamin A øyekrem inneholder retinyl palmitate. Når dette påføres huden blir det omdannet til A-vitaminsyre, som er en av få virkestoffer med dokumentert effekt mot rynker.

Vitamin A sin effekt på rynker ble oppdaget i 1969. Da Albert Kligman testet retinoider mot hudsykdommer og brannskader. I prosessen oppdaget han at hudcellene fornyet seg raskere. Over 50 % av de eldre deltakerne i studien rapporterte at huden ble glattere og at rynker i huden ble merkbart mindre.

De små molekylene trenger gjennom det ytre hudlaget ned til det mellomste laget hvor det øker produksjonen av nye hudceller. Slik kommer de nye cellene raskere til hudoverfl aten. Retinol er også en sterk antioksidant som bremser hudens frigjøring av frie radikaler. Frie radikaler er den største årsaken til rynker og linjer i huden. Vitamin A tas lett opp i huden og stimulerer til økt produksjon av kollagen, og aldringsprosessen bremses dramatisk.

Eva påfører Retinol Vitamin A øyekrem

Slik bruker du Retinol Vitamin A øyekrem

Øyekremen kan du bruke både morgen og kveld på den tynne huden rundt øynene. Klapp forsiktig kremen inn i huden, det er ikke nødvendig å påføre krem helt inntil øyet. Huden trekker til seg all den fuktigheten og næringen den trenger. Vær nøye med rengjøring før du påfører øyekremen.

Den lette konsistensen gjør at den er lett å smøre ut.

Retinol Vitamin A øyekrem

Få 40%
rabatt!

Øyekrem mot rynker og mørke ringer

Huden rundt øynene er tynnere, og mange foretrekker derfor en krem som er spesielt tilpasset den ømfintlige huden. Øyekremen med Retinol Vitamin-A tilfører rikelig med næring og fuktighet.

I tillegg til Vitamin-A inneholder øyekremen Sheasmør, Øyentrøstekstrakt, Panthenol og Vitamin-E. Den lette konsistensen gjør at den er lett å smøre ut. Det sikrer at huden din alltid er spenstig. Oljeinnholdet gir næring, og antioksidanter befrir huden for frie radikaler som akselererer aldring.

Klikk her for å bestille

Nøkkelingredienser

Kjemiske formelen til retinol

Retinyl palmitate

En mild form for Retinol som kan brukes av alle hudtyper. Retinyl palmitate blir til Vitamin A når det påføres huden. Vitamin A stimulerer hudcellene til å fornye seg raskere. Hudpleie med retinol, brukt over tid, reduserer fine rynker, motvirker urenheter og bedrer solskadet hud.

Olje i vann

Squalane

Squalan er en næringsrik olje som finnes naturlig i huden og bidrar til fornyelse av hudceller. Etter hvert som vi blir eldre, stopper produksjon av squalan opp. Det kan derfor være lurt å bruke en fuktighetskrem med squalan for å gi huden en ekstra boost. Ansiktet blir spenstigere og smidigere.

Kjemisk formel til Glycerin

Glycerin

Glyserin er en ingrediens som binder fuktigheten i huden, samtidig som den trekker til seg fukt fra luften. Det bidrar til at ansiktskremen fukter og pleier huden. Huden blir mykere og mer elastisk, noe som også er bra for å motvirke aldringstegn.

Øyentrøst

Euphrasia Officinalis Extract (øyentrøst)

Euphrasia er en mytisk plante innen oftalmologi, læren om øyet og dets sykdommer. Det betegnes som et "universalmiddel" for øynene, og brukes til å behandle trøtte og blodskutte øyne. Takket være store mengder tanniner, glukosider og flavonoider, har planten en beroligende, oppstrammende og helbredende effekt på huden. Med sine tradisjonelle bruksområder for øyne, er eufrasien også kalt eyebright, en ideell ingrediens for øyekontur mot hovne øyne eller mørke ringer.

Tebusk med grønn te

Camellia Sinensis Leaf Extract (grønn te)

Camellia Sinensis (grønn te) er en botanisk ingrediens som er naturlig rik på antioksidanter. Den har antibakterielle, helbredende, UV-beskyttende egenskaper samtidig som den reduserer rødhet, betennelse og irritasjon. Virker utrolig godt for å redusere hovne øyne og trett hud. Huden strammes opp og rynkene blir mindre synlige. Grønn te er en av naturens sterkeste antioksidanter og nøytraliserer frie radikaler svært effektiv. Det er nettopp frie radikaler som står for mesteparten av hudens aldring!

Kjemiske formel til Vitamin E

Tocopheryl Acetate (Vitamin E)

Vitamin E er en kraftig antioksidant som brukes mye i anti-aging produkter. Næringsstoffet bidrar til ung god hudhelse og forbedret cellefunksjon. Vitamin E kan bekjempe frie radikaler som fremprovoserer aldringstegn. Dette er derfor en populær ingrediens i hudpleieprodukter som øyekrem mot rynker.

Amorphophallus Konjac

Amorphophallus Konjac Root Extract

Hudvennlig gelbase fra Amorphophalluc Konjakplanten gir kremen lett, behagelig konsistens og gjør at aktive ingredienser i kremen trekkes lett inn i huden, hvor de får størst effekt. Mannan er blitt brukt i både mat og medisin i over 2000 år, hovedsakelig fordi den inneholder stor mengde glukomannan som har positiv innvirkning på hudens fibroblaster. Fibroblastene binder sammen hudens hudlag og sørger for at huden repareres effektivt.

Kjemisk formel til Allantoin

Panthenol (Provitamin B5)

Tilfører fuktighet, beroliger, reparerer og revitaliserer huden. En god fuktighetsbevarende ingrediens ved at den tiltrekker fukt og opprettholder fuktighetsnivået i huden. Den forbedrer også hudteksturen og elastisiteten. Panthenol er en utmerket ingrediens for tørr, flassende og grov hud.

Alle ingredienser/INCI:

Aqua, Squalane, Glycerin, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Polyacrylamide, Tocopheryl Acetate, Oleyl Erucate, Glyceryl Oleate, Phenoxyethanol, Laureth-7, Euphrasia Officinalis Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Amorphophallus Konjac Root Extract, Glyceryl Stearate, Retinyl Palmitate, C 13-14 Isoparaffin, Ethylhexylglycerin, Parfum, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Citronellol


Omtaler


Ofte stilte spørsmål

Kan man returnere varen hvis man ikke er fornøyd?

Ja, du har full returrett og 100 % angrerett. Alt du betaler er returporto, så overfører vi eventuelle beløp du har betalt for kremen tilbake til deg.


Kan jeg få 40% rabatt uten å bli abonnent?

Tja, det er ingen krav til videre kjøp. Alt du trenger å gjøre er å gi beskjed til kundeservice om å stoppe abonnementet etter at du har mottatt din første øyekrem. Om vi ikke hører noe, får du en ny krem etter ca to måneder.


Er det nødvendig med øyekrem?

Øyekrem er ikke nødvendig, men en god behandling mot aldringstegn som rynker og mørke ringer rundt øynene. Huden rundt øynene er tynnere og har helt andre behov enn huden ellers i ansiktet og på kroppen, derfor er bruk av øyekrem lurt.


Hva er øyekrem godt for?

Huden rundt øynene er sart og sensitiv, derfor er det viktig å bruke en krem som er spesielt utviklet for øyepartiet. Å bruke en egnet øyekrem er viktig for å utsette dannelsen av rynker ved øynene. En god øyekrem som passer din hud gir fuktighet, kan glatte ut fine linjer og rynker, samt gjøre øynene mer våkne.


Hvor skal man ta på øyekrem?

Det er best å påføre øyekrem med forsiktige dutt på huden rundt øynene. Bruk ringfingeren som er den svakeste fingeren og gir minst friksjon mot huden. Unngå å gni inn kremen og å påføre kremen for nærme øyet. Legg så lite trykk som mulig. Øyekrem påføres både morgen og kveld.


Hva bør en øyekrem inneholde?

Huden rundt øynene er tynnere. Derfor bør en øyekrem som er spesielt tilpasset denne ømfintlige huden inneholde ingredienser som forebygger og reduserer mørke ringer og rynker. Eksempler på dette er:

 • Sheasmør
 • Øyentrøstekstrakt
 • Panthenol
 • Vitamin E
 • Vitamin C
 • Peptider


Hvordan forebygge poser under øynene?

Du forebygger poser under øynene når du bruker en god øyekrem. Det styrker huden rundt øynene og reduserer i tillegg mørke ringer og rynker ved øynene. Sett øyekremen i kjøleskapet om kvelden for ekstra kjølig effekt under morgenrutinen. Den kalde kremen demper hevelse og får blodårene til å trekke seg sammen, slik at du ser mer våken ut.


Hvor mange ganger skal man rense ansiktet?

Du bør rense huden din morgen og kveld. Ren hud absorberer øyekrem og annen hudpleie mer effektivt og gir deg enda større effekt fra ingrediensene i disse. Unngå for varmt vann og bruk skånsomme produkter spesielt utviklet for huden i ansiktet. Ansiktsrens med micellar er meget effektivt og skånsomt.


Hva hjelper mot rynker under øynene?

Aldring er en naturlig prosess, men livstilen din og hvordan du tar vare på huden din påvirker rynker under øynene. For å redusere rynker under øynene bør du redusere soleksponering, sørg for god fuktighet, ikke gni øyne for hardt samt unngå forurensing, tobakk og røyk. Det finnes også aktive ingredienser du får i øyekremer som hjelper mot rynker under øynene, noen av disse er retinol, niacinamide, C-vitamin, antioksidanter og peptider.


Når kan man begynne med øyekrem?

Øynene er det første området vi ser aldringstegn på grunn av tynn og sart hud. For noen er det naturlig å begynne med øyekrem i tidlig 20-årene, mens andre starter i 30-årene. For å forebygge linjer og mørke ringer under øynene er jo tidligere jo bedre.


Hvordan rense øynene?

Både når du renser øynene for sminke og partiet rundt øynene, er en ansiktsrens med miceller mest effektivt, i tillegg til at det er skånsomt for huden. Et Micellarvann trenger ikke skylles bort.

Bruk lunkent eller kaldt vann om du bruker en ansiktsrens som for eksempel renseskum eller rensegel som må skylles bort.


Hvorfor får man rynker under øynene?

Når en blir eldre, reduseres hudens elastisitet. Huden under øynene er tynnere enn ellers i ansiktet, noe som gjør det til et spesielt utsatt område. Når hudens elastisitet reduseres, mister huden sin motstandskraft, og da dannes rynker.


Hvordan stramme opp hud rundt øynene?

Du strammer opp huden rundt øynene med en øyekrem som inneholder oppstrammende ingredienser som retinol, niacinamide, C-vitamin, antioksidanter og peptider.


Hvordan rense øyelokk?

Du renser øyelokkene på samme måte som du renser huden rundt øynene eller resten av ansiktet, med en mild ansiktsrens som passer din hud og lunkent vann.


Hvordan bruker man øyekrem?

En øyekrem skal påføres på øyebenet, altså sirkelen rundt øyehulen som avgrenses av øyenbrynet og kinnbenet. Det er best å påføre øyekrem med ringfingeren som er den svakeste fingeren og gir minst friksjon mot huden. Smør forsiktig, eller klapp øyekremen på huden rundt øynene. Unngå å gni inn kremen samt å påføre kremen for nærme øyet. Legg så lite trykk som mulig.


Hvordan ikke ha poser under øynene?

For å stramme opp huden rundt øynene bruker du en øyekrem med oppstrammende ingredienser som retinol, niacinamide, C-vitamin, antioksidanter og peptider. Poser under øynene kan forårsakes av dårlig kosthold, lite søvn, stress og soleksponering. Hvis du vil redusere poser under øynene er en sunn livstil et godt sted å starte. Du bør også sette øyekremen i kjøleskapet for ekstra kjølende effekt.


Hvordan ikke ha poser under øynene?

For å stramme opp huden rundt øynene bruker du en øyekrem med oppstrammende ingredienser som retinol, niacinamide, C-vitamin, antioksidanter og peptider. Poser under øynene kan forårsakes av dårlig kosthold, lite søvn, stress og soleksponering. Hvis du vil redusere poser under øynene er en sunn livstil et godt sted å starte. Du bør også sette øyekremen i kjøleskapet for ekstra kjølende effekt.


Hvilken rekkefølge skal man ta på hudpleie?

Denne rekkefølgen på hudpleie vil gi best resultat:

 1. Rens
 2. Toner
 3. Serum
 4. Øyekrem
 5. Ansiktskrem


Kan man bruke serum under øynene?

En kan bruke øyeserum under øynene. Huden rundt øynene er sart og bør tas ekstra godt vare på. Derfor bør en bruke en egen øyekrem eller øyeserum, de er spesielt tilpasset den tynne huden rundt øyet.


Kan man fjerne rynker under øynene?

En god øyekrem fjerner dybden på rynker under øynene. Det er et godt forebyggende tiltak for å redusere alle aldringstegn, også mørke ringer og poser under øynene. Du oppnår en forbedring av huden rundt øynene med regelmessig bruk og gode ingredienser.


Skal man bruke øyekrem morgen og kveld?

Ja, øyekrem skal brukes morgen og kveld.


Hvor ofte skal man bruke øyekrem?

Bruk øyekrem hver dag, både morgen og kveld.


Kan man bruke øyekrem på øyelokk?

Nei. Øyekrem skal brukes på huden rundt øynene, det vil si øyekonturen og ikke på øyelokkene.


Hvordan unngå rynker rundt øynene?

En god øyekrem er et godt forebyggende tiltak for å redusere rynker rundt øynene. Men mange faktorer påvirker hvor mye rynker du får rundt øynene: søvn, genetikk, kosthold og soleksponering. Bruk øyekrem regelmessig for å unngå rynker rundt øyenene lengst mulig.


Hvordan dempe poser under øynene?

Det kan være flere grunner til poser under øynene, men søvnmangel, genetikk, dårlig kosthold og feil hudpleie er de vanligste årsakene. Finn derfor en øyekrem som passer deg og din hud. Du sparer kr 160 når du tester vår øyekrem med retinol.


Kan man bruke retinol rundt øynene?

Ja, en kan bruke en øyekrem med retinol som er ment for det sarte øyeområdet. Vi bruker Retinyl Palmitate i våre kremer med retinol. Det er den mildeste retinol-varianten og kan brukes av alle hudtyper, også sensitiv hud. Den er veldig god til å fornye hudceller og dermed bremse aldringsprosessen. I tillegg forbedrer du spensten i huden og reduserer mørke ringer.


Retinol Vitamin A dagkrem

Du sparer
kr 160

Test denne øyekremen mot rynker og mørke ringer

For bare kr 239 og uten forpliktelser til å kjøpe noe mer, får du en øyekrem med retinol. Du sparer kr 160 på øyekremen som koster kr 399 i nettbutikken.

Om du ikke gir annen beskjed, får du en ny øyekrem etter to måneder.

Du har full returrett på alle forsendelser. Du betaler returporto og skylder ingen ting. Enkelt og greit.

Klikk her for å bestille

Test vår Retinol Vitamin A øyekrem

Synake Family Image

Du sparer kr 160

For bare kr 239 og uten forpliktelser til å kjøpe noe mer, får du denne øyekremen med retinol. Du sparer kr 160 på øyekremen som koster kr 399 i nettbutikken.

Synake Family Image

Ingen bindingstid

Du har full frihet, vi tilpasser oss dine behov og ønsker. Du kan hoppe over en levering, endre frekvens, eller pause abonnementet når som helst.

Synake Family Image

100 % fornøydgaranti

Du har full angre- og returrett. Hvis du ikke er fornøyd med varen får du pengene tilbake. Alt du betaler er returporto, og du skylder ingenting.