Retinol Vitamin A dagkrem og nattkrem

Få 2
gratis prøver

Retinol dagkrem og nattkrem

Test våre ansiktskremer med retinol

A-vitamin i syreform (Retinol) er en av få virkestoffer som har vitenskapelig dokumentert effekt på huden.

Den kunnskapen har vi tatt med oss i utviklingen av Retinol-kremene. De er effektive mot rynker og fine linjer og bidrar til at huden din vil se friskere og mer ungdommelig ut. For at du skal kunne prøve dette, gir vi deg:

 • en gratis prøve med dagkremen Retinol Vitamin A
 • en gratis prøve med nattkremen Retinol Vitamin A

Dette er komplett ansiktspleie til dag og natt i en måned slik at du selv kan konstatere effekten Retinol Vitamin A har på huden din. Du vil se at rynker reduseres og ikke minst at huden får en friskere og mer ungdommelig farge.

Få 2 gratis prøver nå

Nok til 30 døgn. Frakt kr 49. Avslutt når som helst.

"Både dag- og nattkrem er behagelige og lette. At det er en anti-age er et stort pluss. Men best av alt er min faste levering, rett hjem i postkassen hver 3.mnd"

star-icon star-icon star-icon star-icon star-icon

Linda Henriksen (53)

Medlem siden 2011

Shaista med synlige resultater av å bruke Aimé retinol dagkrem og serum

Shaista med synlige resultater etter å ha brukt dagkrem og serum med retinol uten resept!

star-icon star-icon star-icon star-icon star-icon

Shaista Bhatti (44)

Medlem siden 2021

Vil du prøve? Klikk her

Vitamin A har vitenskapelig dokumentert effekt rynker og slapp hud

I en studie gjennomført av anerkjente leger ved University of Pennsylvania, deltok hele 400 kvinner i alderen 58 til 71 år. Da ble det dokumentert at Retin Vitamin A forbedret blodgjennomstrømmingen i huden og økte produksjonen av kollagen og elastin. Dette er proteiner som gjør at huden kan strekke seg og få tilbake sin opprinnelige form. Vil du lese mer om resultatene fra denne studien klikker du her.

Det var tydelig at Retin Vitamin A reduserte rynker og fikk huden til å se friskere ut.

Dette er bakgrunnen for utvikling og bruk av Retinol Vitamin A i våre hudprodukter.

Retinol Vitamin A dagkrem og nattkrem

Prøv selv å se hvordan Retinol virker

Retinol-produktene inneholder retinyl som omdannes til A-vitaminsyre når den påføres huden. De små molekylene trenger gjennom det ytterste hudlaget og ned til det mellomste laget der de øker fornyelsen av cellene. På den måten kommer de nye cellene raskere til hudoverflaten.

Det er proteinene kollagen og elastin som sørger for at huden er myk og spenstig. Kroppens produksjon av disse proteinene reduseres når du blir eldre. A-vitaminsyren fra Retinol motvirker akkurat dette. Slik får huden din redusert aldringstegn som linjer, rynker, mangel på spenst og pigmentflekker.

Du får det beste resultatet når du tar vare på huden din, 24 timer i døgnet.

Retinol dagkrem og nattkrem

Få 2
gratis prøver

Du får renere, fastere og friskere hud

Dagkremen Retinol Vitamin A minimerer aldringstegn som linjer og rynker, spenst og pigmentflekker. Kremen inneholder Retinol som har dokumentert effekt mot rynker.

Om natten har huden størst evne til å ta til seg næringsstoffer og kvitte seg med avfallsstoffer. Derfor er det viktig at Retinol A-vitamin nattkrem er en del av din hudpleierutine. Nattkremen er ekstra beriket med både næring og fuktighet som huden din nyter godt av i mange timer.

Klikk her for å bestille

Nøkkelingredienser

Kjemiske formelen til retinol

Retinyl palmitate (Vitamin A)

Retinol stimulerer hudcellene til å fornye seg raskere. Hudpleie med retinol, brukt over tid, reduserer fine rynker, motvirker urenheter og bedrer solskadet hud.

Mandler

Mandelolje (Prunus Amygdalus Dulcis oil)

Oljen gjør huden myk og smidig samtidig som den har en beskyttende effekt. Mandelolje inneholder masse fuktende virkestoffer som linolsyre og essensielle fettsyrer.

Avokado

Avokadoolje (Persea Gratissima oil)

Avokadoolje inneholder store mengder med vitamin E. Oljen er også en sterk antioksidant som effektivt bekjemper frie radikaler. Huden får tilstrekkelig med fuktighet og næring samtidig reduseres aldringstegn.

Hannbananblomst

Hannbananblomst (Musa Sapientum)

Inneholder kalsium, magnesium, kalium, jern, tryptofan, vitamin B6 og B12. Ideell for en tørr hud som trenger ekstra fuktighet. Den beroliger huden og gjør huden myk og behagelig.

Centella asiatica extract

Centella asiatica extract (CICA)

Tigergress (Centella asiatica) er en mirakelplante med mange fordeler for huden. Den har lenge blitt brukt i koreansk hudpleie. Planten beroliger huden, som gjør at den ypperlig mot rødheter, irritert hud og sensitiv hud. I tillegg er den også antiinflammatorisk som hindrer infeksjoner i huden. Inneholder naturlig antioksidanter som beskytter og nøytraliserer frie radikaler. Den har også gode anti-age fordeler som øker kollagenet i huden og jevner ut pigmenteringer.

Kjemisk formel til Glycerin

Glycerin

Glyserin er en ingrediens som binder fuktigheten i huden, samtidig som den trekker til seg fukt fra luften. Det bidrar til at ansiktskremen fukter og pleier huden. Huden blir mykere og mer elastisk, noe som også er bra for å motvirke aldringstegn.

Kjemiske formel til Vitamin E

Vitamin E (Tocopherol Acetate)

Vitamin E er en kraftig antioksidant som brukes mye i anti-aging produkter. Næringsstoffet bidrar til ung god hudhelse og forbedret cellefunksjon. Vitamin E kan bekjempe frie radikaler som fremprovoserer aldringstegn. Dette er derfor en populær ingrediens i hudpleieprodukter som øyekrem mot rynker.

Kjemisk formel til Allantoin

Allantoin

Allantoin har cellefornyende egenskaper som absolutt alle hudtyper har nytte av. Den bidrar til en mykere, jevnere og mer glødende hud. Allantoin styrker hudbarrieren og gjør huden mer motstandsdyktig. Ingrediensen virker også lindrende og beroligende på sensitiv og irritabel hud.

Kjemisk formel til Allantoin

Panthenol (Provitamin B5)

Tilfører fuktighet, beroliger, reparerer og revitaliserer huden. En god fuktighetsbevarende ingrediens ved at den tiltrekker fukt og opprettholder fuktighetsnivået i huden. Den forbedrer også hudteksturen og elastisiteten. Panthenol er en utmerket ingrediens for tørr, flassende og grov hud.

Alle ingredienser/INCI:

Retinol dagkrem: Aqua, Persea Gratissima Oil, Squalane, Panthenol, Glycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cetyl Alcohol, Polyacrylamide, Glyceryl Stearate, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Viola Tricolor Extract, C 13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

Retinol nattkrem: Aqua, Squalane, Glycerin, Panthenol, Polyacrylamide, Tocopheryl Acetate, Oleyl Erucate, Glyceryl Oleate, Butyrospermum Parkii Butter, Phenoxyethanol, Laureth-7, Glyceryl Stearate, Retinyl Palmitate, Amorphophallus Konjac Root Extract, C 13-14 Isoparaffin, Ethylhexylglycerin, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone


Omtaler


Ofte stilte spørsmål

Kan man returnere varen hvis man ikke er fornøyd?

Ja, du har full returrett og 100 % angrerett. Alt du betaler er returporto, så overfører vi eventuelle beløp du har betalt for kremen tilbake til deg.


Kan jeg få gratis prøve uten å bli abonnent?

Ja, du har ingen bindingstid og kan hoppe over en levering, endre frekvens, eller pause abonnementet når som helst. Alt du trenger å gjøre er å gi beskjed til kundeservice om å stoppe abonnementet etter at du har mottatt din gratis prøve.


Hvilken retinol er det i kremene?

Vi bruker Retinyl Palmitate i våre ansiktskremer med retinol. Det er den mildeste retinol-varianten som kan brukes uten resept av alle hudtyper, også sensitiv hud. Retinol når dypere ned i cellene enn de fleste andre ingredienser. Den er veldig god til å fornye hudceller og dermed bremse aldringsprosessen. I tillegg forbedrer du spensten i huden og reduserer pigmentflekker.


Hvor mange prosent retinol er det i ansiktskremene?

Vi har 0,25% Retinyl Palmitate i vår Retinol Vitamin A nattkrem og 0,5% i vår Retinol Vitamin A dagkrem. Retinyl palmitate dannes om til A-vitaminsyre ved påføring på huden.


Hvorfor er retinol så bra?

De små retinol-molekylene når helt ned i dermis, som er det mellomste hudlaget. Der setter de fart på cellefornyelsen så nye hudceller kommer raskere til overflaten. I tillegg styrkes både kollagen og elastin, som holder huden spenstig og myk. Du vil se at linjer og porer reduseres, og pigmentflekker forsvinne. Dessuten vil hudens evne til å holde på fuktighet også øke.


Retinol, hva er det?

Retinol er en form for A-vitamin. A-vitaminer stimulerer hudcellene til å fornye seg raskere. Gamle eller døde hudceller vil derfor raskere bli erstattet med nye hudceller. Vitamin A er også en sterk antioksidant som bremser hudens frigjøring av frie radikaler og øker produksjonen av kollagen. Frie radikaler er den største årsaken til rynker og linjer i huden. A-vitaminer tas lett opp i huden og kan bremse aldringsprosessen dramatisk.


Hvordan bruke krem med Retinol?

Oppbevar alltid produkter med Retinol i en lystett beholder, da de er ustabile i sollys. For å få gode resultater bør starte sakte, og alltid, alltid lytte til huden din! Begynn derfor med en liten mengde de første dagene og følg med på hvordan huden din reagerer. Gir du huden god tid til å tilpasse seg, vil du også se positive effekter. Når du er villig, øker du mengden gradvis. Du vil oppleve å få strammere hud, jevn hudtone, færre porer og få kviser.


Når bør jeg begynne med Retinol?

Retinol er en ingrediens som bremser hudens aldring og bør brukes av deg som vil bremse denne prosessen. Start derfor med retinol når de første aldringstegnene i huden oppdages. For eksempel fine linjer, rynker, ujevn pigmentering, grove porer eller urenheter er noe retinol kan hjelpe mot.


Er Retinol farlig?

Starter du smått og gir huden tid til å tilpasse seg er det ikke farlig. I konsentrasjoner over 1% må man få resept fra lege eller hudlege. Vi har 0,5% Retinyl Palmitate i vår Retinol Vitamin A dagkrem og 0,25% i nattkremen.


Hvorfor bruke nattkrem?

Om natten har huden størst evne til å reparere og fornye seg. En fuktighetsgivende og nærende nattkrem med Vitamin A stimulerer hudens utrolige evne til å fornye seg om natten.


Er dette en dagkrem for tørr hud?

Denne dagkremen er designet til å passe alle hudtyper, også deg med sensitiv hud eller tørr hud. Du finner flere ingredienser som er rike på fuktighet og hjelper huden med å holde på fuktigheten i lang tid.


Hva er forskjellen på dagkrem og nattkrem?

Sammenliknet med dagkremen, er nattkremen ekstra beriket med både næring og fuktighet som holder i mange timer etter påføring. Rynker og linjer vil glattes ut og bli mindre synlige. Pigmentflekker vil lysne og huden får en mer ungdommelig glød.


Er dette en dagkrem og nattkrem til menn?

Våre ansiktskremer med retinol er designet for å passe alle hudtyper, uansett kjønn. Duften i disse ansiktskremene er helt nøytrale, og de gode egenskapene er like uansett hudtype og kjønn. Så her får du derfor både en dagkrem for menn og en nattkrem for menn.


Hva er forskjellen på retinol og retinoid?

Retinoid er en betegnelse som omfavner de naturlige (retinol) og de syntetiske (etretinate, arotinoid) formene av vitamin A. Retinol er en form for naturlig vitamin A.


Hvilke kremer inneholder retinol?

Kremer som inneholder retinol vil ofte merkes tydelig med dette. Se også etter kremer som inneholder A-vitamin. Retinol og retinol derivater finnes i mange produkter, selv om de ikke alltid markedsføres som retinol krem eller retinol serum. Du kan se etter ingredienser som heter:

 • retinyl propionate
 • retinyl propionate
 • retinyl acetate
 • retinol linolate
 • retinyl palmitate
 • retinol
 • retistar retinol
 • retinal
 • retinaldehyd
 • retinyl retinoate
 • hydroxypinacolone retinoate


Hvordan få resept på retinol?

Hvis du har solskadet hud, er det mulig å få resept på krem som inneholder retinol for behandling av dette. Resept på slike produkter er noe du må få av legen din, eller bruke online tjenester som tilbyr konsultasjon og resept. Våre retinol-kremer kan kjøpes og brukes uten resept.


Hvor ofte skal man bruke retinol?

Det er anbefalt å bruke retinol om natten som en del av hudpleierutinen på morgen og kveld. Hvor ofte en bør bruke retinol varierer basert på huden din og hvilke retinol produkter du bruker og produktets styrke, men fra 2-7 ganger i uken er vanlig. Den første uken du bruker retinol er det vanlig at huden begynner å flasse. Den økte cellefonyelsen som kommer av retinol vil gjøre at døde hudceller løsner fortere fra hudoverflaten. Etter du har kommet over den røde og tørre perioden, vil fordelene til retinol etter hvert komme frem.


Kan man få kviser av retinol?

Det kan skje at man begynner å flasse, får små kviser og røde partier når en først begynner med retinol, noe som er helt vanlig. Hvis dette fortsetter å skje, kan det hende retinol produktene du bruker er for sterke. Det er også viktig å bruke andre produkter som hjelper huden din på tåle retinol bruken, for eksempel Niacinamide og Hyaluronsyre som gir masse fuktighet og demper rødhet og irritasjon.


Kan alle bruke retinol?

Retinol er en av de mest populære ingrediensene for moden hud, nettopp fordi retinol påvirker cellefornyelsen i huden som begynner å sakte ned rundt 35-årsalderen. Retinol er også bra for hud med akne, fordi det balanserer talgproduksjonen og virker bakteriehemmende. Hvis du er gravid, ammer, har rosacea eller svært sensitiv hud, bør du unngå retinol.


Hva skal man ikke bruke sammen med retinol?

Retinol og vitamin C jobber ikke godt sammen. Dette er fordi retinol fungerer best med en pH-verdi på rundt 5-6, mens vitamin C foretrekker en pH-verdi på rundt 3-3.5. Men du kan bruke vitamin C på morgen og retinol på kvelden, bare ikke samtidig. Man bør også unngå å bruke flere forskjellige typer av retinol i en og samme hudpleierutine, fordi det kan virke irriterende på huden og ødelegge hudbarrieren.


Hvordan begynne med retinol?

Hvis du skal begynne med retinol for første gang, er det viktig at du prøver først, for å finne de produktene som passer din hud best. Du burde også tenke på hva du ønsker å få ut av produktene, vil du ha et produkt som jobber for å minimere fine linjer eller jobbe mot kviser? Det kan være lurt å velge et mildt produkt med en lavere konsentrasjon av retinol i første omgang, også kan du oppgradere til et sterkere produkt etterhvert som du blir kjent med retinol sin effekt på akkurat din hud. Når du skal begynne med retinol er det viktig å påføre bare en gang den første uken, deretter to ganger den andre uken, og deretter øke til flere ganger i uken når huden din er klar for det. Husk også på at retinol passer best til kveldsrutinen din, fordi det gjør huden din solfølsom, og at det kan ta flere måneder før du ser noe resultat.


Kan man bruke retinol om sommeren?

Retinol gjør at huden din blir solfølsom. For noen kan det bety at det ikke er lurt å bruke retinol som sommeren, spesielt hvis en har veldig sensitiv hud. For andre kan det fungere fint å bruke retinol om kvelden gjennom sommeren hvis en er nøye med solbeskyttelse på dagtid.


Hva fungerer best mot rynker?

Hva som fungerer best mot rynker varier fra person til person, men av de ingrediensene som har vitenskapelig bevist effekt mot rynker er A-vitamin det mest kjente. Flere kliniske studier har bevist at ved bruk av Vitamin A, som for eksempel Retinol, over lengre tid kan bedre rynker.


Kan man bruke retinol under øynene?

Du kan bruke en øyekrem som inneholder retinol. Retinol har en eksfolierende effekt på huden, som gjør at den blir mer sensitiv og dermed trenger solkrem når solen er på sitt sterkeste.


Hvor ofte bør man bruke retinol?

Det er anbefalt å bruke retinol som en del av hudpleierutinen på morgen og kveld. Hvor ofte en bør bruke retinol varierer basert på huden din og hvilke retinol produkter du bruker og produktets styrke, men fra 2-7 ganger i uken er vanlig.


Hvem bør bruke retinol?

Retinol er en av de mest populære ingrediensene for moden hud, nettopp fordi retinol påvirker cellefornyelsen i huden som begynner å sakte ned rundt 35-årsalderen. Retinol er også bra for hud med akne, fordi det balanserer talgproduksjonen og virker bakteriehemmende. Hvis du er gravid, ammer, har rosacea eller svært sensitiv hud, bør du unngå retinol.


Når bør man begynne å bruke retinol?

Det er ingen riktig alder for når det er på tide å starte med retinol, fordi det er så forskjellig hvilke behov ulike hudtyper har. Så det er helt opp til deg når og hvis du vil starte å bruke retinol. Som en pekepinn er det rundt fylte 35 år at cellefornyelsen i huden begynner å sakte ned og aldringstegn kan bli mer synlige.


Hva gjør retinol for huden?

Retinol er en form for A-vitamin og er et stoff som det er vitenskapelig bevist at har en positiv effekt på huden. Retinol inneholder små molekyler som når lenger ned i hudens lag enn de fleste andre hudpleie ingredienser, hvor de øker cellefornyelsen slik at huden fornyer seg raskere. Retinol jobber også slik at hudens kollagen og elastin styrker seg, som gjør at huden din holder seg spenstig og myk. Det gir positive effekter som utslettende linjer, reduserte porer og jevnere hudtone. I tillegg til dette øker også retinol hudens evne til å beholde fukt.


Er det parfyme/olje som lukter i disse ansiktskremene med retinol?

Ja, det er tilsatt en hypoallergen parfyme for å gi dem en behagelig duft.


Er det noen form for hormoner i dagkremen eller nattkremen med retinol?

Nei, det er ikke noen form for hormoner i disse ansiktskremene 🙂 Så du kan trygt prøve dem, selv om du ikke skal bruke noe med hormoner i.


Kan kremene brukes over serum med AHA/PHA syrer?

Nei, man bør unngå å bruke retinol sammen med AHA/PHA syrer. Om du ønsker å prøve en av våre andre kremer er du hjertelig velkommen til det 🙂 Klikk her og få gratis prøve vår oppstrammende ansiktskrem med Synake.

Vil du ha en krem som er best i test?

Synake Family Image

Finn din krem

Ingen test er bedre enn den du gjør selv. Du får kremene i første pakke gratis, du betaler kun kr 49 for frakt. Krukkene inneholder nok ansiktskrem til daglig bruk i 30 dager.

Synake Family Image

Ingen bindingstid

Du har full frihet, vi tilpasser oss dine behov og ønsker. Du kan hoppe over en levering, endre frekvens eller stoppe abonnementet når som helst.

Synake Family Image

100 % fornøydgaranti

Du har full angre- og returrett. Hvis du ikke er fornøyd med varen får du pengene tilbake. Alt du betaler er returporto, og du skylder ingenting.