Retinol Vitamin A dagkrem

Få en
gratis prøve

Retinol Vitamin A dagkrem

Få en renere, fastere og friskere hud

 • Vitenskapelig dokumentert effekt på rynker!
 • God dagkrem for tørr hud
 • Lysner pigmentflekker
 • Parabenfri og dermatologisk testet

Få din gratis prøve nå

Nok til 30 dager. Frakt kr 49. Avslutt når som helst.

"Frisk og god hud takket være retinol-kremen. Den lukter så godt og er så god å ta på seg."

star-icon star-icon star-icon star-icon star-icon

Linda Henriksen (53)

Medlem siden 2011

Shaista med flotte resultater av å bruke Aimé retinol dagkrem og serum

Shaista har fått flotte resultater av å bruke Aimé retinol dagkrem og serum!

star-icon star-icon star-icon star-icon star-icon

Shaista Bhatti (44)

Medlem siden 2021

Vil du prøve? Klikk her
Hånd som holder Retinol Vitamin A dagkrem

Retinols historie - Dokumentert effekt mot rynker

A-vitaminer er blant de mest gjennomtestede ingrediensene mot rynker og aldringstegn i huden. Det er gjort en rekke studier der både bremsing og reduksjon av rynker og rynkedannelser bekreftes.

Vitamin A sin effekt på rynker og linjer i huden ble nærmest oppdaget ved en tilfeldighet. I 1969 forsket professor Albert Kligman på bruken av retinoider mot hudsykdommer og brannskader. I prosessen oppdaget han at hudcellene fornyet seg raskere. Over 50 % av de eldre deltakerne i studien rapporterte at huden ble glattere og at rynker og linjer i huden ble merkbart mindre.

Slik virker Retinol

Retinol, som er en form for A-vitamin, er et av få stoffer som har en vitenskapelig bevist positiv effekt på huden. De små molekylene når helt ned i det mellomste hudlaget, der de øker cellefornyelsen slik at nye hudceller kommer raskere til hudoverflaten.

I tillegg øker retinol også hudens evne til å holde på fuktighet.

Dette styrker produksjonen av både kollagen og elastin, som gjør huden spenstig og myk. Resultatet er blant annet reduserte linjer og porer, og en jevnere hudtone.

Retinol Vitamin A dagkrem

Få en
gratis prøve

Gi huden energi, glød og fuktbalanse

Retinol Vitamin A Day er en dagkrem til ansikt som forebygger fine linjer, rynker, grove porer og pigmentflekker. I tillegg bidrar den til å holde huden i balanse og opprettholde sin spenst og glød.

 • Fukter, reparerer, beskytter
 • Gjør huden spenstig og myk
 • Jevner ut pigmenteringer
 • Reduserer porer og akne-arr
 • Passer alle hudtyper, også deg med sensitiv hud

Klikk her for å bestille

Nøkkelingredienser

Kjemiske formelen til retinol

Retinyl palmitate (Vitamin A)

Retinol stimulerer hudcellene til å fornye seg raskere. Hudpleie med retinol, brukt over tid, reduserer fine rynker, motvirker urenheter og bedrer solskadet hud.

Mandler

Mandelolje (Prunus Amygdalus Dulcis oil)

Oljen gjør huden myk og smidig samtidig som den har en beskyttende effekt. Mandelolje inneholder masse fuktende virkestoffer som linolsyre og essensielle fettsyrer.

Avokado

Avokadoolje (Persea Gratissima oil)

Avokadoolje inneholder store mengder med vitamin E. Oljen er også en sterk antioksidant som effektivt bekjemper frie radikaler. Huden får tilstrekkelig med fuktighet og næring samtidig reduseres aldringstegn.

Hannbananblomst

Hannbananblomst (Musa Sapientum)

Inneholder kalsium, magnesium, kalium, jern, tryptofan, vitamin B6 og B12. Ideell for en tørr hud som trenger ekstra fuktighet. Den beroliger huden og gjør huden myk og behagelig.

Centella asiatica extract

Centella asiatica extract (CICA)

Tigergress (Centella asiatica) er en mirakelplante med mange fordeler for huden. Den har lenge blitt brukt i koreansk hudpleie. Planten beroliger huden, som gjør at den ypperlig mot rødheter, irritert hud og sensitiv hud. I tillegg er den også antiinflammatorisk som hindrer infeksjoner i huden. Inneholder naturlig antioksidanter som beskytter og nøytraliserer frie radikaler. Den har også gode anti-age fordeler som øker kollagenet i huden og jevner ut pigmenteringer.

Kjemisk formel til Glycerin

Glycerin

Glyserin er en ingrediens som binder fuktigheten i huden, samtidig som den trekker til seg fukt fra luften. Det bidrar til at ansiktskremen fukter og pleier huden. Huden blir mykere og mer elastisk, noe som også er bra for å motvirke aldringstegn.

Kjemiske formel til Vitamin E

Vitamin E (Tocopherol Acetate)

Vitamin E er en kraftig antioksidant som brukes mye i anti-aging produkter. Næringsstoffet bidrar til ung god hudhelse og forbedret cellefunksjon. Vitamin E kan bekjempe frie radikaler som fremprovoserer aldringstegn. Dette er derfor en populær ingrediens i hudpleieprodukter som øyekrem mot rynker.

Kjemisk formel til Allantoin

Allantoin

Allantoin har cellefornyende egenskaper som absolutt alle hudtyper har nytte av. Den bidrar til en mykere, jevnere og mer glødende hud. Allantoin styrker hudbarrieren og gjør huden mer motstandsdyktig. Ingrediensen virker også lindrende og beroligende på sensitiv og irritabel hud.

Kjemisk formel til Allantoin

Panthenol (Provitamin B5)

Tilfører fuktighet, beroliger, reparerer og revitaliserer huden. En god fuktighetsbevarende ingrediens ved at den tiltrekker fukt og opprettholder fuktighetsnivået i huden. Den forbedrer også hudteksturen og elastisiteten. Panthenol er en utmerket ingrediens for tørr, flassende og grov hud.

Alle ingredienser/INCI:

Aqua, Persea Gratissima Oil, Squalane, Panthenol, Glycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cetyl Alcohol, Polyacrylamide, Glyceryl Stearate, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Viola Tricolor Extract, C 13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool


Omtaler


Ofte stilte spørsmål

Kan man returnere varen hvis man ikke er fornøyd?

Ja, du har full returrett og 100 % angrerett. Alt du betaler er returporto, så overfører vi eventuelle beløp du har betalt for kremen tilbake til deg.


Kan jeg få gratis prøve uten å bli abonnent?

Ja, du har ingen bindingstid og kan hoppe over en levering, endre frekvens, eller pause abonnementet når som helst. Alt du trenger å gjøre er å gi beskjed til kundeservice om å stoppe abonnementet etter at du har mottatt din gratis prøve.


Hvilken retinol er best?

Retinyl Palmitate er den mildeste formen av retinol som kan brukes av alle hudtyper, også sensitiv hud. Retinol er en aktiv ingrediens som trenger dypere ned i cellene enn de fleste andre ingredienser. Spesielt god på å fornye cellene som bremser aldringsprosessen. Super anti-age ingrediens for å minimere linjer og rynker, bedrer spensten i huden og jevner ut pigmenteringer.


Hvor mange prosent retinol?

Det er lovlig å selge opptil 1% i markedet. Man trenger ikke nødvendigvis en høy prosentandel for at ingrediensen skal gi resultater. I konsentrasjoner over 1% må man få resept fra lege eller hudlege. Vi har 0,5% i vår retinol krem.


Hvorfor retinol?

Retinol er et av få stoffer som har en vitenskapelig bevist positiv effekt på huden. De små molekylene når helt ned i dermis, det mellomste hudlaget, der de øker cellefornyelsen slik at nye hudceller kommer raskere til hudoverflaten. (De fleste hudpleie ingrediensene virker bare på det øverste hudlaget.) Dessuten styrkes både kollagen og elastin, som gjør huden spenstig og myk. Resultatet er blant annet reduserte linjer og porer, og en jevnere hudtone. I tillegg øker retinol også hudens evne til å holde på fuktighet.


Retinol, hva er det?

Retinol er en form for A-vitamin. Vitamin A er et av få stoffer som har en vitenskapelig bevist positiv effekt på huden. A-vitaminer stimulerer hudcellene til å fornye seg raskere. Gamle eller døde hudceller vil derfor raskere bli erstattet med nye hudceller. Vitamin A er også en sterk antioksidant som bremser hudens frigjøring av frie radikaler og øker produksjonen av kollagen. Frie radikaler er den største årsaken til rynker og linjer i huden. A-vitaminer tas lett opp i huden og kan bremse aldringsprosessen dramatisk.


Hvordan bruke Retinol?

Hold alltid produkter med Retinol i en ugjennomsiktig beholder, da de ikke er stabile i sollys. Nøkkelen til å finne din perfekte rutine er å starte sakte og alltid, alltid lytte til huden din! Påfør derfor en liten mengde i starten og følg med på hvordan huden din reagerer. Gi huden god tid til å tilpasse seg, og også begynne å se effekter. Om du er villig til å eksperimentere, øke gradvis og gi det tid til å jobbe effektiv, vil du oppleve å få glattere hud, jevnere hudtone, mindre porer og færre kviser.


Når begynne med Retinol?

Retinol er en super anti-age ingrediens som bremser hudens aldringsprosess. Du bør derfor begynne med retinol når du oppdager de første aldringstegnene i huden. Dette kan være fine linjer, rynker, ujevn pigmentering, grove porer eller urenheter.


Er Retinol farlig?

Nei, ikke om du bruker riktig og gir huden tid til å tilpasse seg. Det er lovlig å selge opptil 1% i markedet. Man trenger ikke nødvendigvis en høy prosentandel for at ingrediensen skal gi resultater. I konsentrasjoner over 1% må man få resept fra lege eller hudlege. Vi har 0,5% Retinyl Palmitate i vår Retinol Vitamin A dagkrem.


Hvorfor bruke dagkrem?

En god dagkrem tar vare på huden i ditt ansikt ved å beskytte mot forurensninger, solskader og slitasje på huden som kan føre til tidlige aldringstegn, rynker, grove porer og pigmentflekker på sikt.


Er dette en dagkrem for tørr hud?

Denne dagkremen er designet til å passe alle hudtyper, også deg med sensitiv hud eller tørr hud. Du finner flere ingredienser som er rike på fuktighet og hjelper huden med å holde på fuktigheten i lang tid.


Er dette en dagkrem til voksen hud?

Dette er en anti-age dagkrem til voksen hud. Retinol (Vitamin A) er en av de virkestoffene med best dokumentert effekt på hudfornying. Det gjør at den både forebygger rynker og reduserer fine linjer.


Er dette en dagkrem til menn?

Dette er en retinol krem som passer menn. Den er designet til å passe alle hudtyper, uansett kjønn. Duften vi har tilsatt i denne kremene er helt nøytral, og egenskapene er de samme uansett hudtype og kjønn.


Hva er forskjellen på retinol og retinoid?

Retinoid er en betegnelse som omfavner de naturlige (retinol) og de syntetiske (etretinate, arotinoid) formene av vitamin A. Retinol er en form for naturlig vitamin A.


Hvilke kremer inneholder retinol?

Kremer som inneholder retinol vil ofte merkes tydelig med dette. Se også etter kremer som inneholder A-vitamin. Retinol og retinol derivater finnes i mange produkter, selv om de ikke alltid markedsføres som retinol krem eller retinol serum. Du kan se etter ingredienser som heter:

 • retinyl propionate
 • retinyl propionate
 • retinyl acetate
 • retinol linolate
 • retinyl palmitate
 • retinol
 • retistar retinol
 • retinal
 • retinaldehyd
 • retinyl retinoate
 • hydroxypinacolone retinoate


Hvordan få resept på retinol?

Hvis du har solskadet hud, er det mulig å få resept på krem som inneholder retinol for behandling av dette. Resept på slike produkter er noe du må få av legen din, eller bruke online tjenester som tilbyr konsultasjon og resept.


Hvor ofte skal man bruke retinol?

Det er anbefalt å bruke retinol om natten som en del av hudpleierutinen på morgen og kveld. Hvor ofte en bør bruke retinol varierer basert på huden din og hvilke retinol produkter du bruker og produktets styrke, men fra 2-7 ganger i uken er vanlig. Den første uken du bruker retinol er det vanlig at huden begynner å flasse. Den økte cellefonyelsen som kommer av retinol vil gjøre at døde hudceller løsner fortere fra hudoverflaten. Etter du har kommet over den røde og tørre perioden, vil fordelene til retinol etter hvert komme frem.


Kan man få kviser av retinol?

Det kan skje at man begynner å flasse, får små kviser og røde partier når en først begynner med retinol, noe som er helt vanlig. Hvis dette fortsetter å skje, kan det hende retinol produktene du bruker er for sterke. Det er også viktig å bruke andre produkter som hjelper huden din på tåle retinol bruken, for eksempel Niacinamide og Hyaluronsyre som gir masse fuktighet og demper rødhet og irritasjon.


Kan alle bruke retinol?

Retinol er en av de mest populære ingrediensene for moden hud, nettopp fordi retinol påvirker cellefornyelsen i huden som begynner å sakte ned rundt 35-årsalderen. Retinol er også bra for hud med akne, fordi det balanserer talgproduksjonen og virker bakteriehemmende. Hvis du er gravid, ammer, har rosacea eller svært sensitiv hud, bør du unngå retinol.


Hva skal man ikke bruke sammen med retinol?

Retinol og vitamin C jobber ikke godt sammen. Dette er fordi retinol fungerer best med en pH-verdi på rundt 5-6, mens vitamin C foretrekker en pH-verdi på rundt 3-3.5. Men du kan bruke vitamin C på morgen og retinol på kvelden, bare ikke samtidig. Man bør også unngå å bruke flere forskjellige typer av retinol i en og samme hudpleierutine, fordi det kan virke irriterende på huden og ødelegge hudbarrieren.


Hvordan begynne med retinol?

Hvis du skal begynne med retinol for første gang, er det viktig at du prøver først, for å finne de produktene som passer din hud best. Du burde også tenke på hva du ønsker å få ut av produktene, vil du ha et produkt som jobber for å minimere fine linjer eller jobbe mot kviser? Det kan være lurt å velge et mildt produkt med en lavere konsentrasjon av retinol i første omgang, også kan du oppgradere til et sterkere produkt etterhvert som du blir kjent med retinol sin effekt på akkurat din hud. Når du skal begynne med retinol er det viktig å påføre bare en gang den første uken, deretter to ganger den andre uken, og deretter øke til flere ganger i uken når huden din er klar for det. Husk også på at retinol passer best til kveldsrutinen din, fordi det gjør huden din solfølsom, og at det kan ta flere måneder før du ser noe resultat.


Kan man bruke retinol om sommeren?

Retinol gjør at huden din blir solfølsom. For noen kan det bety at det ikke er lurt å bruke retinol som sommeren, spesielt hvis en har veldig sensitiv hud. For andre kan det fungere fint å bruke retinol om kvelden gjennom sommeren hvis en er nøye med solbeskyttelse på dagtid.


Hva fungerer best mot rynker?

Hva som fungerer best mot rynker varier fra person til person, men av de ingrediensene som har vitenskapelig bevist effekt mot rynker er A-vitamin det mest kjente. Flere kliniske studier har bevist at ved bruk av Vitamin A, som for eksempel Retinol, over lengre tid kan bedre rynker.


Kan man bruke retinol under øynene?

Du kan bruke en øyekrem som inneholder retinol. Retinol har en eksfolierende effekt på huden, som gjør at den blir mer sensitiv og dermed trenger solkrem når solen er på sitt sterkeste.


Hvor ofte bør man bruke retinol?

Det er anbefalt å bruke retinol som en del av hudpleierutinen på morgen og kveld. Hvor ofte en bør bruke retinol varierer basert på huden din og hvilke retinol produkter du bruker og produktets styrke, men fra 2-7 ganger i uken er vanlig.


Hvem bør bruke retinol?

Retinol er en av de mest populære ingrediensene for moden hud, nettopp fordi retinol påvirker cellefornyelsen i huden som begynner å sakte ned rundt 35-årsalderen. Retinol er også bra for hud med akne, fordi det balanserer talgproduksjonen og virker bakteriehemmende. Hvis du er gravid, ammer, har rosacea eller svært sensitiv hud, bør du unngå retinol.


Når bør man begynne å bruke retinol?

Det er ingen riktig alder for når det er på tide å starte med retinol, fordi det er så forskjellig hvilke behov ulike hudtyper har. Så det er helt opp til deg når og hvis du vil starte å bruke retinol. Som en pekepinn er det rundt fylte 35 år at cellefornyelsen i huden begynner å sakte ned og aldringstegn kan bli mer synlige.


Hva gjør retinol for huden?

Retinol er en form for A-vitamin og er et stoff som det er vitenskapelig bevist at har en positiv effekt på huden. Retinol inneholder små molekyler som når lenger ned i hudens lag enn de fleste andre hudpleie ingredienser, hvor de øker cellefornyelsen slik at huden fornyer seg raskere. Retinol jobber også slik at hudens kollagen og elastin styrker seg, som gjør at huden din holder seg spenstig og myk. Det gir positive effekter som utslettende linjer, reduserte porer og jevnere hudtone. I tillegg til dette øker også retinol hudens evne til å beholde fukt.

Finn din krem - Første prøve er gratis!

Synake Family Image

Nok til 30 dager

Kremen i første pakke er gratis, du betaler kun kr 49 for frakt. Krukken inneholder nok ansiktskrem til daglig bruk i 30 dager.

Synake Family Image

Ingen bindingstid

Du har full frihet, vi tilpasser oss dine behov og ønsker. Du kan hoppe over en levering, endre frekvens, eller pause abonnementet når som helst.

Synake Family Image

100 % fornøydgaranti

Du har full angre- og returrett. Hvis du ikke er fornøyd med varen får du pengene tilbake. Alt du betaler er returporto, så overfører vi eventuelle beløp du har betalt for kremen tilbake til deg.