Få en GRATIS prøve på Q10 Aloe Vera & Rose dagkrem - nok til 30 dagers bruk.

Ja takk, send meg en gratis prøve med Q10 Aloe Vera & Rose Anti-aging cream. Jeg får nok til daglig bruk i en måned. Prøven er HELT GRATIS, alt jeg betaler er 36 kr i porto. Jeg får også en GRATIS 7,5 ml flaske med med Q10 Aloe Vera & Rose Anti-aging serum i gave.

Samtidig blir jeg abonnent og får deretter, hver annen måned, en ny forsendelse med Q10 Aloe Vera & Rose dagkrem - nok til 60 dagers bruk. Prisen for denne forsendelsen er kun 299 kr + porto 36 kr (167,50 kr per. mnd.).

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse videre forsendelser ved å gi beskjed til kundeservice senest 2 uker før neste forsendelse. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto.


Q10 Aloe Vera & Rose dagkrem

Q10

Naturlig hudpleie

– som gir økt spenst og glød!

  • Parabenfri
  • Dermatologisk testet
  • Produsert i samsvar med de strengeste EU-kravene
  • Kun ingredienser av høyeste kvalitet

Q10 har utrolige egenskaper!

KOENZYM Q10 er kroppens egen antioksidant

og en av de viktigste virkemidlene mot tidlig aldring og rynker. Q10 gjør dette ved å eliminere frie radikaler i huden, og å sikre god transport av næring til cellene. Dessverre synker mengden i Q10 med alderen. Derfor er det viktig å tilføre denne antioksidanten. I vår Q10 Aloe Vera & Rose Anti-aging cream har vi tilsatt akkurat den mengden huden din trenger for å fungere optimalt.


Q10 Aloe Vera & Rose dagkrem

Alt du trenger å gjøre er å påføre kremen daglig
– og nyte følelsen den vil gi deg!

Aloe vera

FUKTER OG GLATTER UT

Aloe vera-juice er meget fuktighetsgivende, stimulerer til økt kollagenproduksjon, binder vann og næring, og gir utglattende effekt.

Rosenolje

BEROLIGER OG STIMULERER SANSENE

Ekte rosenolje dampdestillert fra friske Damaskroser virker beroligende, demper irritasjon og stimulerer sansene.

Sheasmør

MYKGJØR, REGENERERER OG BEKJEMPER ALDRINGSTEGN

Flere fuktgivere: sheasmør – rik på flerumettet omega-6 samt vitamin A og E. Squalane, som går i dybden og virker mykgjørende. Panthenol, som dannes om til vitamin B5 og beroliger huden. Vitamin E, en sterk antioksidant som fremskynder hudens regenerasjon. Amorphophallus Konjac Root Extract, gir fantastisk tekstur og letter absorberingen.

Uten parabener.
Naturlige ingredienser.

Bestill gratis prøver!

100 % Garanti

Vi vil at du som kunde hos Aimé, alltid skal være 100% fornøyd. Skulle det være en forsendelse du ikke er tilfreds med, er det bare å returnere den. Du får pengene tilbake uten diskusjon.