Synake Instant Lift Day Cream

Få en
gratis prøve

Synake Instant Lift Day Cream

Gi huden din et løft - umiddelbart!

  • Prisvinnende sveitsisk teknologi!
  • Umiddelbar virkning
  • Oppstrammende ansiktskrem
  • Parabenfri og dermatologisk testet

Få din gratis prøve nå

Nok til 30 dager. Frakt kr 49. Ingen bindingstid.

Slik virker Synake Instant Lift Day Cream

Synake Instant Lift Day Cream er en oppstrammende ansiktskrem mot rynker som umiddelbart gjør underverker for huden din. Dette er et smertefritt alternativ til kostbare, kjemiske injeksjoner, slik at du kan redusere rynker uten kirurgi. Huden får et lite løft – og har du først opplevd effekten av en slik krem, er det ingen vei tilbake!

Den nyskapende formelen, med virksomme, patenterte Dipeptider, begrenser rynkedannende bevegelser i opptil 8 timer etter påføring. Dermed får huden mulighet til å regenerere seg uten at det dannes nye rynker, og linjene blir mildere og mindre.

Klikk her for å bestille

Reduserer rynkene og strammer opp huden uten kirurgi

Prisvinnende sveitsisk teknologi

Løfter og beroliger

Virkestoffet SYN®-AKE er et patentert og premiert peptid fra det sveitsiske laboratoriet DSM. Forskerne her fant ut at ved å isolere peptidene i giften fra den asiatiske tempelslangen (Tropidolaemus wagleri), fikk man et virkestoff som hadde en mildt beroligende effekt på ansiktsmusklene.

Ved å kopiere disse peptidene i laboratoriet, har man i SYN®-AKE fått et virkestoff som får musklene under huden til å slappe av, som igjen gjør at rynker og linjer i ansiktet glattes ut, og dannelsen av nye rynker bremses. Effekten varer i 8–10 timer, og er et skånsomt og rimelig alternativ til kjemiske injeksjoner. Du kan lese mer på DSM sine nettsider ved å klikke her.

Få din gratis prøve nå
Parabenfri og dermatologisk testet

Gir fylde og fuktighet

Hyaluronsyre (Sodium hyaluronate) er ungdommens fuktbinder. Synake Instant Lift Day Cream supplerer huden din med ekstra lange molekyler av hyaluronsyren, da hudens eget lager brytes ned med stigende alder. Ettersom hyaluronsyren binder til seg store mengder vann og næring, mister huden mye av volumet når hyaluronsyre-nivået synker. Synake INSTANT LIFT CREAM motvirker denne prosessen og er en meget god krem mot rynker.

Fucogel moisturiser og den patenterte "Water-in-Oil"-teknologien, sørger for at det dannes en fuktighetsgivende "film" ved påføring og gjør dette til en ekstra fuktighetsgivende ansiktskrem. Huden blir silkemyk og forsynes med fuktighet og næring i mange timer.

Få din gratis prøve nå
Synake Instant Lift Day cream

Få en
gratis prøve

En fuktighetsgivende ansiktskrem mot rynker

Synake Instant Lift Day Cream styrker huden din ved hjelp en kraftig kombinasjon av naturlige ingredienser som gir fantastisk pleie og gjør huden silkemyk. Hud som tilføres nok fuktighet og næring regenereres nemlig optimalt.

Disse naturlige ingrediensene tilfører både antioksidanter, essensielle fettsyrer, vitaminer og fytosteroler, slik at huden føles velpleid og får et delikat utseende. En velegnet kombinasjon selv for ømfintlige og sarte hudtyper.

Få din gratis prøve nå

Nøkkelingredienser

Avokado

Avokadoolje (Persea Gratissima oil)

En næringsrik, beskyttende og fuktighetsbevarende olje med et høyt vitamininnhold. Bidrar til at dette er en god ansiktskrem som er rik på fuktighet og stimulerer kollagenmetabolismen som gir myk hud.

Vitamin E (Tocopherol Acetate)

Vitamin E (Tocopherol Acetate)

Vitamin E er en av naturens sterkeste antioksidanter og fuktighetsgivende stoffer. Eliminerer frie radikaler som skader hudens celler og forårsaker på denne måten hudens aldring. Den beskytter kollagennivået i huden og dermed forebygger rynker. Hud som får nok Vitamin E blir glatt og fornyer seg optimalt.

Arganolje

Arganolje

Inneholder store mengder fytosteroler, antioksidanter, vitaminer og viktige fettsyrer som gir rik næring og pleie til huden.

Immortelle (Helichrysum italicum extract)

Immortelle (Helichrysum italicum extract)

«Udødelighetens plante, som aldri visner» har blitt brukt av befolkningen ved Middelhavet i århundrer, med sine helende og regenerende egenskaper for huden.

Alle ingredienser/INCI:

Aqua, Glycerin, Biosaccharide Gum-1, Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Octyldodecanol, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecyl Xyloside, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Argania Spinosa Kernel Oil, Persea Gratissima Oil, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Jania Rubens Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Helichrysum Italicum Extract, Butylene Glycol, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Parfum, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool


Omtaler


Ofte stilte spørsmål

Kan man returnere varen hvis man ikke er fornøyd?

Ja, du har full returrett og 100 % angrerett. Alt du betaler er returporto, så overfører vi eventuelle beløp du har betalt for kremen tilbake til deg.


Kan jeg få gratis prøve uten å bli abonnent?

Ja, du har ingen bindingstid og kan hoppe over en levering, endre frekvens, eller pause abonnementet når som helst. Alt du trenger å gjøre er å gi beskjed til kundeservice om å stoppe abonnementet etter at du har mottatt din gratis prøve.


Hva er synake?

SYN®-AKE er et lav-molekyl peptid som trenger dypt inn i huden. Har en beroligende effekt på mikromuskulaturen i ansiktet. Når spenningen i muskulaturen reduseres, vil mange oppleve at rynker og fine linjer glattes ut. Minsker linjer og rynker.
INCI (aktiv): Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate.


Hva gjør synake?

SYN®-AKE reduserer muskelcellesammentrekning og er et skånsomt og rimelig alternativ til kjemiske injeksjoner. Peptidet er hurtigvirkende og effekten varer i 8–10 timer.


Hvor kommer synake fra?

Virkestoffet SYN®-AKE er et patentert og premiert peptid fra det sveitsiske laboratoriet Pentapharm. Forskerne her fant ut at ved å isolere peptidene i giften fra den asiatiske tempelslangen (Tropidolaemus wagleri), fikk man et virkestoff som hadde en mildt beroligende effekt på ansiktsmusklene.
Ved å kopiere disse peptidene i laboratoriet, har man i SYN®-AKE fått et virkestoff som får musklene under huden til å slappe av, som igjen gjør at rynker og linjer i ansiktet glattes ut, og dannelsen av nye rynker bremses. På denne måten vil du både forebygge rynker og bli kvitt fine linjer.


Hva gjør synake med huden?

Synake gir huden et lite løft. Du får en umiddelbar og skånsom lift-effekt, som ikke skader huden. Resultatet både føler og ser du selv!


Hvordan virker synake?

Den nyskapende formelen, med virksomme, patenterte Dipeptider, begrenser rynkedannende bevegelser i opptil 8 timer etter påføring. Dermed får huden mulighet til å regenerere seg uten at det dannes nye rynker, og linjene blir mildere og mindre. Dermed blir du kvitt fine linjer samtidig som du forebygger rynker.


Hva er rynker?

Rynker er en helt naturlig del av aldringsprosessen, og er små fordypninger i huden. Etterhvert som en blir eldre, blir huden tynnere og mister elastisiteten sin. Rynker er linjer og folder i huden som skyldes endringene i hudens elastisitet.


Hva gir rynker?

Det er flere ting som påvirker om en får rynker og hvor mye. Alle vil oppleve litt rynker etterhvert som en blir eldre, men mengden påvirkes av gener, livsstil, solens påvirkning på huden, den naturlige aldringsprosessen og hvordan en tar vare på huden sin.


Hva forebygger rynker?

Det beste en kan gjøre for å forebygge rynker er å ikke røyke og beskytte huden i solen. Du kan også forebygge ved å ta godt vare på huden med en god ansiktskrem mot rynker, og ved å ha en sunn livsstil (for eksempel er det viktig å spise nok antioksidanter og sove nok).


Hva fjerner rynker?

Mot fine, små rynker kan man bruke anti-age hudpleie. Synake Instant Lift Day Cream inneholder antioksidanter, peptider og hyaluronsyre som gjør dette til en god krem mot rynker.


Hva skyldes rynker?

Vanligvis er de mimiske rynkene dypere enn de aldersbetingede og skapes ved å rynke pannen eller å smile. Aldersbetingede rynker skyldes genetikk, miljø og livsstil, som for eksempel hvor mye du har vært ute i solen.


Når får man rynker?

Allerede i slutten av 20-årene begynner huden å forandre seg. Huden din vil etterhvert produsere mindre kollagen og miste elastisitet. Fornyelsen av hudceller vil også gå saktere. Aldrende hud mister volum og musklene blir slappere. Genetiske rynker viser seg ofte tidligere enn rynker som kommer av aldring og livsstil.


Når får man rynker under øynene?

Rynker rundt øynene er uunngåelig. Huden rundt øynene er ti ganger så tynn som huden i håndflaten, og øyeområdet har spesielt sensitiv hud. Det betyr at huden rundt øynene eldes seks ganger så fort som resten av ansiktet. Det er tre faktorer som spiller inn på når en får rynker under øynene; den genetiske strukturen i huden vår, ansiktsmimikk og solskader.

Hvor kommer rynker fra?

Rynker i huden kommer som regel fra aldring eller gener, men en får også rynker av røyking, soling uten solfaktor, og gjentatte ansiktsuttrykk.


Hvorfor rynker?

Rynker er en del av hudens naturlige aldring. Huden blir tynnere og mister etter hvert noe av elastisiteten sin. Alle vil oppleve dette, men personer med lys hud med lite pigmentering er mest utsatt.


Er rynker arvelig?

Arvelige forhold spiller en rolle, fordi hudtypen vår bestemmes av genene våre. Lys hud som ikke har lett for å bli brun er mest utsatt for dannelse av rynker. Den indre aldringsprosessens, følger et arvemønster, slik at barn vil kunne få samme rynkedannelse som mor eller far. Om en får samme rynker som mor eller far avgjøres av hvem man i utgangspunktet ligner på. Men gener er ikke det eneste som er avgjørende for hvordan og hvor rynker utvikler seg. Kosthold og livsstil er det som synes først i et ansikt. Røyking gir ofte rynker rundt munnen, mens sol, stress og usunn livsstil setter ofte sitt preg på aldring i ansikt og på kropp.

Er rynker genetisk?

Genetikk spiller en viktig rolle for når, hvor og hvordan vi utvikler rynker. Hudens tykkelse og evne til å reparere skader, er genetisk, slik at arv spiller en rolle for hvilken type hud vi har og om den holder seg sunn og ung lenger enn andre.

Vil du fjerne rynker rundt munnen?

Synake Instant Lift Day Cream kan fint smøres på huden rundt munnen. Bruker du denne oppstrammende ansiktskremen i kombinasjon med en fuktighetsrik lipgloss eller leppestift, vil synligheten av rynkene rundt munnen reduseres betraktelig.


Finn din krem - Første prøve er gratis!

Ikon av krukke

Nok til 30 dager

Kremen i første pakke er gratis, du betaler kun kr 49 for frakt. Krukken inneholder nok ansiktskrem til daglig bruk i 30 dager.

Ikon for kalender

Ingen bindingstid

Du har full frihet, vi tilpasser oss dine behov og ønsker. Du kan hoppe over en levering, endre frekvens, eller pause abonnementet når som helst.

Ikon for postbud

100 % fornøydgaranti

Du har full angre- og returrett. Hvis du ikke er fornøyd med varen får du pengene tilbake. Alt du betaler er returporto, så overfører vi eventuelle beløp du har betalt for kremen tilbake til deg.