Få først en GRATIS prøve på Synake Instant Lift Cream, og bli en av våre fornøyde abonnenter!

Bestill nå og få Synake Instant Lift Serum i velkomstgave!

Ja takk, jeg vil gjerne ha en gratis prøve på Syn-Ake Instant Lift Cream. Dette er nok til daglig bruk i 21 dager. Denne pakken er helt GRATIS, selv portoen spanderer vi. Samtidig blir jeg abonnent og får deretter, hver 6. uke, en ny forsendelse med Synake Instant Lift Cream – nok til 45 dagers bruk. Prisen for denne forsendelsen er kun 385 kr inkl. porto (257 kr per måned).

Ja takk, send meg også en gratis prøve med Synake ansiktsserum som velkomstgave!

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene ved å gi beskjed til kundeservice. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto. Se vilkårene for mer nyttig informasjon

Syn-Ake Instant Lift Cream

Gi huden din et løft

- umiddelbart

Vakrere hud uten kostbare injeksjoner.

  • Prisvinnende sveitsisk teknologi!
  • En quick-lift for deg som ikke ønsker kjemiske injeksjoner
  • Lysner pigmentflekker
  • Parabenfri og dermatologisk testet

"Den har jeg startet å abonnere på. En nydelig krem. Anbefales på det varmeste 🌹☘️🌹☘️"

Sonja Divaris ->

Reduserer rynkene uten kostbare inngrep

– raskt og skånsomt

En quick-lift for deg som ikke ønske kjemiske injeksjoner


Prisvinner fra Sveits

Løfter og beroliger

Virkestoffet SYN®-AKE er et patentert og premiert peptid fra det sveitsiske laboratoriet Pentapharm. Forskerne her fant ut at ved å isolere peptidene i giften fra den asiatiske tempelslangen (Tropidolaemus wagleri), fikk man et virkestoff som hadde en mildt beroligende effekt på ansiktsmusklene.

Ved å kopiere disse peptidene i laboratoriet, har man i SYN®-AKE fått et virkestoff som får musklene under huden til å slappe av, som igjen gjør at rynker og linjer i ansiktet glattes ut, og dannelsen av nye rynker bremses. Effekten varer i 8–10 timer, og er et skånsomt og rimelig alternativ til kjemiske injeksjoner.

Avokado

Pleier og regenererer

Avokadoolje, arganolje, sheasmør og vitamin E – en kombinasjon som gir ungdommelig glød og mykhet. Hud som tilføres nok fuktighet og næring regenereres nemlig optimalt. Disse naturlige ingrediensene tilfører både antioksidanter, essensielle fettsyrer, vitaminer og fytosteroler, slik at huden føles velpleid og får et delikat utseende. En velegnet kombinasjon selv for ømfintlige og delikate hudtyper.

Immortelle (Helichrysum italicum extract) – «udødelighetens plante, som aldri visner» har blitt brukt av befolkningen ved Middelhavet i århundrer, med sine helende og regenerende egenskaper for huden.

Parabenfri og dermatologisk testet

Gir fylde og fuktighet

Hyaluronsyre (Sodium hyaluronate) er ungdommens fuktbinder. Synake INSTANT LIFT CREAM supplerer huden din med ekstra lange molekyler av hyaluronsyren, da hudens eget lager brytes ned med stigende alder. Ettersom hyaluronsyren binder til seg store mengder vann og næring, mister huden mye av volumet når hyaluronsyre-nivået synker. Synake INSTANT LIFT CREAM motvirker denne prosessen.

Fucogel moisturiser og den patenterte "Water-in-Oil"-teknologien, sørger for at det dannes en fuktighetsgivende "film" ved påføring. Huden blir silkemyk og forsynes med fuktighet og næring i mange timer.

Parabenfri og dermatologisk testet

De første synlige rynkene kommer i pannen. Her er huden tynnere og ofte rynker vi pannen av ren uvane. Synake virker avslappende på huden, og tilfører rikelig med fuktighet.

Huden rundt øynene inneholder færre talgkjertler enn resten av ansiktet, derfor er den mer utsatt for rynkedannelse og behøver spesialpleie.

Fortsett å smile til livet – med Synake kan smilerynkene reduseres!

Halsen er alltid i bevegelse – forebygg slapp hud ved å bruke Synake-produktene regelmessig.

Bestill her

Bestill nå og få Synake
INSTANT LIFT SERUM i EKSTRAGAVE!


Kvinner verden over har latt seg begeistre. Det Swiss Technology Award-premierte virkestoffet SYN®-AKE er hovedingrediensen i vår teknisk nyskapende dagkrem. Du får en umiddelbar og skånsom lift-effekt, som ikke skader huden.

Resultatet både føler og ser du selv – prøv nå!

Syn-Ake Instant Lift Cream

Ditt hemmelige våpen mot rynker

Synake INSTANT LIFT CREAM er et oppstrammende hudpleieprodukt som umiddelbart gjør underverker for huden din, og er et smertefritt alternativ til kostbare, kjemiske injeksjoner. Huden får et lite løft – og har du først opplevd effekten av en slik krem, er det ingen vei tilbake!

Slik virker Synake INSTANT LIFT

Den nyskapende formelen, med virksomme, patenterte Dipeptider, begrenser rynkedannende bevegelser i opptil 8 timer etter påføring. Dermed får huden mulighet til å regenerere seg uten at det dannes nye rynker, og linjene blir mildere og mindre.

Basert på erfaringer fra våre kunder, vil mange se synlige endringer på ansiktshuden allerede etter kort tids bruk. Og med langvarig bruk, to ganger om dagen, har vi som mål å holde huden din glattere hele dagen!

100 % Garanti

Vi vil at du som kunde hos Aimé, alltid skal være 100% fornøyd. Skulle det være en forsendelse du ikke er tilfreds med, er det bare å returnere den. Du får pengene tilbake uten diskusjon.