Syn-Ake Instant Lifting Serum

Tydelige resultater etter kun to timer

- med Synake Instant Lift Serum

15ml

Abonnér og få 55 % rabatt på Syn-Ake Instant Lifting Serum

Ja takk, jeg vil gjerne ha Syn-Ake Instant Lifting Serum til under halv pris. Porto på 36 kr. kommer i tillegg. Samtidig blir jeg abonnent og får deretter, hver annen måned, en ny forsendelse - nok til 60 dagers bruk. Prisen for forsendelsen er kun 215 kr inkludert porto (107,50 kr. per mnd.), som er 55% lavere enn normalprisen (399,00 kr.).

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene ved å gi beskjed til kundeservice. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto. Se vilkårene for mer nyttig informasjon


Huden glattes ut og rynkene blir mindre synlige

Et naturlig, trygt og smertefritt alternativ til Botox!

Dermatologisk testet


Hva er hemmeligheten?

Hemmeligheten bak serumets fantastiske virkning mot hudens aldring ligger i sammensetningen og mengde av effektive stoffer i serumet. 10 aktive ingredienser, plukket ut grunnet deres effekt på aldrende hud.

Les mer om ingrediensene her

Din hemmelighet mot rynker og aldringstegn

Fine linjer og rynker blir dypere med alderen. Noen får mindre, noen får mer. Felles for de fleste, er at man ønsker å glatte de ut, i alle fall av og til når vi skal føle oss spesielt attraktive.

Det er mange måter å bekjempe rynker og aldringstegn på. De fleste av oss bruker en ansiktskrem for å glatte ut rynker, mens noen går for mer drastiske tiltak som laserbehandling eller botoxinnsprøytninger.

Syn-Ake sin historie

Forskere er stadig på leting etter effektive måter å bekjempe rynker på. I 2006 skjedde det et vitenskapelig gjennombrudd. På oppdrag fra det sveitsiske firma Pentapharm ble det forsket på giften av Waglerlanseslange – den berømte tempelslangen fra sørøst Asia. Resultatet var at de klarte å isolere peptiden fra slangegiften og gjenskape den i laboratoriet. På denne måten hadde man funnet en fantastisk effektiv ingrediens som kunne brukes i både medisin og kosmetikk, helt uten fare for allergiske reaksjoner. Med dette gjennombruddet har Pentapharms forskere vunnet Swiss Technology Awards i 2006.

Vårt laboratorie har videreutviklet idéen, og er nå stolte av å kunne presentere en revolusjon innen hudpleie. Helt uten smerte og ubehag vil Revitalising Skin Serum med Synake glatte ut selv de dype rynkene i ansiktet. Optimalt resultat vil komme allerede etter ca 2 timer og vare hele kvelden ut. Det er ingen bivirkninger og kan brukes hver dag.

Stopp aldringstegn,
bestill i dag!

  • Huden strammes opp omgående. Virkningen vil vare fra 6 til 8 timer, mens tilførselen av næring vil forsette.
  • Zink PCA forsterker hudens immunforsvar og motvirker aldersflekker.
  • Potassium PCA og Magnesium PCA trengs for at huden skal fungere optimalt.
  • Ekstrakt fra Bukkehornkløver motarbeider hudens hormonelle aldring.
  • En rekke planteekstrakter holder huden velernært, sunn og frisk.
Oppdag effekten selv!

10 aktive ingredienser

med effektive næringsstoffer


Blå lotus

Blå Lotus (Nymphaea caeruela)

Inneholder store mengder flavonoider og anthocyane. Disse molekylene gjør huden din godt gjennom forbedret mikrosirkulasjon og stoffskifte. Det gir huden en sunn glød.

Kanel

Kanel (Cinamomum cassia)

Har mild desinfiserende virkning og motvirker betennelser. Øker blodsirkulasjon i huden og sørger dermed for rikelig tilførsel av næringsstoffer. Dette gjør det mulig for huden effektivt å fornye seg.

Fikenkaktus

Fikenkaktus (Opuntia ficus indica stem extract)

Kommer fra ørkenen i Mexico hvor den er kjent for å hente vann dypt nede i jorden og forhindre at det fordamper. Denne egenskapen finner du igjen i serumet. Ekstraktene fra fikenkaktus sørger for at huden tilføres fuktighet og at fuktigheten forblir i huden.

Bukkehornkløver

Bukkehornkløver (Trigonella Foenum Graecum)

Redusert østrogennivå er en viktig årsak til at huden eldes. Bukkehornkløver inneholder molekylene diosgenin og yamogenin som har en østrogenlignende effekt på huden. Huden din får spenst, glatter seg ut og aldringstegn utsettes.

Musa sapientum

Bananblomst-ekstrakt (Musa sapientum)

Stimulerer produksjon av kollagen. Det øker evnen til huden din til å regenerere seg. Økt kollagennivå gir huden mer volum og gjør at rynkene glattes ut.

Tigergress

Tigergress (Centella asiatica)

Inneholder phytosteroler, flavonoider og en rekke andre effektive stoffer som forsterker cellefornyelse og stimulerer huden. Øker produksjon av kollagen og reduserer derfor fine linjer, rynker og mørke ringer under øynene.

Hvit lotus

Hvit Lotus (Nelumbo nucifera)

Rik på oljer som virker beroligende på huden og får den til å slappe av. Det styrker huden og hjelper den å regenerere seg. Forebygger og reduserer aldersflekker og gir huden din glød.

Legeblodtopp

Legeblodtopp (Poterium officinale)

Inneholder tanniner og andre effektive stoffer som regulerer hudens produksjon av talg, trekker sammen grove porer og virker helende.

Ingefær

Ingefær (Zingiber officinalis)

Sterk antioksidant som bekjemper frie radikaler, stimulerer og renser huden, motvirker hudens aldring og lysner aldersflekker.

100 % Garanti

Vi vil at du som kunde hos Aimé, alltid skal være 100% fornøyd. Skulle det være en forsendelse du ikke er tilfreds med, er det bare å returnere den. Du får pengene tilbake uten diskusjon.